Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει με Παναγιωτίδη ο ΑΟ Παλαίρου

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης θα είναι προπονητής του Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17 .Ο Παναγιωτίδης αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα δυνατά ονόματα για τους πάγκους των ομάδων της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ (και όχι μόνο)  με  την   πορεία της ομάδας του στην Α΄ Κατηγορία  στα PLAY-OYT  να   αποδεικνύει τις δυνατότητες του, τις οποίες εκτιμά απεριόριστα η διοίκηση του Α.Ο.ΠΑΛΑΙΡΟΥ, με τους ιθύνοντες  να ξεκινάνε το στήσιμο της νέας χρονιάς από την ανανέωση του συμβολαίου του. Η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει τη βάση, για την δημιουργία μιας  ομάδας αντάξιας των απαιτήσεων της διοίκησης και των φιλάθλων της
Η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ με έκδηλη ικανοποίηση είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017, με τον έμπειρο  προπονητή Κυριάκο Παναγιωτίδη ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση την περασμένη εβδομάδα και το μόνο που απέμεινε ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας. Αφού συζητήθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο παραδόθηκε από τον προπονητή εισηγητική έκθεση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Στάθηκε και στο θέμα της ακαδημίας σαν βασική πηγή προώθησης παικτών για την μεγάλη ομάδα.

Με «άρωμα γυναίκας» το νέο Δ.Σ του Τηλυκράτη Λευκάδας

Πολλά νέα πρόσωπα στο πρόσφατα εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Τηλυκράτη. Η ομάδα μαζί με την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία έκανε και την έκπληξη… Η Αργυρή Κατωπόδη, οικονομολόγος, καθηγήτρια στο ΤΕΙ της Λευκάδας αλλά και ιδιοκτήτρια του lefkadapress.gr είναι η πρώτη γυναίκα που έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. της ομάδας και πρόκειται να έχει και ενεργό ρόλο.
Κατά τα άλλα μεταξύ των νέων μελών του Δ.Σ. είναι ο κτηνίατρος, Μπάμπης Καλός, ο χειρουργός του νοσοκομείου Λευκάδας, Θανάσης Καραγιάννης, ο φαρμακοποιός , Νίκος Μπόρσας αλλά και ο ιδιοκτήτης Ιδιωτικού ΚΤΕΟ, Βασίλης Μελάς.

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε το βιβλίο του Γιώργου Τσούκα "ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ....... στο πέρασμα του χρόνου"

Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βιβλίο του Γεωργίου Ν. Τσούκα: ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ..... στο πέρασμα του χρόνου την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στη Στοά του Βιβλίου (Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα) από την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.) και τον Σύλλογο των εν Αθήναις Μοναστηρακιωτών.
Την εκδήλωση ξεκίνησε ο Παναγιώτης Κοντός  καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας όπου αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές για το βιβλίο. Στην συνέχεια παρουσίασε τους ομιλητές και έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη ο οποίος ανέβηκε στο βήμα και ειπε:
Αγαπητοί μου φίλοι
«Κατ΄ αρχάς  θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο  και συντοπίτη μου Γιώργο Τσούκα για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να με καλέσει στην αποψινή εκδήλωση
Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για μένα να διαπιστώνω ότι ο δραστήριος κι έντιμος άνθρωπος που στάθηκε τόσο κοντά στον τόπο του και αφουγκράστηκε τις ανάγκες του, εκείνος που δεν αδιαφόρησε όταν βρέθηκε στις ανώτερες επάλξεις της δημόσιας διοίκησης αλλά από τη θέση του Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης αγωνίστηκε όσο άλλος κανείς για την επίλυση των προβλημάτων των συγχωριανών του αυτός ο άνθρωπος θα έκρυβε και μια άλλη πτυχή στην πολύπλευρη  προσωπικότητα του εκείνη του ιστορικού συγγραφέα.

Αλλαγές στις διοικήσεις Τμημάτων και υπηρεσιών των Α/Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας. O συγχωριανός μας Ηλίας Καραϊσκος, από διοικητής της Τροχαίας, αναλαμβάνει θέση στο Α.Τ. Αγρινίου.

