Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Προσοχή στον “ιό των 100 ευρώ”


Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες ότι το κακόβουλο λογισμικό, με την ονομασία “Ransomware” ή κοινώς “ιός των 100 ευρώ”, που εξακολουθεί να εμφανίζεται στο διαδίκτυο, παρουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα έξαρση σε πολλές χώρες, όπως και στη χώρα μας.
Υπενθυμίζεται ότι το παραπάνω λογισμικό έχει ως στόχο να αποσπάσει χρήματα από τους χρήστες του διαδικτύου, «μολύνοντας – παίρνοντας» τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους.
Ο συνηθέστερος τρόπος δράσης του, είναι το «μπλοκάρισμα» της λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ έχουν αναφερθεί και άλλοι τρόποι δράσης, όπως η κρυπτογράφηση αρχείων.

Σε ιδιώτες πέντε ταχυδρομεία στην Αιτωλ/νία


Σε Παναιτώλιο, Παραβόλα, Ματαράγκα, Ευηνοχώρι και Μενίδι, προθεσμία έως τις 5 Ιουλίου για όσους ενδιαφέρονται
Σε χέρια ιδιωτών θα περάσουν οι υπηρεσίες πέντε ταχυδρομείων της Αιτωλοακαρνανίας, με την κατάργηση των αντίστοιχων ταχυδρομικών γραφείων και την αντικατάστασή τους από πρακτορεία Γ’ Τάξης. Η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ, η οποία λήφθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας εργαζομένων, έγινε στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών με σκοπό τόσο την εξοικονόμηση πόρων όσο και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Η απόφαση αυτή, αφορά περίπου 80 ταχυδρομικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα. Τα πέντε που βρίσκονται στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, είναι τα εξής: Παναιτωλίου, Παραβόλας, Ματαράγκας, Ευηνοχωρίου και Μενιδίου. Στη θέση τους, θα δοθεί η δυνατότητα σε ιδιώτες να ανοίξουν πρακτορεία Γ’ τάξης. Τα πρακτορεία αυτά θα συγκεντρώσουν το σύνολο των υπηρεσιών που πρόσφεραν μέχρι τώρα τα κατά τόπους ταχυδρομικά γραφεία. Πέρα από τις υπηρεσίες αλληλογραφίας θα αναλάβουν και την πληρωμή συντάξεων, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να πληρώνουν σε αυτά τους λογαριασμούς τους και να εκτελούν οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία προσφέρουν τα ελληνικά ταχυδρομεία.

ΤΙ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΙ ΚΑΤΟΥΝΑ !!! ΕΛΕΟΣ (ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ).


Είναι πραγματικά απαράδεκτο στην Ελλάδα του 2013, στην Ελλάδα της κρίσης και της ανέχειας, στην Ελλάδα της ανεργίας, το Υπουργείο Οικονομικών να δημοσιοποιεί πίνακες με αντικειμενικές αξίες οικοπέδων όπου τα ακίνητα στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι έχουν μικρότερη αξία   σε σχέση με την Κατούνα, τον Αετό και τις Φυτείες. Μην ξεχνάμε ότι οι τιμές αυτές θα αποτελέσουν την βάση υπολογισμού για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2011, 2012 και 2013 και αφορούν τις περιοχές όπου δεν υπάρχει αντικειμενικό σύστημα προσδιορισμού των τιμών άρα οι κάτοικοι της περιοχής μας θα πληρώσουν αυξημένους φόρους.
Στην χώρα του παραλόγου και των αποφάσεων του ποδαριού, ένα οικόπεδο στην Κατούνα κοστολογείται 15,5 ευρώ το τ.μ., ενώ στο Αγρίνιο 6, 5 ευρώ το τ.μ. Οι κάτοικοι δηλαδή των ορεινών περιοχών όπως η δική μας, με την μικρότερη οικονομική δυνατότητα, θα πληρώσουν ακριβότερα από τους κατοίκους των αστικών και ημιαστικών κέντρων.
Είναι αυτή ακριβώς η έλλειψη της κοινής λογικής και του αυτονόητου που οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χείλος της καταστροφής, αλλά ως φαίνεται οι καρεκλοκένταυροι των υπουργείων που δεν έχουν καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα, τα προβλήματα και τις αγωνίες του λαού, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.
@

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ


Σας τσιμπήσε Σκορπιός, Σφήκα, Μέλισσα, Φίδι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε


Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια....

Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες.
Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ;
Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό... επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία.
Σφήκα- μέλισσα: Τα τσιμπήματα της σφήκας ή της μέλισσας δεν είναι θανατηφόρα και σε γενικές γραμμές μπορεί να πονάμε, αλλά δεν κινδυνεύουμε. Κινδυνεύουν μόνο όσοι είναι αλλεργικοί και δεν το ξέρουν. Εκείνοι που είναι αλλεργικοί και το γνωρίζουν και πιο προσεκτικοί είναι αλλά και εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα φάρμακα είναι (πχ ένεση αδρεναλίνης).

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Μέτρα υπέρ των καπνοπαραγωγών ζητά ο Θ. Κουτσουπιάς


Τη στήριξη των καπνοπαραγωγών με την εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου και μέλος ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ, Θωμάς Κουτσουπιάς, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της κορυφαίας συνεταιριστικής οργάνωσης, στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου, η οποία εδρεύει σε μια πόλη με μακρά ιστορία στην καπνοκαλλιέργεια, πρότεινε να γίνει μέριμνα ώστε να μην χάσουν χρήματα οι παραγωγοί καπνού και να διασφαλιστούν κονδύλια που μέχρι το 2013 ελάμβαναν, όπως π.χ. το μέτρο 144, το γνωστό «εννιαχίλιαρο».
Τέλος τόνισε την ανάγκη να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις προς το ΥΠΑΑΤ, ώστε να υπάρξει μεγιστοποίηση του οφέλους για τους παραγωγούς, να μη χαθούν χρήματα που «λιμνάζουν» και υποτίθεται πως κατευθύνονται για την αγροτική ανάπτυξη της υπαίθρου.

paseges.gr

ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΥ 

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΩΠΙΝΑ - ΚΑΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Κωνωπίνα Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας πριν από λίγο στα πρώτα σπίτια του χωριού απο την είσοδο απο Παπαδάτου και επεκτάθηκε σε αγροτοδασική έκταση της Κωνωπίνας μιας και φυσούσε δυνατός άνεμος.  
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά είναι σε εξέλιξη αλλά δεν ανησυχεί προς το παρόν τους πυροσβέστες καθώς  καίει μικρή έκταση με πουρνάρια. 
Για την κατάσβεση της έχουν σπεύσει στο σημείο τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες, ενώ ρίψεις νερού γίνονται από δυο αεροπλάνα Πετζετέλ.
Η φωτιά λέγεται ξεκίνησε όταν αυτοκίνητο από άγνωστη προς το παρόν αιτία πήρε φωτιά ενώ κινούνταν από Κωνωπίνα προς Παπαδάτου. (η πληροφορία στο πως ξεκίνησε δεν είναι διασταυρωμένη και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας)
Φωτογραφίες από την ώρα που πήρε φωτιά το αυτοκίνητο!!!

Αρνούνται να δώσουν εξηγήσεις για Σάλτινη και Κουκουμίτσα

Δεύτερη αναβολή συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού Αιτωλοακαρνανίας Νίκης Φούντα σχετικά με την παραχώρηση εκτάσεων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο ΤΑΙΠΕΔ
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά αναβλήθηκε η καθορισμένη για σήμερα συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα σχετικά με την παραχώρηση εκτάσεων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο ΤΑΙΠΕΔ, καθώς ο Υπουργός Οικονομικών δήλωσε κώλυμα και δεν προσήλθε.
Στην ερώτησή της η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς ζητούσε να πληροφορηθεί τις κατευθύνσεις του Υπουργείου αναφορικά με τις στρατηγικές αξιοποίησης τριών εκτάσεων εντός της περιφέρειας της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, για την παραθαλάσσια έκταση της Σάλτινης στη Βόνιτσα, καθώς και για τη νήσο Κουκουμίτσα, η οποία είναι χαρακτηρισμένη ως οικοσύστημα Natura, προστατεύεται από συγκεκριμένες χωροταξικές διατάξεις και είναι περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ -ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Μάταια περίμεναν να γράψουν φάρμακα σήμερα το πρωί Παρασκευή 28/6/2013 συγχωριανοί και συνδημότες μας στο κέντρο υγείας στην Κατούνα, τα κομπιούτερ ήταν χαλασμένα, φταίει το σύστημα  έλεγε άλλος, άλλαξαν οι κωδικοί κλπ, ότι ήθελες άκουγες, τι να κάνει και ο γιατρός μόνος του. Γιατρός πάντως υπήρχε και έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσει τον κόσμο. 
Και να μην ξεχνάμε προς ενημέρωση όλων  τα ιατρεία κλείνουν σήμερα το μεσημέρι και θα ανοίξουν την Δευτέρα πρώτα ο Θεός. Μήπως θα έπρεπε η δημοτική αρχή να ενδιαφερθεί με αυτό το σοβαρό θέμα του Κ.Υ. Κατούνας και τα προβλήματα του.  

