Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ισόπαλοι οι παλαίμαχοι Αμφιλοχου και Αναγέννησης Άρτας 2-2

Οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων έδωσαν ένα φιλικό αλληλεγγύης σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν δύο μικρά παιδιά της περιοχής ήταν η αφορμή του φιλικού, ενώ η ανταπόκριση των παλαίμαχων της Αναγέννησης Άρτας στην πρόσκληση του Αμφιλόχου ήταν άμεση.
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Με την αγορά ενός εισιτηρίου οι πολίτες, έβαλαν το λιθαράκι ώστε να βοηθήσουν δύο νεαρά παιδιά που έχουν ανάγκη.
Η προσπάθεια όμως δεν πρέπει να σταματήσει εδώ, χρειάζεται κι άλλοι Σύλλογοι και Φορείς να ευαισθητοποιηθούν,  γιατί δύο νέα παιδιά τους έχουν ανάγκη.
Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2, με τους παλαίμαχους να είναι σε καλή φόρμα.
Τα γκολ πέτυχαν στο πρώτο μέρος ο Ζάχος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ισοφάρισε ο Μακρής με πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδας της Αναγέννησης προηγήθηκε και πάλι με γκολ του Παρά και ισοφάρισε ο Στασινός για τον Αμφίλοχο. Ο Ηρακλής Στασινός αγωνίστηκε το πρώτο ημίχρονο στην Αναγέννηση Άρτας την ομάδα στην οποία αναδείχτηκε ως ποδοσφαιριστής και το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους παλαίμαχους του Αμφιλόχου. Και στις δύο ομάδες επίσης αγωνίστηκε και ο τερματοφύλακας Νταλάκος.
Συνθέσεις:
ΓΦΣ Αμφίλοχος: Μιμηγιάννης Απ., Νταλάκος, Λούντζης, Αρβάλης, Καζάκος, Γαλάνης, Πριόβολος, Στάμος, Λιανός, Καραδήμας, Μακρής, Τραγουδάρας, Παπαγεωργίου, Διαμάντης, Στασινός Ηρ., Κόμπος, Μπακαδήμας, Σιούνας, Παπαθανάσης, Τσουμάνης.
Αναγέννηση Άρτας: Λάϊος Β., Παπαμιχαήλ, Παππάς, Τσόγκας, Στασινός Ηρ., Στράτος, Κωσταδήμας, Νίκου, Παπαποστόλης, Ζάχος, Παπαχρήστος, Σιακούφης, Χριστάκης, Καρίνος, Λάϊος Γ., Αραβανής, Παράς, Μπότσος, Αθανασίου, Νταλάκος.
Διαιτητής: Κελεπούρης Βοηθοί: Κορδολέμης – Κατσαούνης.
















































e-maistros
google page rank