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι μεταθέσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και οι αλλαγές είναι πολλές και για τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστυνόμος Α’  Ανδρέας Παπαδημητρίου , από διοικητής του Α.Τ. Βόνιτσας , αναλαμβάνει τη διοίκηση της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, από το τμήμα Μεταγωγών μετατίθεται στη διοίκηση του Α.Τ. Αγρινίου.
Διοικητής στο Μεταγωγών αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υποδιοικητής, κ. Κοσμάς Παπαγρίβας.
Στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου , διοικητής ορίστηκε ο Τζιακώστας Μιχάλης, μέχρι πρότινος υποδιοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ ο Ηλίας Καραϊσκος, από διοικητής της Τροχαίας, αναλαμβάνει θέση στο Α.Τ. Αγρινίου.

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠΜΕΑ


Διάβρωση ακτών: Να ταραχτούν τα στάσιμα νερά τώρα!

Οικολογική Δυτική Ελλάδα
Η διάβρωση των ακτών, φαινόμενο ορατό και συνεχώς επιδεινούμενο στην Δυτική Αχαΐα, την Αιγιαλεία, τη Βόρεια Ηλεία, προκαλεί όλο και μεγαλύτερες ανησυχίες τόσο στους πολίτες όσο και στις επιχειρήσεις που εξαρτώνται από την τουριστική δραστηριότητα.
Το σοβαρό αυτό οικολογικό και οικονομικό πρόβλημα τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας με τη συζήτηση σχετικής επερώτησης της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας.
Η παράταξη κατά τη συζήτηση, ανέδειξε δύο βασικά σημεία:  την αναγκαιότητα επιτάχυνσης των ενεργειών για την ολοκλήρωση των μελετών που είναι εν εξελίξει, την ανάγκη επικαιροποίησής τους με βάση τις σύγχρονες αντιλήψεις για ήπιες και όχι «σκληρές» επεμβάσεις στην ακτή, για την αναχαίτιση του διαβρωτικού φαινομένου και την αντιμετώπιση του προβλήματος και σε άλλες ακτές όπου δεν υπάρχει καν μελέτη.
Από την απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Έργων κ. Λύτρα προέκυψε ότι:

Η Θεατρική Παράσταση του Γενικού Λυκείου Βόνιτσας άφησε ενθουσιασμένο και το κοινό της Βόνιτσας

Ενθουσιασμένο άφησε το κοινό η παράσταση του ΓΕΛ Βόνιτσας τη Δευτέρα 27-06-2016. Τα Κίτρινα Γάντια, ήταν η τρίτη κατά σειρά παράσταση με την οποία το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας πήρε μέρος στο σχολικό φεστιβάλ θεάτρου Αγρινίου και εν συνεχεία το παρουσίασε και στο θεατρόφιλο κοινό της Βόνιτσας. 
Οι μαθητές του Λυκείου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και δικαίως απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου, που ήρθε να τους παρακολουθήσει. 
Με φυσικότητα και άνεση που θα ζήλευαν και επαγγελματίες ηθοποιοί απέδωσαν άριστα τους ρόλους τους χωρίς να προσπαθήσουν ούτε στο ελάχιστο να μιμηθούν τους γνωστούς μεγάλους ηθοποιούς της αντίστοιχης ελληνικής ταινίας. Ελπίζουμε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το κοινό της πόλης μας θα απολαύσει και άλλες ωραίες παραστάσεις.  
ΒΙΝΤΕΟ 
             
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

«Αφύλακτο» ένα απο τα πολυσύχναστα Δικαστικά Συγκροτήματα στο κέντρο της Αθήνας, το Συγκρότημα Δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων.

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή 
ΘΕΜΑ: Ζητήματα ασφαλείας στο Συγκρότημα Δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων
ΕΠΙΚΑΙΡΗ  ΕΡΩΤΗΣΗ
Ίσως ένα από τα πιο πολυσύχναστα Δικαστικά Συγκροτήματα στο κέντρο της Αθήνας, το Συγκρότημα Δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων, που εκτείνεται σε έκταση 25 στρεμμάτων, με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά (Δικαστές, Δικαστικούς Υπαλλήλους, Δικηγόρους, μάρτυρες, επισκέπτες κλπ), βρίσκεται κυριολεκτικά «αφύλακτο», έκθετο στους ολοένα αυξανόμενους κινδύνους, τόσο της τρομοκρατίας όσο και της κοινής εγκληματικότητας. 

