Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακάλυψη σε έργα Ιόνιας Οδού, Νεκροταφείου του Αρχαίου Ανακτορίου




       Ένα πολύ ωραίο θέμα, έστειλε στο blog: e-vonitsa ο πάντα δραστήριος συμπατριώτης Δρ. Χαράλαμπος Γκούβας, αναφορικά με την ανακάλυψη νεκροταφείου του Αρχαίου Ανακτορίου, στα έργα της Ιόνιας οδού, σε απόσταση... αναπνοής από την πόλη της Πρέβεζας. 

     Μάλιστα το θέμα του κ. Γκούβα περιλαμβάνει και φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες.....


1.-Ανακαλύφθηκε στα έργα της Ιονίας Οδού, το Νοτιοδυτικό Νεκροταφείο του Αρχαίου Ανακτορίου (2 Φωτο)


2.-Λίμνη "Κομήτης"Βόνιτσας και λίμνη "Λιβαδάκι" Ακτίου. Να από πού υδρεύονταν 150.000στρατιώτες και ναύτες της Κλεοπάτρας και Αντωνίου (2 Φωτο)

3.-Πανόραμα Βόνιτσας από Κάστρο
e-vonitsa.blogspot.gr
xiromeronews

ΤΟ ΣΔΟΕ ψάχνει 27 πρώην δήμους της Αιτωλοακαρνανίας!!




Για άνοιγμα λογαριασμών διατελεσάντων δημάρχων μιλά σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Παραπολιτικά»

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Παραπολιτικών" ελέγχονται οι δήμοι:Οινιάδων, Μεσολογγίου, Ανακτορίου, Μενιδίου, Αιτωλικού, Παναιτωλικού, Πλατάνου, Νεάπολης, Παραβόλας, Μακρυνείας, Αμφιλοχίας και Αντιρρίου.
     Παράλληλα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ερευνούν τους δήμους Αποδοτίας, Αγρινίου, Ινάχου, Πυλήνης, Αρακύνθου, Ναυπάκτου, Παρακαμπύλιων, Θέρμου, Αγγελοκάστρου, Μεδεώνος, Παλαίρου, Αστακού, Χάλκειας,Φυτειών και Αλυζίας.
        Οι συγκεκριμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2011, ενώ το ΣΔΟΕ αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των διατελεσάντων δημάρχων, αλλά και των προσώπων που χειρίστηκαν χρήματα τα τελευταία χρόνια"......



Αναφορά σε έρευνα του ΣΔΟΕ η οποία εστιάζεται σε καποδιστριακούς δήμους της Αιτωλοακαρνανίας κάνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του Νίκου Δακαρίδη αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
Τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" αποκαλύπτουν ότι η περιβόητη λίστα δεν περιλαμβάνειμόνον τα πολιτικά πρόσωπα που έγιναν γνωστά, αλλά και πολλά άλλα μη κοινοβουλευτικά που εμπλέκονται σε δεκάδες έρευνες του ΣΔΟΕ και αφορούν δήμους. 
   Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας διερευνά ένα τεράστιο - με βάση τα καταγγελόμενα - οικονομικό σκάνδαλο που αφορά δεκάδες δήμους της ευρύτερης περιοχής.

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των "Παραπολιτικών" ελέγχονται οι δήμοι: Οινιάδων, Μεσολογγίου, Ανακτορίου, Μενιδίου, Αιτωλικού, Παναιτωλικού, Πλατάνου, Νεάπολης, Παραβόλας, Μακρυνείας, Αμφιλοχίας και Αντιρρίου.
   Παράλληλα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ερευνούν τους δήμους Αποδοτίας, Αγρινίου, Ινάχου, Πυλήνης, Αρακύνθου, Ναυπάκτου, Παρακαμπύλιων, Θέρμου, Αγγελοκάστρου, Μεδεώνος, Παλαίρου, Αστακού, Χάλκειας, Φυτειών και Αλυζίας.
   Οι συγκεκριμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το 2011, ενώ το ΣΔΟΕ αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών όλων των διατελεσάντων δημάρχων, αλλά και των προσώπων που χειρίστηκαν χρήματα τα τελευταία χρόνια".
      Η ΑΙΧΜΗ επικοινώνησε με κάποιους εκ των δημάρχων οι οποίοι δήλωσαν άγνοια.

XIROMERONEWS 

Έκοψε σε λωρίδες 500.000 ευρώ και αυτοκτόνησε


Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της Αθήνας βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Ένας 55χρονος, γόνος πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μέσα στο δωμάτιο ήταν σκισμένα σε λωρίδες χαρτονομίσματα αξίας 500.000 ευρώ!
Ο 55χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα 22άρι πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με την Εσπρέσο, ήταν ξαπλωμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ μέσα στο διαμέρισμα ήταν διάσπαρτα εκατοντάδες κατεστραμμένα χαρτονομίσματα, τα οποία ο 55χρονος είχε κόψει σε λωρίδες λίγες μέρες ή λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.
Χαρτονομίσματα των 500, των 100, των 50 και των 20 ευρώ, αλλά και αμερικανικά δολάρια και λίρες Αγγλίας ήταν όλα κομμένα σε λωρίδες με ειδικό μηχάνημα και κατεστραμμένα, σε ένδειξη αποστροφής του υλισμού και του χρήματος.
Πηγή: iefimerida.gr
aerasnews.gr

"ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΛΕΠΕΝΟΥ























Νεοφώτιστος  Σπύρος
Νεοφώτιστος Γιάννης
Σαμαντάς Νώντας
Ζωγάκης Γιώργος
Μαυρομμάτης Διονύσιος
Προξενιάς Δημήτριος
Προξενιάς Βασίλης
Τατσέλος Ανδρέας
Τσιλιμαντός Νίκος
Θεοδωρέλος Σπύρος
Τζαβίδης Κώστας
Καρατάσος Μήτσος
Γουρούνας Μήτσος
Μπεκαης Παντελής
Σίμος Δημήτριος
Μπερίκος Νίκος
Μαλακάσας Βαγγέλης
Καραμπούλης Σίμος
Σεραφής Λεωνίδας
Φίλης Κώστας
Θεοδώρου Βαγγέλης
Μούχας Χρήστος
Λύσσαρης Κώστας
Μπουμπούλης Μάριος
Καντούνης Νώντας

Προπονητής: Νταλάκος Γιάννης

Και πρόεδρο τον Κώστα Μαυρομμάτη 






Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 



ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ   ΝΤΑΛΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 
























google page rank