Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του τετραημέρου στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Σήμερα στο Θύρρειο

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με πολλές εκδηλώσεις ( και μερικές αλλαγές στις τοποθεσίες λόγο βροχής ) για το επόμενο τετραήμερο .
Αναλυτικά οι εκδηλώσεις .
Ξεκινά
Άναμμα του δέντρου με μαγικά κόλπα κα παιχνίδια , Face Painting , Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική στο Μοναστηράκι σε συνεργασία με την Κοινότητα Μοναστηρακίου και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μοναστηρακίου .
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Πλατεία Πλαγιάς: 
Άναμμα του δέντρου με μαγικά κόλπα κα παιχνίδια , Face Painting, Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μουσική στην Πλαγιά σε συνεργασία με την Κοινότητα Πλαγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαγιάς .
Στην Βόνιτσα το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 10.30 στο ΕΠΑΛ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ( Τεχνικό Λύκειο ) και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 10.30 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ:

Τα παιδιά μαθαίνουν την μαγεία των Χριστουγέννων 
Μαγικά Χριστουγεννιάτικα κόλπα, μουσική παράσταση , θεατρική παράσταση , Ζωγραφική Προσώπου, πινιάτες , Μπαζάρ αγάπης από το Σύλλογος Γονέων Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας , Αθλητικές Επιδείξεις κ.α
Σε συνεργασία με Σύλλογο Γονέων Α κ Β Δημοτικών Βόνιτσας , τον εικαστικό πολιτιστικό σύλλογο “ Hobbyland “ , τον Σύλλογο γυναικών Βόνιτσας , το κατηχητικό Βόνιτσας, το τμήμα αθλέω , το ΙΕΚ Μαγειρικής και το Π.Σ. Ακαδημία Taekwondo Βόνιτσας.
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11.00 στην Πλατεία Παλαίρου :
“ Τα παιδιά Ζωγραφίζουν Τα Χριστούγεννα “
Διαδραστικά Τραπέζια Χειροτεχνίας με τύπος ήχους Χριστουγεννιάτικης Μουσικής σε συνεργασία με τον εικαστικός πολιτιστικός σύλλογος Παλαίρου “ ΧΡΩΜΑΤΑ “
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 17.00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου :
“ Τα παιδιά στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάνουν μια ευχή “ 
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με μαγικά κόλπα , Χριστουγεννιάτικη μουσική στον Άγιο Νικόλαο σε συνεργασία με την Κοινότητα Αγίου Νικολάου και το Δημοτικό σχολείο Αγίου Νικολάου.
Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές επίκεντρο έχουν τα παιδιά . Στόχο και ευχή είναι αυτές ,οι στιγμές να τους μείνουν αξέχαστες, να μείνουν βαθιά χαραγμένη στο μυαλό τους.
Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε στις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που για μια ακόμη φορά έχει την συμμετοχή την φροντίδα και την στήριξη πολλών ενεργών συλλόγων του Δήμου μας .
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
google page rank