Έρχονται τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Την αναλυτική εγκύκλιο που προβλέπει την καταβολή μειωμένων τελών κυκλοφορίας για φέτος ανάλογα με τους μήνες που θέλει να θέσει σε κυκλοφορία το όχημά του κάθε φορολογούμενος εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Αναλυτικά, η εγκύκλιος αναφέρει τα εξής:
"Με την παρ. 4 του άρθρου 117 του ν. 4387/2016, δίνεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους κατόχους ΙΧ οχημάτων, αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών, οι οποίοι τα έχουν θέσει σε ακινησία, και εξαιρετικά για το έτος 2016...

Γ. Περιστέρης: Στην κυκλοφορία τον Μάρτιο Ιόνια Οδός και Ε65

Λίγοι μήνες απέμειναν για τη λειτουργία των 2 αυτοκινητόδρομων της Ιόνιας Οδού και της Κεντρικής Οδου Ε65. Αυτό σημείωσε ο Γιώργος Περιστέρη, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και έθεσε ως ορόσημο για τη λειτουργία των 2 οδικών αξόνων, τον Μάρτιο του 2017.
Οι 2 άξονες είναι ο πρώτος από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα μήκους 196χλμ και περνά από τις πόλεις Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αμφιλοχία και Άρτα και ο δεύτερος από την Ξυνιάδα μέχρι τα Τρίκαλα περνώντας και από τις πόλεις του Δομοκού και της Καρδίτσας...

Καλησπέρα από Κατούνα !!!


Στην γιορτή του ιππικού ομίλου Κατούνας στην Νήσσα ο αυτόπτης μάρτυρας του Αγρινίου που τρέλανε τον Χαρδαβέλα κάνει νέο κόμμα: “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ”!

Ο γνωστός και… αξέχαστος «αυτόπτης μάρτυρας» που είχε γίνει γνωστός από την εμφάνισή του στην εκπομπή τότε του Αlter και τον Κώστα Χαρδαβέλλα, μιλώντας για ένα τραγικό περιστατικό, για το 5πλο φονικό στα Καλύβια Αγρινίου, προχωρά στην ίδρυση κόμματος!
Όπως ενημερώνει ο χρήστης του Facebook Ντίνος Τσιρογιάννης, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες «το “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ” είναι γεγονός! 
Σ’ ένα πανέμορφο τοπίο δίπλα στο ποτάμι , στην περιοχή Νήσσα… κάτω από τα τεράστια πλατάνια, υπό τους ήχους του αρτίστα Μάκη Αριστόπουλου και του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Κατσίγιαννη, ο Νικόλαος Κρανιάς (γνωστός σαν Λάκης Ταπετσιέρης) ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: 

Το όνειρο του αυτοκινητόδρομου της Ιόνιας Οδού γίνεται πραγματικότητα

Το όνειρο της Ιόνιας Οδού παίρνει σάρκα και οστά. Ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα της σύγχρονης εποχής ολοκληρώνεται και πλέον απομένουν λίγοι μήνες για να φτάσουμε στην πλήρη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.
Το ypodomes.com βρέθηκε στα εργοτάξια που εκτείνονται από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα και κατέγραψε τις εξελίξεις αλλά και τα τελικά βήματα μέχρι να φτάσουμε στις παραδόσεις τμημάτων που θα οδηγήσουν τελικά στην λειτουργία όλου του αυτοκινητόδρομου...
ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Σήμερα πιστώνεται στους δικαιούχους το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης


Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σε ομιλία του χτες στην Ηλιούπολη.
Παράλληλα, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τελικώς δεν πρόκειται να μπει «κόφτης» στους δικαιούχους του φετινού επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης και συνεπώς θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων...

Πώς να ρυθμίσετε τις οφειλές στους ΟΤΑ

Μια τελευταία ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς τους ΟΤΑ έχουν οι ιδιώτες και επιχειρήσεις με το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάστημα στη Βουλή.
Όπως προβλέπεται στο άρθρο 103 οι οφειλές από τέλη, πρόστιμα, προσαυξήσεις και τόκους, μετά την απάλειψη των προστίμων, των προσαυξήσεων και των τόκων πραγματοποιείται σε 24 μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από την ημερομηνία της αίτησης που πρέπει να υποβληθεί εντός 12 μηνών από τη δημοσίευση του νόμου...

Όλες οι προσλήψεις που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα

Τις προσλήψεις στο Δημόσιο που «τρέχουν» την τελευταία εβδομάδα δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

Συνοπτικά:

Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.): Προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα για 2.500 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Η Διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), καλεί τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού,...