Ανακατασκευάζεται ο Άγιος Προκόπιος στην Κατούνα με την συμβολή της οικογένειας Προκόπη Γιαννούλη.

Ξεκίνησε η ανακατασκευή στο εκκλησάκι του Αγίου Προκόπη.
  Ο Άγιος Προκόπης βρίσκεται ένα χλμ έξω από την Κατούνα στην διαδρομή από το Αγρίνιο. Ήταν ο προστάτης του οικισμού της περιοχής. Πολλές οικογένειες  πρωτοκατοίκησαν εκεί πριν την ένωση με τους άλλους οικισμούς της περιοχής και δημιούργησαν την Κατούνα.  Από εδώ κατάγεται και ο γνωστός κλεφταρματολός Παναγιώτης Μειντάνης.
Συγχαρητήρια στην οικογένεια Π. Γιαννούλη για την προσπάθειά της.
Συνεχίζεται

ΤΩΡΑ-Κρατική αμυντική βιομηχανία, τέλος! - Έκλεισαν "a la ΕΡΤ" τα εργοστάσια, ξεπουλάνε τα ακίνητα


Ελληνική πολεμική βιομηχανία, τέλος, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε! Τα τρία εργοστάσια των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ θα έχουν την τύχη της ΕΡΤ, δηλαδή κλείνουν και χιλιάδες εργαζομένων απολύονται και θα δημιουργηθεί μια μικρή εταιρεία με άξονα την ΕΑΒ.
Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη πριν από λίγο από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.
Αυτό η κυβέρνηση το αποκαλεί "αναδιοργάνωση εν λειτουργία" και περισσότερο απ'όλα φυσικά θα πληγούν τα ΕΑΣ που εδώ και καιρό "έχουν μπει στο μάτι" της τρόικα, λόγω της τεράστιας ακίνητης περιουσίας που έχουν.
Τα ΕΑΣ έχουν το "δεύτερο καλύτερο οικόπεδο της Ελλάδας", όπως αποκαλείται, μετά από αυτό του Ελληνικού στον χώρο των εγκαταστάσεων στο παλιό εργοστάσιο του Μαρτσινιώτη, μια τεράστια έκταση πολύ μεγάλης αξίας που ξεκινά από την Αττική Οδό στα βόρειά της και φτάνει στην λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε απόσταση 15' από την πλατεία Συντάγματος με ΙΧ.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Απολύσεις στο Δημόσιο: Τώρα ξεκινάμε από τους ΟΤΑ


