Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τίτλοι του τέλους για την Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) της Κατούνας

Η Τράπεζα Πειραιώς της Κατούνας φρόντισε για τους πελάτες της. Τους έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο στις 16/2/2018 και τους ενημερώνει πως από 22/2/2018 να πηγαίνουμε στην Αμφιλοχία στην Πειραιώς.
Από 22/2 το Κατάστημα επί της οδού Ξενοφώντος Μαυρομάτη μεταφέρεται επί της Βασ. Κωνσταντίνου Αμφιλοχία. Είμαστε κοντά σας σε κάθε τραπεζική σας συναλλαγή.
Ακόμη ένα πλήγμα για την χειμαζόμενη τα τελευταία χρόνια τοπική κοινωνία και οικονομία στην Κατούνα και της ενότητας Μεδεώνος.
Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς κλείνει όπως όλα δείχνουν, κι αυτό μεταφράζεται σε μια ακόμη απώλεια για τους κατοίκους της Κατούνας και της γύρω περιοχής, για τους ντόπιους επαγγελματίες για τους εναπομείναντες αγρότες.
Οι κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις φαίνεται δεν πιάνουν τόπο στους ιδιώτες.
Το γεγονός πάντως είναι, πως η τράπεζα στην Κατούνα έχει δικό της κτίριο και αυτό δεν την επηρέασε καθόλου. 
Δουλεύει το μαγαζί έχει κέρδος όλα καλά, όταν το κατάστημα πλέον είναι καθαυτού ιδιωτικό, τι περιμένουμε να κάνει «κοινωνική πολιτική».  
Για τις τράπεζες μετράς μόνο άμα έχεις μεγάλη τσέπη και για όλα φταίνε οι πελάτες λες και τα διακοποδάνεια κλπ. τα πάσαρα εγώ στον κόσμο.
Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι το μόνο κατάστημα που κλείνει αλλά μια σειρά από καταστήματα σε όλη την Ελλάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.  
Όσο και αν αντέδρασε ο Δήμος μας, όσο και να αντέδρασαν οι πρόεδροι των κοινοτήτων με τις υπογραφές των κατοίκων φαίνεται πως δεν θα καταφέρουν τίποτα.
Μην ξεχνάμε πως με την Τράπεζα Πειραιώς της Κατούνας κλείνουν άλλες τρεις τράπεζες αυτό το μήνα και δεν είναι ευχάριστο διότι θα υπάρξουν και απολύσεις εργαζομένων κάτι που δεν είναι καλό για κανέναν.
Ελπίζουμε να μείνει το ΑΤΜ για να μπορεί ο κόσμος να εξυπηρετείτε έστω κι έτσι αν και έχουν μαζέψει υπογραφές πως θα πάνε σε άλλη τράπεζα.   
Το μήνυμα που ήρθε στο κινητό, μας ενημέρωσε πάντως που να πάμε μήπως και μπερδευτούμε και πάμε σε άλλη τράπεζα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ  
google page rank