Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αγρίνιο: Έκοψαν το ρεύμα σε ασθενή με οξυγόνο, πατέρα 4 παιδιών

Ένα κοινωνικό δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες δυο ημέρες σε οικογένεια συμπολίτη μας στο Αγρίνιο. Ένας άνεργος οικογενειάρχης πατέρας 4 παιδιών που είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και χρήζει οξυγόνου 24 ώρες το 24 ωρο με τον  αποσυμπιεστή οξυγόνου να λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με ρεύμα, χωρίς καμιά προειδοποίση τεχνικοί της ΔΕΗ εισήλθαν στον ιδιωτικό του χώρο και διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε στο AgrinioNet.gr βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι για ενάμισι χρόνο και ήδη έχει κάνει 4 εγχειρίσεις και πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια ακόμη σε νοσοκομείο της Αθήνας
Στις μαύρες μέρες της κρίσης που βίωνουν όλοι οι Έλληνες, υπάρχουν άνθρωποι που έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά έπεσαν πάνω στην ΔΕΗ, έπεσαν πάνω σε «τοίχο». 
Πριν από τρεις ημέρες και μόλις 5 λεπτά μετά την διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και παυση του μηχανήματος οξυγόνου, ο συμπολίτης μας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου και διαπιστώθκε ότι το οξυγόνο του ήταν μόλις 82 μονάδες.

Σήμερα από τη ΔΕΗ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο AgrinioNet.gr,  σε όσους πήγαν, τους ζητούσαν κάθε φορά διαφορετικά πράγματα όπως από 500 ευρώ ως ρποκαταβολή έναντι του ποσού των 3500 ευρώ που είναι η οφειλή του, για να επανασυνδέσουν το ρεύμα , μέχρι διαφορετικά έγγραφα για να πιστοποιήσουν την κατάσταση του, χωρίς να λαμβανουν υπόψη τους τις ισχυρότατες γνωματεύσεις πνεμονολόγου και παθολόγου  (επιμελητών του νοσοκομείου).
Της ίδιας αντιμετώπισης έτυχαν τα άτομα αυτά από υπάλληλο της ΔΕΗ αλλά και από την διευθυντή ο οποίος αρνήθηκε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πάσχοντα.
Ο ίδιος μέσω συγγενικού του προσώπου έστειλε στην ΔΕΗ έγγραφα νοσηλείας σε νοσοκομείο τόσο των Αθηνών όσο και του Αγρινίου, αλλά ακόμη βρίσκεται στο σκοτάδι και χωρίς οξυγόνο το οποίο έχει άμεση ανάγκη.
Μετά από την σημερινή εξέλιξη  και ενώ ο συμπολίτης μας βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου,  αποφάσισε να ξεκινήσει απεργία πείνας.
Ο ίδιος ρωτάει τη ΔΕΗ «η ζωή ενός άρρωστου ανθρώπου αποτιμάται σε 500 ευρώ;»...
Ο πάσχων θέτει τον διοικητή της ΔΕΗ προ των ευθυνών του σε περίπτωση που η υγεία του υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.
google page rank