Μεγάλος αριθμός υπαλλήλων που θα απολυθούν θα προκύψει όμως και από τις εφετινές διαθεσιμότητες. Χιλιάδες αναμένεται να είναι οι υπάλληλοι που μετά την παρέλευση του 12μηνου δεν θα βρουν μια θέση στο δημόσιο.
Από που θα βρεθούν οι διαθέσιμοι υπάλληλοι; 
Πρώτοι στη λίστα οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους υπαλλήλους των Δήμων.
Σε επίπεδο εκπαιδευτικών όσοι βρίσκονται εκτός υπηρεσίας με μακροχρόνια άδεια ή πολλοί απ' όσους βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις αναμένεται να τεθούν σε καθεστώς κινητικότητας.
Για τους μεν πρώτους το φάσμα της απόλυσης είναι πολύ κοντά για τους μεν δεύτερους μάλλον κυριαρχεί το σενάριο της κάλυψης κενών θέσεων.
Σε 30 δήμους επικεντρώνεται το «ενδιαφέρον» των Υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των 12.500 υπαλλήλων.
Πρόκειται για δήμους οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και έχουν πλεονάζον προσωπικό το οποίο μέσω της διαθεσιμότητας είτε θα μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου (το πιθανότερο) ή γειτονικούς δήμους που παρουσιάζουν ελλείψεις (το λιγότερο πιθανό), ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρυνθούν από το δημόσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους δήμους: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πατρέων, Ρόδου, Αχαρνών, Φυλής, Βύρωνα, Τρικκαίων, Αμαρουσίου, Αιγάλεω, Πεύκης–Λυκόβρυσης, Αλίμου, Αργυρούπολης-Ελληνικού, Ασπροπύργου, Περάματος, Λέσβου, Ηγουμενίτσας, Ιωαννιτών, Πρεβέζης, Καρδίτσας, Βόλου, Λαρισαίων, Εορδαίας, Βέροιας, Σιντικής, Χανίων, Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Τρίπολης και Φαιστού.
Σ’ αυτούς αναμένεται να προστεθούν και άλλοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν επίσης οικονομικά προβλήματα ή έχουν πλεονάζον προσωπικό αλλά σε μικρότερο βαθμό.
5.000 δημοτικοί υπάλληλοι σε καθεστώς διαθεσιμότητας 
Να σημειωθεί ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι που θα αποτελέσουν ένα μεγάλο τμήμα των 12.500 «διαθέσιμων» θα είναι περίπου 5.000, ενώ άλλοι τόσοι θα είναι οι εκπαιδευτικοί.
Θα ακολουθήσουν στη δεύτερη φάση των υπόλοιπων 12.500 υπάλληλων που πρόκειται να ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 2013 ακόμη 2.000 υπάλληλοι περιφερειών, αποκεντρωμένων διοικήσεων αλλά και του υπουργείου Εσωτερικών.
14 ΟΤΑ σε «πιλοτική» αξιολόγηση
Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν ενταχθεί εθελοντικά στο πρόγραμμα πιλοτικής αξιολόγησης δομών και υπηρεσιών 14 ΟΤΑ: οι δήμοι Αθηναίων, Αμφιλοχίας, Έδεσσας, Θεσσαλονίκης, Καλλιθέας, Λαρισαίων, Λευκάδας, Λεβαδέων, Λίμνης Πλαστήρα, Σκύρου, Κω και οι περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.
Για το 2013 οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Είναι θέμα μερικών μηνών μέχρι τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η απομάκρυνση των επιπλέον 1344 απολύσεων που απαιτούνται βάση της συμφωνίας με την τρόικα για 4.000 απολύσεις.
Με τη μέθοδο του ¨ξαφνικού θανάτου” αλά ΕΡΤ το επιτελείο πιστεύει ότι για εφέτος τουλάχιστον ο στόχος είναι σχετικά εύκολο να επιτευχθεί με το κλείσιμο μεγάλων εταιρειών του Δημοσίου.
Πολλοί μάλιστα ήδη προκρίνουν ΕΛΒΟ, ΕΑΒ και Αμυντικά Συστήματα που είναι θέμα χρόνου να συγχωνευθούν.
Μεγάλο αγκάθι είναι όμως ο αριθμός των 11.000 απολύσεων για το 2014. Εδώ οι πρώτοι που μπαίνουν στο στόχαστρο είναι οι υπάλληλοι που επέστρεψαν στη θέση τους με κάποια προσωρινή απόφαση κάποιου δικαστηρίου. Έτσι το Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι σε στενή επαφή με το Δικαιοσύνης ώστε να προωθηθούν άμεσα οι εκκρεμείς τελικές αποφάσεις και να βρεθούν οριστικά εκτός δημοσίου οι υπάλληλοι αυτοί που υπολογίζονται σε περίπου 1.000.
Από 'κει και πέρα όμως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό.
Οι πρώτοι που θα κληθούν να το... καλύψουν δεν είναι άλλοι από τους υπαλλήλους που υπηρετούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου.

Zougla.g

ΚΑΤΟΥΝΑ: ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Επιστολή προς τον Υπουργο Αγροτικής Αναπ & Τροφίμων του Παναγιώτη Στούπα




Αποκατάσταση της I.M. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Βόνιτσα

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα για την αποκατάσταση της  Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Βόνιτσα ένα από τα σημαντικότερα μεταβυζαντινά μνημεία της ευρύτερης περιοχής που κινδυνεύει άμεσα από τις σοβαρές φθορές και την έλλειψη συντήρησης.
Κύριε Υπουργέ,
Σε απόσταση περίπου 6 χλμ. νοτιοανατολικά της Βόνιτσας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται η ιερά μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγούλα), που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διατηρητέα μεταβυζαντινά μνημεία, με εξαιρετικές αγιογραφίες. Το μνημείο έχει μεγάλο πολιτιστικό, συναισθηματικό και θρησκευτικό «βάρος» για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ο ναός, παρά τις κατά καιρούς φιλότιμες προσπάθειες, κυρίως ιδιωτών, να συντηρηθεί, έχει υποστεί πολύ μεγάλες φθορές, τόσο λόγω του χρόνου, όσο και λόγω σεισμικών δονήσεων.

Για την αποκατάστασή του είχε χρηματοδοτηθεί στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, πάλι με πόρους ιδιωτών, σχετική τεχνική μελέτη, η υλοποίηση της οποίας, όμως, δεν προχώρησε. Σήμερα η μελέτη αυτή χρειάζεται επικαιροποίηση από τους μηχανικούς προκειμένου να αξιολογηθούν τα διαμορφωμένα δεδομένα και πιθανόν η ύπαρξη νέων μεθόδων και υλικών αποκατάστασης. Όπως βεβαιώνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες η κατάσταση του κτίσματος είναι οριακή και κάθε ενέργεια πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατόν.

Κατόπιν των παραπάνω ερωτάται ο κ. Υπουργός

1)     Υπάρχει πρόθεση εκ μέρους του Υπουργείου να μεριμνήσει για την επικαιροποίηση της τεχνικοοικονομικής μελέτης και εν συνεχεία για την αποκατάσταση της ιεράς μονής?»

Ολοκληρώθηκε ο ηλεκτροφωτισμός της εισόδου της Πλαγιάς.


Ολοκληρώθηκε και δόθηκε σε κοινή χρήση το έργο ηλεκτροφωτισμού της εισόδου της Πλάγιας. Ένα έργο που δρομολογήθηκε το 2009 από πιστώσεις του προγράμματος Θησέας και φέτος τοποθετήθηκαν οι στύλοι (40 συνολικά) και πραγματοποιήθηκαν τα συνωδά ηλεκτρικά έργα. Με το έργο αυτό διασφαλίστηκε η διέλευση των διερχομένων και των πεζών ενώ αναβαθμίστηκε αισθητικά η περιοχή.
 Το έργο συνολικού κόστους 75.000 ευρώ ολοκληρώθηκε ύστερα από την απαίτηση όλων των δημοτών της Πλαγιάς και παρέμβαση του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κυρίου Καταγή Κωνσταντίνου.



e-vonitsa

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων με εγκλωβισμό και τραυματίες


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων με εγκλωβισμό και δυο τραυματισμούς σημειώθηκε απόψε. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα μαύρο Mercedes που έστριβε αριστερά  από τα δικαστήρια Αγρινίου προς την εθνική οδό  συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ το οποίο κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση το Αντίρριο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν δεκάδες περίοικοι , καθώς και δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αφού στην Mercedes υπήρχε εγκλωβισμένη γυναίκα . Η τραυματισμένη γυναίκα, αφού απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπως και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο.
agriniopress

Φωτο ντοκουμέντο με τα ναρκωτικά στην Βόνιτσα


Είναι τα άσπρα σακιά με αυθεντικό Αλβανικό χασίς που έφεραν οι λαθρέμποροι με ταχύπλοο από τους Άγιους Σαράντα στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας, μια ανάσα από την Λευκάδα. Το δρομολόγιο αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πρέβεζας που σε κοινή έφοδο με την ΔΙΑΣ εγκλώβισαν τον Αλβανό που ανέμενε το «πράσινο» φως για την μεταφορά τους με κλούβα στην Αθήνα. 
Οι Αλβανοί ρίσκαραν και πέρασαν το μισό Ιόνιο με το ταχύπλοο ενώ για να μην κινήσουν τις υποψίες δεν ξεφόρτωσαν το χασίς ούτε στα παράλια της Θεσπρωτίας αλλά ούτε και σ’ αυτά της Πρέβεζας.
Γράφει ο Βασίλης Χήτος

http://epirusgate.blogspot.gr

Νέος γραμματέας στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ o Νίκος Καραγιάννης

