Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Κινητικότητα στα “γαλάζια” ψηφοδέλτια: Οι πληροφορίες για Αιτωλοακαρνανία

Πρόσωπα γνωστά, από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ανά την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έ χουν επισήμως το χρίσμα αυτή τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.
Σύμφωνα με το parapolitika.gr εκτός των Μάριου Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη, δυνατά παίζουν ο δικηγόρος και Περιφερειακός Σύμβουλος Νεκτάριος Φαρμάκης και ο επιχειρηματίας και σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη στην επιχειρηματικότητα Σπήλιος Λιβανός.
Τελευταία μπαίνει στην εξίσωση και η πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, Νικολίνα Μαρίνου. Από το Μητρώο ξεχωρίζουν η Αναστασία Σακαρέλη, που εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ, και η Μαρία Καλπουζάνη, η οποία έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες τράπεζες.
Σύμφωνα με το eretikos.gr , Ενδιαφέρον έχει δείξει για τη λίστα στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υφυπουργού Εργασίας Νίκου Αγγελόπουλου.
agriniopress
google page rank