Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Άνδρας πήδηξε από την ταράτσα ξενοδοχείου στην Ομόνοια

Παρά λίγο τραγωδία αργά το βράδυ της Δευτέρας, 22.01.2018, στην Ομόνοια όταν ένας άνδρας έκανε κατά τα φαινόμενα απόπειρα αυτοκτονίας, πηδώντας από την ταράτσα ξενοδοχείου. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν ο άνδρας, για άγνωστο λόγο, πέρασε την πόρτα του ξενοδοχείου και χωρίς να σταθεί προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις της υπαλλήλου στη reception, η οποία τον έβλεπε για πρώτη φορά, κατευθύνθηκε προς τον 5ο όροφο.
Τότε η υπάλληλος, προφανώς αναστατωμένη, κάλεσε την αστυνομία εξηγώντας το περίεργο περιστατικό. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, πριν προλάβουν όμως να κατέβουν από τις μηχανές τους άκουσαν έναν ισχυρό γδούπο και έκπληκτοι αντίκρυσαν σε παρακείμενο χώρο τον άνδρα να είναι πεσμένος στο έδαφος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή.
Να σημειωθεί ότι από την έρευνα που έγινε στον χώρο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο άντρας προέβη στην συγκεκριμένη πράξη.
eleftherostypos
google page rank