Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο περιστατικό στο Μεσολόγγι! Απαίτησαν από δημοσιογράφο να διαγράψει την φωτογραφία όπου ο «Κάτμαν» χαιρετάει τον Καραμανλή

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ 
Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα στο Μεσολόγγι, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κώστα Καραμανλή Β´. Η δημοσιογράφος Βάσω Βήττα τράβηξε φωτογραφία την στιγμή που ο γνωστός Νίκος Κατέλης (Κατμαν) εδωσε το χέρι στον Κώστα Καραμανλή την ώρα που αυτός έβγαινε από τα νέα γραφεία της ΝΔ.
Το γεγονός κινητοποίησε άμεσα όλο τον «μηχανισμό» Καραμανλή που ζητούσε επίμονα από την δημοσιογράφο να διαγράψει την φωτογραφία από την κάμερα.
Η δημοσιογράφος που έμεινε έκπληκτη από τις τρομερές πιέσεις, αναγκάστηκε τελικά να την διαγράψει. Θεωρεί βέβαια απαράδεκτη την προσπάθεια «καθαρισμού» του φέρελπι βουλευτή.
«Τέτοια συμπεριφορά, δεν έχω ξαναδεί στα 17 χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας», δήλωσε στο npress.gr η κα Βήττα.
Δείτε τι έγραψε στο Facebook πριν λίγο η δημοσιογράφος:
Σήμερα ήρθε στο Μεσολόγγι ο αξιότιμος κ. Κ. Καραμανλής του Αχιλλέα, βουλευτής Σερρών, για να εγκαινιάσει ένα δωμάτιο που είναι τα γραφεία της ΝΟΔΕ.Οταν τελείωσε η «φιέστα» ήρθε να τον χαιρετήσει και ο καημένος ο Κατέλης (γνωστός ως Κατμαν απο τις εκπομπές της Ανίτας). Πάνω στη χειραψία εγώ έβγαλα μια φωτογραφία. Εκεί έπεσε ο ουρανός και πλάκωσε την κουστωδία του βουλευτή γιατί φοβήθηκαν οτι θα γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης σε βάρος του. Με κυνηγούσαν από κοντά για να τη σβήσω. Εβαλαν λυτούς και δεμένους. για να προστατεύσουν την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού ανδρός. Με λίγα λόγια έγινε της κακομοίρας. Ο καψερός ο Κάτμαν ήταν προσβολή για τους αξιότιμους κυρίους. Η ψήφος του όμως οχι…
www.npress.
google page rank