Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ναυπάκτιος Γιάννης Πύργας κατέκτησε την 2η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Knockdown Karate

Την 2η Θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Knockdown Karate -18 ετών που διεξήχθη στην πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας κατέκτησε χθες ο Ναυπάκτιος αθλητής Γιάννη Πύργας. Ο νεαρός αθλητής μάλιστα, όπως αναφέρει το npress.gr, κατέκτησε και τον τίτλο του καλύτερου αθλητή της διοργάνωσης.
Θα μπορούσε να είχε περάσει στην 1η θέση καθώς κέρδισε όλους τους αντιπάλους του, ακόμα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά έλαβε ποινή επειδή σήκωσε το χέρι του και έτσι παρέμεινε στην δεύτερη θέση. Η μεγάλη αυτή επιτυχία θα έχει και συνέχεια καθώς ο μικρός έδειξε πως είναι δυνατός αθλητής κερδίζοντας σημαντικούς αντιπάλους αλλά και μεγάλο ταλέντο.
Μετά την επιτυχία του μίλησε και για τον δάσκαλό του Φώτη Σκουζή που βρέθηκε στο πλευρό του κατά την διάρκεια των αγώνων:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τρομερό δάσκαλο μου Φώτη Σκουζη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές όλων που πιάσανε τόπο και σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν στην σκληρή προετοιμασία. Κέρδισα όλους τούς αντιπάλους μου και στον ημιτελικό αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Πήρα όμως ποινή και δεν μπόρεσα να προχωρήσω στην πρώτη θέση παρόλα αυτά η Ελλάδα στο βάθρο, η πατρίδα μας ψηλά, το Έθνος μας ακόμα περισσότερο».
sinidisi
google page rank