Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: Διαβάστε σήμερα για τον αμπελώνα του ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟΥ Άγγελου Τάνταρου που δημιούργησε στην Αμερική

Ο αμπελώνας του Τάνταρου είναι ένας Ελληνοιταλικός αμπελώνας τον αποκτήσαμε το 2012, όταν ήταν απλώς ένα χωράφι. Το αγοράσαμε με σκοπό να το κάνουμε αμπελώνα και να χτίσουμε ένα οινοποιείο, τον «μπλε φελλό». Τον Μάιο του 2014 φυτέψαμε τα τρία πρώτα στρέμματα αμπελιών. Την Άνοιξη του 2015 φυτέψαμε τα επόμενα τρία-τέσσερα στρέμματα.
Ο σύζυγός μου Angelo μεγάλωσε στην  Ελλάδα, στη Πάλαιρο μέσα σε έναν αμπελώνα.
Ήρθε στην Αμερική μόνος του σε ηλικία 20 ετών αλλά ήξερε ερχόμενος εδώ ότι θα αγαπούσε το μέρος και ότι θα γινόταν το νέο του σπίτι. Αγαπά την οικογένειά του στην γενέτειρα την Πάλαιρο στην Ελλάδα η οποία του λείπει πάρα πολύ, αλλά δεν μετάνιωσε ποτέ την επιλογή που έκανε να μεταφέρει όλη του την ζωή στις ΗΠΑ. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα όταν ξεκίνησε, αλλά έτσι κι αλλιώς τα πάντα σε κάθε αρχή είναι δύσκολα. 
Εγώ και ο Angelo γνωριστήκαμε σε μια πιτσαρία, παντρευτήκαμε, κάναμε παιδιά και δημιουργήσαμε μια επιχείρηση παροχής οικονομικών υπηρεσιών. Το Δεκέμβριο του 2002, κάναμε κι άλλα παιδιά και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.
Στο New jersey, μεγαλώσαμε τα παιδιά μας προσπαθώντας να κάνουμε  το όνειρό μας πραγματικότητα και να πετύχουμε. Αυτό είναι το πάθος του Angelo. Έχει την αυτογνωσία από την οικογένεια του από την  Πάλαιρο ειδικά του πατέρα του Δημήτρη Τάνταρου.
 Εγώ και ο Angelo  φέραμε τα παιδιά μας στην επιχείρηση, τα εκπαιδεύουμε, τα μαθαίνουμε να φροντίζουν και να αγαπούν τα αμπέλια, με σκοπό αυτός ο αμπελώνας και η επιχείρηση να μείνουν στην οικογένεια για πολλά χρόνια.
Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε ένα όμορφο αμπελώνα και να χτίσουμε ένα όμορφο οινοποιείο κρασιού ελπίζοντας η οικογένεια, οι φίλοι μας και οι πελάτες μας να το απολαύσουν μαζί μας. 
Το όνομα της συζύγου του Aγγελου που μας έστειλε την επιστολή και τις φωτογραφίες του τρύγου είναι Mihaela.
O Άγγελος είναι ένα από τα 6 παιδια του Δημήτρη και της Ειρήνης Τάνταρου που γεννήθηκαν στην Πάλαιρο ή Ζαβέρδα όπως την ξέρουν οι παλιότεροι. Το κείμενο χρειάστηκε να το μεταφράσουμε γιαυτό αργήσαμε λίγο να το δημοσιεύσουμε. 
Από την μεριά μας, σαν Katouna News θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Άγγελου Τάνταρου που μας διαβάζει από την Αμερική να είναι πάντα καλά και να μας στέλνει νέα από την ομογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank