Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ "ΘΕΟΤΟΚΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ "ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μεγάλη τιμή αποτελεί η συμμετοχή του συλλόγου Ακτίου-Βόνιτσας "η Θεοτόκος" στην εκδήλωση που διοργανώνει το Θέατρο Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου", Σάββατο 13/06/15. Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας θα παρουσιάσει χορούς των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων. Ο χώρος του θεάτρου βρίσκεται στον Λόφο "Φιλοπάππου" έναντι της Ακρόπολης.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ ... ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟΚΟΣΜΗ... ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ


Φτάνοντας στην Βόνιτσα, απλώνεται στα μάτια το πιο χαρακτηριστικό σημείο της, η παραλία της Σάλτινης με το πανέμορφο νησάκι της Κουκουμίτσας..
Βουτηγμένη στο γαλάζιο του Αμβρακικού, μια μικρή χαϊδεμένη πριγκιπέσσα, με το καταπράσινο των πεύκων της και το μικρό κάτασπρο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου, μοιάζει εξωτική, πανέμορφη ..
Είναι από εκείνα τα τοπία που συνθέτουν την εικόνα της Αιτωλοακαρνανίας και την κάνουν ένα τόπο μοναδικό, ευλογημένο από τον Θεό..
Η Κουκουμίτσα φαντάζει αλλιώτικη, αποκομμένη από την τυπική αισθητική της κωμόπολης, μια εικόνα απ' τα παλιά, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την πορεία της περιοχής μέσα στο χρόνο, ένας χώρος ελεύθερος και προσβάσιμος για τους κατοίκους, ένα απάνεμο λιμάνι.
Βόλτες με τα ποδήλατα, κολύμπι στην παραλία,μαγικές συναυλίες μεταμεσονύχτιες, αγαπημένοςτόπος συνάντησης, ένα ζωντανό και παλλόμενο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας..
Στο παρελθόν οι κάτοικοι ευλαβικοί προσκυνητές,διέσχιζαν τα νερά με τα πόδια για να φτάσουν ως εκεί, να πανηγυρίσουν στην εκκλησία, σήμερα όμως το καμπυλωτό, πετρόχτιστο γεφυράκι συνδέει το νησί με την στεριά..
Υπέροχα φωτισμένο την νύχτα, δίνει την αίσθηση ενός πλοίου έτοιμου να σαλπάρει, νιώθει κανείς να περνά σε μιαν άλλη διάσταση, εξωπραγματική κι απόκοσμη, παραμυθένια!!
Λουσμένη στο φως του ήλιου, μαγευτική στο ηλιοβασίλεμα, ονειρική κι αισθαντική τις νύχτες, πλούσια σε χρώματα και αισθήσεις, μας καλεί να την γνωρίσουμε, να την ανακαλύψουμε, να βουτηχτούμε μέσα της και με την απαράμιλλη ομορφιά και την γοητεία της να αισθανθούμε περισσότερο άνθρωποι,τυχεροί που ζούμε σ' αυτό τον υπέροχο τόπο...
Υ.Γ.
Υπάρχουν αξίες που δεν αποτιμώνται σε μετρητά, σε χρήμα, γιατί είναι πραγματικά ανεκτίμητες..

Βαγγέλης Δ. Κουτιβής 

Έκθεση της Σχολής Αγιογραφίας

Εν Ιερά Πόλει Μεσολογγίου, τη 28η  Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟΝ  ΤΥΠΟΥ
Έκθεση της Σχολής Αγιογραφίας Αγρινίου 
Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας σας προσκαλεί στην Έκθεση της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου θα παρουσιαστούν έργα των μαθητών με γενικό θέμα ΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.
Την Έκθεση θα εγκαινιάσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 1η Ιουνίου και ώρα 19:30’ το απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Αγρινίου (παλαιά αγορά) στην οδό Σκαλτσοδήμου.
Η λειτουργία της θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου, ενώ θα παραμένει ανοιχτή κατά τις ώρες 10:00’ – 13:00’ και 18:00’ – 21:00’.
Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας 
της  Ιεράς  Μητροπόλεως



Προσκυνηματική εκδρομή της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Κατούνας στη Θράκη

Το διήμερο 25-26 Μαΐου η ενορία μας με τη βοήθεια του Θεού, πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στη Θράκη, επισκεφτήκαμε τα αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας μας, τους αρχαίους Φιλίππους, όπου βρίσκεται το Βαπτιστήριο της Αγ. Λυδίας της Φιλιππησίας, η οποία ήταν η πρώτη Ελληνίδα Χριστιανή που Βάπτισε ο Απόστολος Παύλος. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την Καβάλα, την Ξάνθη και διανυκτερεύσαμε στην Κομοτηνή. Την επόμενη ημέρα προσκυνήσαμε την Παναγία του Έβρου στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια επισκεφτήκαμε την Ιερά Μονή Παναγίας Κορνοφωλιάς στο Σουφλί, καθώς και τον Ιερό Ναό της Παναγίας της κοσμοσώτηρας στις Φέρες. 
Επισκεφτήκαμε την πόλη της Αλεξανδρούπολης και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής δια μέσω Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων. Αυτές οι εκδρομές, μας ενώνουν, μας ωφελούν πνευματικά, αλλά και μας ψυχαγωγούν κατά Θεόν.     Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντας στην εκδρομή μας και ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί τη ζωή και την πορεία όλων και να μας αξιώσει και πάλι όλοι μαζί να ανταμώσουμε στο επόμενο προσκύνημα που με τη χάρη του Θεού θα πραγματοποιήσουμε.       
Ο Θεός μαζί μας.  
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

Θάνατος αλλοδαπού τουρίστα στο Νυδρί

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε βραδινές ώρες χθες, στην περιοχή «ΝΥΔΡΙΟΥ» Λευκάδας, 74χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε Ε/Τ – Τ/Ρ σκάφος έπεσε στη θάλασσα.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του .
Προανάκριση διενεργείται από το Α” Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας .

ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ ... ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟΚΟΣΜΗ... ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ


Φτάνοντας στην Βόνιτσα, απλώνεται στα μάτια το πιο χαρακτηριστικό σημείο της, η παραλία της Σάλτινης με το πανέμορφο νησάκι της Κουκουμίτσας..
Βουτηγμένη στο γαλάζιο του Αμβρακικού, μια μικρή χαϊδεμένη πριγκιπέσσα, με το καταπράσινο των πεύκων της και το μικρό κάτασπρο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου, μοιάζει εξωτική, πανέμορφη ..
Είναι από εκείνα τα τοπία που συνθέτουν την εικόνα της Αιτωλοακαρνανίας και την κάνουν ένα τόπο μοναδικό, ευλογημένο από τον Θεό..
Η Κουκουμίτσα φαντάζει αλλιώτικη, αποκομμένη από την τυπική αισθητική της κωμόπολης, μια εικόνα απ' τα παλιά, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την πορεία της περιοχής μέσα στο χρόνο, ένας χώρος ελεύθερος και προσβάσιμος για τους κατοίκους, ένα απάνεμο λιμάνι.
Βόλτες με τα ποδήλατα, κολύμπι στην παραλία, μαγικές συναυλίες μεταμεσονύχτιες, αγαπημένος τόπος συνάντησης, ένα ζωντανό και παλλόμενο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας..
Στο παρελθόν οι κάτοικοι ευλαβικοί προσκυνητές, διέσχιζαν τα νερά με τα πόδια για να φτάσουν ως εκεί, να πανηγυρίσουν στην εκκλησία, σήμερα όμως το καμπυλωτό, πετρόχτιστο γεφυράκι συνδέει το νησί με την στεριά..
Υπέροχα φωτισμένο την νύχτα, δίνει την αίσθηση ενός πλοίου έτοιμου να σαλπάρει, νιώθει κανείς να περνά σε μιαν άλλη διάσταση, εξωπραγματική κι απόκοσμη, παραμυθένια!!
Λουσμένη στο φως του ήλιου, μαγευτική στο ηλιοβασίλεμα, ονειρική κι αισθαντική τις νύχτες, πλούσια σε χρώματα και αισθήσεις, μας καλεί να την γνωρίσουμε, να την ανακαλύψουμε, να βουτηχτούμε μέσα της και με την απαράμιλλη ομορφιά και την γοητεία της να αισθανθούμε περισσότερο άνθρωποι, τυχεροί που ζούμε σ' αυτό τον υπέροχο τόπο...
Υ.Γ.
Υπάρχουν αξίες που δεν αποτιμώνται σε μετρητά, σε χρήμα, γιατί είναι πραγματικά ανεκτίμητες..

Βαγγέλης Δ. Κουτιβής 

Η Αστυνομία για τις συλλήψεις στο Ματσούκι τα ναρκωτικά και τα όπλα (φώτο)

Η Αστυνομία για τις συλλήψεις στο Ματσούκι τα ναρκωτικά και τα όπλα (φώτο)
Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές ναρκωτικών στο Στρατο
Αιτωλοακαρνανίας
Κατασχέθηκαν (215,5) γραμμάρια ηρωίνης, (3) όπλα, (11) μαχαίρια και (3) κιλά περίπου καπνού
Οι δράστες καλλιεργούσαν σε φυτεία (17) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν
Συνελήφθησαν, χθες (26-5-2015) το πρωί, στο Στράτο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 52χρονος ημεδαπός και η 48χρονη ημεδαπή σύζυγος τους, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας και η 48χρονη ομοεθνής σύζυγος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα – δικογραφία,για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης οπλοκατοχής και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

«Κατακλυσμός» στην Αττική! Καταιγίδα σαρώνει πολλές περιοχές της πρωτεύουσας

Απίστευτη κακοκαιρία σαρώνει την Αττική!
Οι ουρανοί έχουν ανοίξει και ιδιαίτερα στα βόρεια Προάστια ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:
Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε και την Πέμπτη 28 Μαΐου, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα. Τα φαινόμενα σε αρκετές περιοχές θα συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 25 στη δυτική Ελλάδα, 13 έως 25 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το μεσημέρι φτάνοντας τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά έως 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Εντυπωσιακοί Αγώνες επίλεκτων αθλητών ΜΜΑ την Κυριακή 31/5 στη Βόνιτσα

Στο κλειστό γυμναστήριο (ΔΑΚ) Βόνιτσας την Κυριακή 31/5 και ώρα 07:30μ.μ θα πραγματοποιηθούν από επίλεκτους αθλητές αγώνες MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες που περιλαμβάνουν τεχνικές από πυγμαχικά συστήματα όσο και από παλαιστικά συστήματα. Το άθλημα είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και ξεκάνει από την εποχή του αρχαίου Παγκρατίου. 
Οι αθλητές σε αυτό το άθλημα μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε στυλ και οι τεχνικές οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ρυθμίζονται από τους κανονισμούς της εκάστοτε διοργάνωσης).  Στο event που θα πραγματοποιηθεί στις 31/5 στη Βόνιτσα θα συμμετέχουν και θα λάβουν μέρος  σε αγώνες αθλητές από τη Βόνιτσα, τη Λευκάδα   και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. Στο συγκεκριμένο event θα γίνουν αγώνες MMA για πρώτη φορά στην Ήπειρο. 

Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη Βόνιτσα θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Παρακαλούμε τον κόσμο με την παρουσία του, να στηρίξει το συγκεκριμένο event το οποίο θα έχει δυνατούς αγώνες και όμορφο θέαμα. Είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν επίλεκτοι αγώνες στη Βόνιτσα και με την κατάλληλη στήριξη και βοήθεια του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας,  θέλουμε και ελπίζουμε να γίνει θεσμός στην περιοχή.

ΟΓΑ: Δεν θα καταβληθούν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα

"Θα δοθούν τον Ιούλιο μαζί με τη δεύτερη δόση του 2015"
Δεν θα καταβληθούν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα στους δικαιούχους, δήλωσε σήμερα, στον Ant1, ο Διοικητής του ΟΓΑ, Αθανάσιος Μπακαλέξης.
Όπως ανέφερε, τα επιδόματα θα δοθούν τον Ιούλιο μαζί με τη δεύτερη δόση του 2015, πιθανότατα στις 10 Ιουλίου.
Παράλληλα, ο νέος επικεφαλής του οργανισμού ανέφερε ότι ένα μέρος των οικογενειακών επιδομάτων που σχετίζονται με δικαστικές αποφάσεις θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 1ου & 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η Έκτη τάξη του 1ου & 2ου Δημ. Σχολείου Βόνιτσας πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, Ακρόπολη, Μουσείο Ακρόπολης, Παναθηναϊκό Στάδιο, Πλανητάριο, Πλάκα, Μοναστηράκι στις 22 και 23 Μαΐου 2015



















ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΧΕΡΟ ΘΥΡΡΕΙΟ





Κοινωφελούς εργασίας Δημόσια Ομάδα στο face

Σελίδα στο fb άνοιξαν οι αγανακτισμένοι άνεργοι που περιμένουν μια θέση στην κοινωφελή εργασία 2015 εν όψη των αποτελεσμάτων.
Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για να ενοποιήσει όλον αυτόν τον κόσμο που αγωνίζεται για κάτι καλύτερο, για ένα αύριο χωρίς αντιπαλότητες χωρίς οικονομική ανέχεια και αγωνία. Καιρός είναι να παλέψουμε για αυτό που μας αξίζει και όχι για αυτό που οι άλλοι θέλουν για εμάς , γράφουν τα μέλη της ομάδας στην περιγραφή της.
Tα σχόλια πολλά φυσικά και η αγωνία μεγαλύτερη.Παντού υπάρχουν άρθρα για την κατανομή των θέσεων της 2ης προκήρυξης και ακόμη δεν έχουν βγει της 1ης .
Σας μεταφέρουμε μερικά από τα σχόλια αρχικά και σας επισυνάπτουμε την διεύθυνση (https://www.facebook.com/groups/461607934006389/) για όσους θέλετε να την επισκεφθείτε  ή να γίνεται μέλη ή να γράψετε τα παράπονά σας και την πικρία σας.
«Η κοροϊδία δεν έχει τέλος.Πρώτα καθυστέρησαν για έναν ολόκληρο χρόνο τα προγράμματα voucher 29-64 ετών και τα καταργούν.Τώρα πάνε να κάνουν ακριβώς το ίδιο στα μουλωχτά και για την κοινωφελή εργασία.Καλύτερα να βγει κάποιος να πει πως δεν πληρώνουμε τίποτα,ούτε μισθούς ούτε συντάξεις ,να γίνει επανάσταση να τελειώνουμε επιτέλους»!
«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ..!!Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ..!!ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??»
«Μας αναγκάζουν να γινόμαστε Κ.Α.ΚΟΙ. (Κινητοποίηση Αγανακτησμένων ΚΟΙνωφελούς)»

Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Καραγκούνης: «Η αβεβαιότητα συνεχίζει να παραλύει τη χώρα»

«Η αβεβαιότητα συνεχίζει να παραλύει τη χώρα. Και μέσα σε όλα αυτά θριαμβολογούν ότι θα μπορέσουν να καταβληθούν και αυτό το μήνα μισθοί και συντάξεις», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τις διαπραγματεύσεις.
Ο Κώστας καραγκούνης ανέφερε τα εξής: «Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία. Ευρωπαίοι εκπρόσωποι δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία αυτή και τα λεφτά τελείωσαν, όπως διαβεβαιώνουν υπουργοί της κυβέρνησης.
Η αβεβαιότητα συνεχίζει να παραλύει τη χώρα. Και μέσα σε όλα αυτά θριαμβολογούν ότι θα μπορέσουν να καταβληθούν και αυτό το μήνα μισθοί και συντάξεις. Ας τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο για τη χώρα».
kontranews

Ο εξολοθρευτής φιδιών που σαρώνει στο internet: "ΦΙΔΙ ΚΑΛΟ, ΜΌΝΟ ΝΕΚΡΟ" (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η γυναίκα του φώναξε "τρέξε γρήγορα, φίδι", εκεί άρχισαν όλα!
Γνώστης της γλώσσας των φιδιών και εξοπλισμένος με τσεκούρι, ο ήρωας των Σερρών, έδωσε μάχη με το φίδι και το νίκησε!
Σε ένα σπίτι πλημμυρισμένο από αίμα φιδιών, τα τηλεοπτικά συνεργεία έσπευσαν να τον αποθεώσουν!
Και όλα ξεκίνησαν όταν το τοπικό κανάλι των Σερρών κάνει ρεπορτάζ για φίδια που έχουν γεμίσει χορταριασμένο στρατόπεδο της πόλης.
Όταν ο δημοσιογράφος εντοπίζει τον άνθρωπο - εξολοθρευτή φιδιών, το ρεπορτάζ ξεκινά!
Και όπως είπε στο τέλος "Φίδι καλό μόνο νεκρό"!
Για να δούμε και την αντίδραση των οικολόγων στον αιμοσταγή εξολοθρευτή!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ 