Εξιχνιάστηκε μεγάλη ζωοκλοπή στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου


Στην ταυτοποίηση των στοιχείων των δραστών ζωοκλοπής που είχε σημειωθεί το διάστημα από 25 Μαΐου έως 9 Ιουνίου, σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 56χρονου στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Κατούνας. Πρόκειται για δύο άνδρες 42 και 57 ετών οι οποίοι είχαν αφαιρέσει 12 αιγοπρόβατα (γίδια). ..

70χρονη πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν πολύ αργά για μία 70χρονη που σήμερα το πρωί -γύρω στις 09:30- εντοπίστηκε από άλλους λουόμενους, μπρούμυτα στη θάλασσα. 
Παρά την άμεση άφιξη του ασθενοφόρου στο σημείο και τις προσπάθειες του πληρώματος, τόσο επί τόπου στην παραλία όσο και κατά τη διάρκεια της διακομιδής, δεν κατέστη εφικτή η ανάνηψή της...

Με θέματα και εντάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο

Καθαρίστριες και κυνηγοί στο προσκήνιο του Δημοτικού Συμβουλίου-Έντονη αψιμαχία μεταξύ Παπαναστασίου και Τραπεζιώτη, χαρακτηρισμοί «με σύγκριση μεγεθών» από πλευράς Παπαναστασίου προς Τραπεζιώτη.
20160627_205926
Ομόφωνα ψηφίστηκαν τα θέματα των εργασιακών σχέσεων των καθαριστριών αλλά και των αιτημάτων των κυνηγών στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο.
Ένταση υπήρξε στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης «Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση» κ. Τραπεζιώτη και του Δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου αναφορικά με ερώτηση του πρώτου για το πως δόθηκαν 1 εκατ. ευρώ σε ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου. Τα αίματα άναψαν και οι δυο άνδρες ανέβασαν τους τόνους όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί:

Δηλώσεις Ν. Καζαντζή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου (BINTEO)



Δείτε το βίντεο:
      
agrinioreportc

Ο μικρός Σωκράτης Μπεκιράκης από την Κωνωπίνα

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τον μικρό Σωκράτη Μπεκιράκη του Νικολάου από την Κωνωπίνα . Κατά την διάρκεια της  απονομής στο 1ο κορεάτικο νταν (με τον δασκαλο του Χρ. Γιαννιωτη  και τον παλιό προπονητή της εθνικής Ελλάδας  Θεοδ. Κουτσογιάννη . Φωτο από το ΔΑΚ Αγρινίου και είναι από την εκδήλωση για την απονομή του 1ου κορεάτικου νταν .
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

18 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Κατούνα, Βόνιτσα

Στοχευμένοι έλεγχοι από διάφορες υπηρεσίες και Αστυνομικά Τμήματα στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Ακαρνανίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα και είχαν σαν αποτέλεσμα 18 συνολικά συλλήψεις.
Αναλυτικά, σε έλεγχο λεωφορείου του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στην Αμφιλοχία, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 23, 20 και 29 ετών που δεν διάθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα.
Αστυνομικοί της Τροχαίας του Αγρινίου, συνέλαβαν τέσσερα συνολικά άτομα που οδηγούσαν οχήματα χωρίς να διαθέτουν άδεια ικανότητας οδήγησης. 
Επίσης στο Αγρίνιο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν δυο άτομα ηλικίας 43 και 36 ετών για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ) χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη ένας 64χρονος  στην περιοχή της Κατούνας.

Εδώ τα κανόνια βαράνε και το Αγρίνιο χτενίζεται!

