Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη 40χρονος Αλβανός, φυγόποινος με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρινίου .για απόπειρα βιασμού

«Πρωταθλητής» της παρανομίας ήταν ένας 40χρονος Αλβανός που είχε συλληφθεί επειδή βρισκόταν παράνομα στη χώρα και είχε ξεκινήσει η διαδικασία διοικητικής επιστροφής του στην πατρίδα του. Την τελευταία στιγμή διαπιστώθηκε ότι ήταν... άλλος και δήλωνε ψεύτικα στοιχεία επειδή ήταν φυγόποινος!
Ο τελευταίος έλεγχος στοιχείων που έγινε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, απέδειξε την πραγματική ταυτότητα του 40χρονου ο οποίος βολεύτηκε με την απόφαση για απέλαση στη χώρα του, μια και στην Ελλάδα είχε εκδοθεί απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρινίου με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για απόπειρα βιασμού! Μετά από αυτό, ο επικίνδυνος αλλοδαπός συνελήφθη ξανά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και έδωσε εντολή να μεταχθεί στο Αγρίνιο για να εκτελεστεί η δικαστική απόφαση που εκκρεμούσε και να απολογηθεί στον τοπικό ανακριτή Πλημμελειοδικών.

πηγή:http://www.protothema.gr/

google page rank