Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Σενάρια περί σατανισμού και ναρκωτικών στη διπλή αυτοκτονία των δύο νέων στις γραμμές του τρένου

Στοιχεία τα οποία φέρονται να δείχνουν πως οι αυτοκτονίες των δυο παιδιών που έπεσαν στις γραμμές του τρένου στην Ημαθία εντάσσονταν στο πλαίσιο τελετουργίας σατανιστικών τελετών διαθέτουν οι αρχές.
Ειδικότερα, όπως γράφει το newpost.gr, οι δύο φίλοι, η Εύα και ο Ιωακείμ, που αυτοκτόνησαν με διαφορά λίγων ημερών στο ίδιο σχεδόν σημείο στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξάνδρειας- Παλαιοχωρίου, είχαν «μπλέξει με ουσίες».
Σύμφωνα με το newpost.gr, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μετά τις μαρτυρίες των δικηγόρων οικογενειών των παιδιών οι οποίοι υποστήριξαν πως οι αυτοκτονίες τους εντάσσονταν στο πλαίσιο τελετουργίας σατανιστικών τελετών.
Μάλιστα οι δυο νέοι, φέρεται να ήταν μέλη ενός παγανιστικού γκρουπ στο Facebook και εκεί να συνομιλούσαν για θέματα που άπτονταν της μαγείας, με άλλα άτομα. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις των δικηγόρων του 17χρονου, μετά την αυτοκτονία του, έχουν χαθεί το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.
«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι και ο 17χρονος και η κοπέλα είχαν μπλέξει με ουσίες, ήταν στα χαμένα. Ειδικά ο νεαρός προερχόταν από μια προβληματική οικογένεια», επισημαίνουν αστυνομικές πηγές.
Πληροφορίες θέλουν τον πατέρα του να έχει απασχολήσει τις αρχές για ποινικές υποθέσεις, έχοντας παραμείνει και σε σωφρονιστικά ιδρύματα, ενώ ο νεαρός φαίνεται να «μεγάλωνε μόνος του, χωρίς ενδιαφέρον από το οικογενειακό του περιβάλλον».
Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά υπήρχαν υπόνοιες πως ο νεαρός αυτοκτόνησε καθώς πριν από ενάμισι χρόνο, φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 45χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει από πηγές του newpost.gr, ο ανήλικος είχε παραδεχτεί πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τον άνδρα.

πηγή:koutipandoras.gr
e-maistros
google page rank