Εκτροπή λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο-Γιάννενα

Εκτός εθνικής οδού βρέθηκε πριν από λίγη ώρα λεωφορείο στην περιοχή του Τερόβου, στη θέση “Πλατανάκια”.
Το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αθηνών και κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της Πυροσβεστικής, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τα Γιάννενα.
Όπως μεταφέρει το epirusgate, το λεωφορείο ανήκει στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο-Ιωάννινα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ,από την εκτροπή του οχήματος έχουν τραυματιστεί επιβάτες, ευτυχώς όμως ελαφρά.
cityvoice

Υψηλές αποδόσεις από την καλλιέργεια ρίγανης

Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης εμφανίζει η καλλιέργεια της ρίγανης. Ικανοποιητικό το εισόδημα για τους παραγωγούς. Υπερδιπλάσια τα κέρδη όταν η καλλιέργεια είναι βιολογική. Άρωμα υψηλών αποδόσεων αναδίδει η ρίγανη, που θεωρείται ίσως η επικερδής καλλιέργεια στα αρωματικά φυτά, με χαμηλό κόστος παραγωγής και ελάχιστες φροντίδες. 
Ένα από τα βασικά ατού της καλλιέργειας ρίγανης είναι ότι μπορεί να αξιοποιήσει πολλές κατηγορίες εδαφών, ακόμη και ορεινών αλλά και μειονεκτικών περιοχών. Αυτό που κάνει περιζήτητη τη ρίγανη είναι οι υψηλές αποδόσεις σε αιθέριο έλαιο, με την περιεκτικότητα σε ριγανέλαιο να φτάνει μέχρι και 7%, όταν ο μέσος όρος στα υπόλοιπα αρωματικά φυτά κυμαίνεται από 3 έως 4%. Εμφανίζει διαρκώς αυξανόμενες προοπτικές ανάπτυξης εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που παρατηρείται στη βιομηχανία τροφίμων, τη φαρμακοβιομηχανία και την αρωματοθεραπεία με αντικείμενο την παρασκευή αιθέριων ελαίων. 

Ο Παναγιώτης Μαλτέζος πήρε την 6η Θέση στην Κοπεγχάγη.


Συμμετείχαν συνολικά 12000 δρομείς από όλο τον κόσμο-28 ήταν Έλληνες,τερματισαν οι 20 ο Παναγιώτης Μαλτέζος κατέλαβε την 6 θέση μεταξύ των Ελλήνων !!!!
Ο χρόνος του ήταν 3 ώρες κ 17 λεπτά!!! 

DIGITAL HEΑRT ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

Άρειος Πάγος: Φυλάκιση ένος έτους σε ιδιοκτήτρια Λαμπραντόρ επειδή ο σκύλος της δάγκωσε 3χρόνο

Οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι η γυναίκα δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα, δεν φρόντισε να δέσει σωστά το σκύλο μέσα στην αυλή, δεν του τοποθέτησε φίμωτρο και δεν μερίμνησε να κλείσει τα κενά μεταξύ των καγκέλων της περίφραξης της αυλής της
Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή που έχει επιβληθεί σε ιδιοκτήτρια Λαμπραντόρ, επειδή ο σκύλος της δάγκωσε παιδί 3 ετών και την μητέρα του που πήγε να το σώσει. 
Ειδικότερα, ιδιοκτήτρια εξοχικής μονοκατοικίας στην Αττική είχε  αφήσει  στην αυλή το σκύλο της ράτσας Λαμπραντόρ. Στο δίπλα σπίτι έμενε μια οικογένεια που είχε ένα παιδί μόλις 3 ετών. Μια μέρα, ο ανήλικος έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στο δρόμο που είναι μπροστά από το σπίτι που υπήρχε το Λαμπραντόρ. Ο τρίχρονος καθώς έπαιζε πέρασε κοντά από την περίφραξη (κάγκελα) του σπιτιού με το σκύλο. Αμέσως, το Λαμπραντόρ  επιτέθηκε  στο παιδί μέσα από τα κάγκελα της αυλής, το  δάγκωσε και το  τράβηξε μέσα στην αυλή από τα διάκενα που υπήρχαν στα κάγκελα. 
Με το που τράβηξε ο σκύλος τον 3χρόνο μέσα στην αυλή  άρχισε  να τον δαγκώνει.
google page rank