Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Μάνα αυτοκτονώ – Οι τελευταίες κουβέντες του 37χρονου Κώστα

Παγωμάρα και ένα τεράστιο γιατί στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου από την αυτοκτονία του 37χρονου Κώστα χθες το πρωί. Όλοι στη γειτονιά του είναι συγκλονισμένοι, αφού ο Κώστας ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί χαμηλών τόνων. Ο Κώστας μαζί με τον αδερφό του, διατηρούσαν κατάστημα ειδών αυτοκινήτου και βενζινάδικο στην παλιά εθνική οδό λίγο έξω από το Αγρίνιο.
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος συμβάντος
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο Κώστας λίγες μόλις μέρες πριν έκανε ακόμα μια απόπειρα αυτοκτονίας. Ο αδερφός του κατάφερε τελευταία στιγμή να πάρει τη καραμπίνα από τα χέρια του και να τον σώσει. Ο Κώστας όμως ήταν αποφασισμένος. Ήθελε να «φύγει».

Χθες το πρωί, είπε στον αδερφό του ότι θα πάει αυτός να ανοίξει το μαγαζί. Όπως και έγινε. Βρήκε τα κλειδιά από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του αδερφού του, όπου μέσα είχε τη καραμπίνα. Και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Αφού έβαλε τη καραμπίνα στη κοιλιά του και αυτοπυροβολήθηκε, κάλεσε τη μητέρα του. «Μάνα αυτοκτόνησα…» ήταν η τελευταίες του κουβέντες.
Ο Κώστας διακομίσθηκε με σφυγμό στο νοσοκομείο, οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον κρατήσουν ζωντανό ήταν τεράστιες, αλλά τα σκάγια από τις σφαίρες είχαν «χτυπήσει» ζωτικά όργανα, ενώ είχε χαθεί πολύ αίμα. Ο 37χρονος Κώστας κατέληξε στις 6.40μ.μ.

Ερωτική απογοήτευση η αιτία
Σύμφωνα με τις ίδιες Αστυνομικές πηγές, ο 37χρονος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά από μια σοβαρή ερωτική απογοήτευση. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό του και αυτό τον οδήγησε σήμερα το πρωί στο να βάλει τέλος στη ζωή του με τον χειρότερο τρόπο.


http://www.madata.gr/
agriniopress.
google page rank