Nέο γραμματέα της  νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν απόψε να εκλέξουν τα 11 νεοεκλεγέντα μέλη της. Τρεις ήταν οι διεκδικητές της θέσης με τον κ. Νίκο Καραγιάννη να επικρατεί έχοντας τη στήριξη έξι μελών, έναντι του κ. Μάκη Σαμαρά (τρία μέλη τον στήριξαν) και του κ.Τάκη Κοκκινοβασίλη (μία ψήφος) ενώ ένα μέλος ψήφισε λευκό. 
Αναπληρώτρια γραμματέας  η κυρία Ακριβή Κούκη με εννέα ψήφους, μόνη διεκδικήτρια της θέσης. Στοίχημα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ η ανασυγκρότηση των οργανώσεων, έργο όμως δύσκολο σε αυτή τη συγκυρία που το κόμμα είναι διαλυμένο και οργανωτικά ενώ δεν είναι λίγοι αυτή που στην (εναπομείνασα) βάση του αντιμετωπίζουν αρνητικά τις επιλογές Βενιζέλου και ειδικά τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στή Βουλή έφερε ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος την έλλειψη γιατρών στο Κ. Υ. Κατούνας μετά από την διαμαρτυρία του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας


Το πρόβλημα της υπολειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κατούνας λόγω έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έφερε στη Βουλή ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος. 
Ο βουλευτής κατέθεσε ως αναφορά προς τον υπουργό Υγείας την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν», που επισημαίνει την αδυναμία του Κέντρου Υγείας να ανταποκριθεί στις εφημερίες του μετά την παραίτηση δύο γιατρών.......
   Αδυναμία, που έχει ως αποτέλεσμα, τις μισές τουλάχιστον ημέρες του μήνα, το Κέντρο να διακόπτει την παροχή υπηρεσιών το μεσημέρι και οι πολίτες που έχουν ανάγκη περίθαλψης να υποχρεώνονται να μεταβούν -ή να μεταφερθούν- στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.
«Μάλλον η Κατούνα και τα γύρω χωριά του πρώην Δήμου Μεδεώνος δεν έχουν το δικαίωμα στην υγεία και απαγορεύεται να αρρωσταίνει κανείς μετά το μεσημέρι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου. Και κάνει έκκληση προς κάθε αρμόδιο «να βρεθεί κάποια λύση το συντομότερο, διότι το πρόβλημα μεγαλώνει τους καλοκαιρινούς μήνες που αυξάνεται ο πληθυσμός των χωριών μας».

Αυτός είναι ο ξηρομερίτης βιαστής ανήλικης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιουνίου , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Μεσολογγίου για αποπλάνηση και βιασμό ανήλικης που έγινε σε χωριό του Ξηρομέρου. Πρόκειται για τον Νάκα Απόστολο του Χρήστου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 17/06/1971 στα Ιωάννινα, κάτοικο Πηγαδιών Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη, για αποπλάνηση ανήλικου νεότερου των 12 και των 14 ετών, για βιασμό  ανηλίκου και για παράβαση του άρθρου 337 παρ. 4 του Π.Κ. (προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας), ήτοι εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, τιμωρούμενα – κατά περίπτωση – σε βαθμό κακουργήματος ή πλημμελήματος, φερόμενα ως τελεσθέντα σε βάρος ανηλίκου θύματος.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ σας καλεί  στην Γενική Συνέλευση και τις εκλογές του συλλόγου στις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και ώρες από τις 7 έως τις 9 το απόγευμα στην αίθουσα του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ....
Όποιες κυρίες ενδιαφέρονται να δηλώσουν ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για το νέο Δ.Σ. οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 στις κυρίες ΡΕΝΑ ΜΠΙΤΖΟΥ τηλ.6977381866 και ΜΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ τηλ.6988777160....

Νεκρός από ηλεκτροπληξία στην Πογωνιά

Ένας εργάτης κατά τη διάρκεια ηλεκτρολογικών εργασιών σε εξοχικό σπίτι γνωστού Αγρινιώτη στην Πογωνιά του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, υπέστη ηλεκτροπληξία νωρίτερα σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr  ο Αλβανικης καταγωγής εργάτης που έκανε τις σχετικές ηλεκτρολογικές εργασίες σκοτώθηκε επί τόπου και στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας ερευνά τα αίτια του τραγικού εργατικού δυστυχήματος.

Εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι Δήμων οι πρώτοι υποψήφιοι για διαθεσιμότητα – 300.000 στο στόχαστρο για να ξεκινήσει η κινητικότητα

- Παράταση για τους 12.500 που πρέπει να μετακινηθούν θα ζητήσει ο Κ. Μητσοτάκης
- Ψάχνουν 1.344 απολύσεις υπαλλήλων ως το τέλος του χρόνου
- Με “ξαφνικό θάνατο” μεγάλης ΔΕΚΟ… αλά ΕΡΤ θα γίνουν οι απολύσεις στο Δημόσιο
Δεν υπάρχουν περιθώρια για να καταφέρει ο νέος υπουργός να έχει έτοιμο το σχέδιο κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων του Δημοσίου. Η συμφωνία με την τρόικα προβλέπει ολοκληρωμένο σχέδιο και αρχή της κινητικότητας ως τις 8 Ιουλίου. Τα περιθώρια είναι ασφυκτικά για τη νέα ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και έτσι όλα δείχνουν ότι ο νέος υπουργός θα επιχειρήσει να πείσει την τρόικα ότι πρέπει να γίνει διεύρυνση των χρονικών περιθωρίων. Θα ζητήσει παράταση, έστω ως τα τέλη καλοκαιριού, ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει τη λίστα των διαθέσιμων που θα μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία.
Ουσιαστικά είναι η πρώτη απόφαση της νέας κυβέρνησης που προέκυψε μετά από σύσκεψη Σαμαρά, Στουρνάρα, Μητσοτάκη καθώς η κινητικότητα των 12.500 υπαλλήλων αποτελεί προαπαιτούμενο για τη δόση του Ιουλίου.

Το δάκρυ Σαλμά, η χαρά Λυκουρέντζου και ο Άδωνις


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Υπουργείο Υγείας, έγινε η τελετή παράδοσης- παραλαβής. Πλούσιο φωτορεπορτάζ και όλο το παρασκήνιο.
Τα βλέμματα όλων, ήταν στραμμένα στον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος αλλά και πικραμένος από την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση. Είναι ενδεικτικό, ότι ο Μάριος Σαλμάς παρέδωσε τη θέση του με σπασμένη φωνή βουρκωμένα μάτια αλλά και τρεμάμενα χέρια. 
Ο κ.Σαλμάς έκανε απολογισμό του έργου του και εξέφρασε ευθέως την πικρία του για την απομάκρυνση του. Αντίθετα ο μέχρι πρότινος Υπ. Υγείας, Α. Λυκουρέντζος, εμφανίσθηκε μάλλον ανακουφισμένος για την αποχώρηση του από το υπουργείο, ενώ χρησιμοποίησε μια φράση του Ελύτη για να χαρακτηρίσει τη στάση του στην πολιτική. “Αρετή με τις τέσσερις ορθές γωνίες»

Επέστρεψε το πανηγύρι στην Πογωνιά!


Μετά από αρκετά χρόνια η Πογωνιά επέστρεψε στο καλό παραδοσιακό πανηγύρι και μας θύμισε παλιές όμορφες εποχές, όταν στο πανηγύρι του Αγίου Πνεύματος στον "ΤΣΑΚΟΥΛΑ" ή στον "ΚΟΥΤΑΒΟ" μας διασκέδαζαν γνωστοί και μεγάλοι παραδοσιακοί καλλιτέχνες όπως Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΝΑΝΒΑΣ. 
Η γραφική και όμορφη Πογωνιά γιορτάζει την ημέρα της Φανερωμένης και σε συνδυασμό με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν πάντα μια καλή επιλογή για επίσκεψη αλλά και ωραίο ξεφάντωμα στο πανηγύρι της (ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ).
Τα τελευταία χρόνια όμως πολλά ΠΕΝΘΗ δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο και πετυχημένο γλέντι.
Φέτος όμως ο κ. Γαρίδας Νίκος έμελλε να επαναφέρει ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΓΩΝΙΑ!!!
Με ένα πολύ ωραίο παραδοσιακό σχήμα διασκέδασαν όλοι και  θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές με τους ΠΥΡΓΑΚΗ - ΧΡΗΣΤΙΑ - ΑΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ (ΚΛΑΡΙΝΟ) - ΜΠΕΚΙΟ - ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ και άλλους.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κατσέλης : Έκλεισε αφήνοντας 1000 εργαζόμενους χωρίς δουλειά και αποζημίωση

Η εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ ή όπως ονομάζεται ο Όμιλος Nutriart την περασμένη Πέμπτη προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Πάνω από 1000 εργαζόμενοι μένουν χωρίς δουλειά και φεύγουν χωρίς αποζημίωση.
Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας την Παρασκευή, με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, «αν και το τελευταίο διάστημα κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωσή της, η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, στη σύναψη και στην υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της κατάσταση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».

ΠΑΝΣΈΛΗΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ






ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ


Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Αγιασμός του νέου νοσοκομείου Αγρινίου και η παρουσίαση των χώρων του από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μ. Σαλμά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πρωί. Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στο νέο νοσοκομείο, ενώ εκπρόσωποι φορέων και αρχών της πόλης, πολιτευτές και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρών σε μια τελετή που αποτελεί προπομπό της εκκίνησης λειτουργίας του νέου νοσοκομείο, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή του, κ. Λ. Δημητρογιάννη, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας!
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. κ Κοσμάς και ,εκτός του κ. Δημητρογιάννη, χαιρετισμό απήυθυνε και ο  ο περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Π. Μοσχολιός, και ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Γ. Φωτάκης, ενώ σύντομη ομιλία παράθεσε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Ο κ. Κατσιφάρας, είπε  μεταξύ άλλων: «στην Ελλάδα έχουμε μάθει τα έργα να μένουν μισά, αλλά σήμερα αυτό καταρρίπτεται και παραδίδεται ένα έργο ολοκληρωμένο, ένα νοσοκομείο λειτουργικό το οποίο όλοι θα πρέπει να προσέξουμε ως ένα κομμάτι τώρα πια της ζωής μας»

Οι «επιτυχίες» του Σαμαρά, κόλαση για την κοινωνία

Γράφει ο Βασίλης Κωστάρας,  Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας
Γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία αντιμετωπίζουν τη χειρότερη κατάσταση που έχει υπάρξει για τη δημόσια υγεία τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό γνωρίζουν καλά ότι άλλος δρόμος από τους αγώνες διαρκείας δεν υπάρχει.
Όταν οι ασθενείς κινδυνεύουν να πεθάνουν στα νοσοκομεία επειδή η έλλειψη προσωπικού έχει φτάσει στο απροχώρητο, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όταν κλείνουν εκατοντάδες κρεβάτια επειδή συγχωνεύονται και κλείνουν νοσοκομεία, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όταν η ανεργία θερίζει αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους ανασφάλιστους και χωρίς καμιά παροχή υγείας, άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όταν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, μετά τις μειώσεις μισθών, δεν μπορούν να πληρώσουν τα πέντε ευρώ της εισόδου, άλλος δρόμος δε υπάρχει.
Ο μόνος τρόπος για να βάλουμε φρένο στα μνημόνια και τη δοσοεξαρτώμενη  τρικομματική κυβέρνηση είναι να οργανώσουμε την ανατροπή της και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Για να σπάσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό που η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλει σε κάθε  κινητοποίηση, ώστε να διασπάσει τους εργαζόμενους, χρειάζεται να παλέψουμε όλοι μαζί συντονίζοντας τους αγώνες μας.
Προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι υγειονομικοί χρειάζεται να ενεργοποιηθούν όλα τα υπάρχοντα συντονιστικά ομοσπονδιών, δημοσίου, πρωτοβάθμιων σωματείων, φορέων και οργανισμών μαζί με τις επιτροπές αγώνα σε όσες περιοχές υπάρχουν.
Οι «επιτυχίες» του Σαμαρά είναι κόλαση για την κοινωνία. Άμεση ανάγκη η ανατροπή του και ο φραγμός στην καταστροφή της δημόσιας υγείας.

Κωστάρας Βασίλης
Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας

agriniopress

Τελευταίο μπάνιο για έναν άνδρα σήμερα στην Λευκάδα


Έναν ηλικιωμένο άνδρα ανέσυραν πνιγμένο από την θάλασσα οι λουόμενοι στην παραλία του Κάστρου στην Λευκάδα. Αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο ενώ προσπάθησαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες αλλά ήταν ήδη αργά. Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Λιμεναρχείου Λευκάδας καθώς και το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον Α. Κ. από το Αγρίνιο, ηλικίας 70 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

http://www.mylefkada.gr/

Ηλικιωμένη σκοτώθηκε μαζεύοντας ρίγανη στο Μοναστηράκι Βόνιτσας

Πριν λίγη ώρα σε περιοχή κοντά στο Μοναστηράκι Βόνιτσας βρέθηκε νεκρή μια ηλικιωμένη γυναίκα 87 ετών. 
 Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr βρέθηκε χτυπημένη πέφτοντας σε απόκρημνο σημείο ενώ από τις πρώτες πληροφορίες λέγεται ότι είχε φύγει από το σπίτι της για να μαζέψει ρίγανη.........
Άνδρες του Α.Τ.Βόνιτσας είναι στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση ενώ το πτώμα της ηλικιωμένης μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή στην Πάτρα.

Πηγή: http://www.agriniopress.gr

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ












google page rank