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, είμαι σαφής: ασφαλώς είναι σημαντικό το γεγονός της απομάκρυνσης από την αντιδημαρχία του του πρώτου σε ψήφους αντιδημάρχου και η ανεξαρτητοποίησή του. Βέβαια και είναι θέμα τα λόγια και τα… μη λόγια που ακολούθησαν. Όπως πολύ σημαντικό θέμα είναι να χάνει τη δουλειά της μια συνάδελφος, ακριβέστερα να χάνει τη δουλειά του σε τέτοιες εποχές οποιοσδήποτε εργαζόμενος.
Να με συγχωρείτε αλλά νομίζω πως το εξαντλήσαμε. Μια βδομάδα έχει περάσει και ακόμη εξακολουθεί να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης, πολύ φοβάμαι για κουτσομπολιό και χτυπήματα στα social media, παρά για την οποιαδήποτε ουσία μπορεί να έχει.
Πάντα μένω κατάπληκτος με την έκταση που δίνεται σε τέτοια θέματα. Έγινε το κυρίαρχο και προχτές στο δημοτικό συμβούλιο, μέχρι και ερώτηση για τις δηλώσεις στα media(!) έκανε επικεφαλής παράταξης. Για να μην μένουν σκιές… Μα οι σκιές δεν είναι αυτές, είναι άλλες. Είναι η ανεργία που απειλεί κάμποσους συμπατριώτες μας τώρα που πάει για φούντο άλλη μια τεράστια επιχείρηση. Είναι οι τοπικοί προμηθευτές που τραβάνε πάλι τα μαλλιά τους και είναι η τρύπα που θα πέσει στην αγορά τώρα με την υπόθεση του Μαρινόπουλου. Περιέργως δεν ακούω να οργανώνεται κανένα δίκτυο αλληλεγγύης για τους ανθρώπους αυτούς, ίσως γιατί δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είναι καθαρίστριες σε δημόσιες δομές και είναι και ντόπιοι. Άρα δεν έχουν ενδιαφέρον για κάποια ΜΚΟ.

Νανά Θεοδωροπούλου.Θλίβομαι για τον Παπαναστασίου

«Την άνοιξη του 2014 συστρατεύθηκα με ανθρώπους που είχαν διάθεση να αγωνιστούν για μία Νέα Αρχή στο Δήμο Αγρινίου. Λόγω ιδιότητας μου ανατέθηκε η κρίσιμη θέση του γραφείου τύπου αυτής της παράταξης (αμισθί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου).
Καταφέραμε τη μεγάλη ανατροπή, πείθοντας ότι θα φέρουμε το νέο και  ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Δύο χρόνια μετά αυτό μοιάζει με ουτοπία. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι  κυριαρχεί το παλιό αντί για το νέο και όσο κι αν προσπαθεί   ο κ. Παπαναστασίου δεν θα μπορέσει να μετακυλίσει  τις δικές του ευθύνες σε άλλους.
Λυπάμαι που αποδείχθηκε τόσο αγνώμων, τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. Η ένοχη σιωπή του κάνει εκκωφαντικό θόρυβο. Την θέση μου στο Δημαρχείο δεν την απαίτησα αλλά την δικαιούμουν και με την εργατικότητά μου απέδειξα  ότι την υπηρέτησα με συνέπεια. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία επέλεξα να ακολουθήσω τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω μου. Δεν μετανιώνω γιατί  αυτά είναι που συνέβαλλαν καθοριστικά στην κρυστάλλινη και συνεχώς ανοδική πορεία μου.
Ευχαριστώ  τους συναδέλφους μου και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου για τη σύντομη αλλά  άριστη συνεργασία μας και θλίβομαι με τον κ. Παπαναστασίου, ο οποίος αφού χρησιμοποίησε τους πάντες για να “γαντζωθεί” στην εξουσία δήλωσε “υποταγή” σε ότι μέχρι χθες ήθελε να πατάξει, βόλεψε ημετέρους και αλεξιπτωτιστές αυτού του αγώνα και όλα αυτά τα  “βάπτισε” δυναμική επανεκκίνηση!
Από την εμπειρία μου αυτή έγινα σοφότερη και έτσι με μεγαλύτερη επιμονή θα συνεχίσω την προσπάθεια προσφοράς στην κοινωνία και την πληροφόρηση, διότι ….. αυτός που αγωνίζεται μπορεί και να χάσει αυτός όμως που δεν αγωνίστηκε έχει ήδη χάσει…..»

Τέλος τα καπέλα...και το κούρεμα με την ψιλή μηχανή (ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 10/6/1965)




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε  απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα.
Αμέσως επικοινωνήσαμε με την ΕΚΑΠ και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρό της συν. Βαγγέλη Αργύρη προβήκαμε σε διακοπή της διαδικασίας καταμέτρησης και σε σφράγιση της κάλπης.
Το σύνολο των ψηφοδελτίων, του εκλογικού καταλόγου, της λίστας ψηφισάντων και του γενικότερου υλικού που είχε στη διάθεσή της για να διεξάγει τις εκλογές η εφορευτική επιτροπή, εστάλη απευθείας στην ΕΚΑΠ, η οποία πλέον και έχει την ευθύνη για να αποφασίσει επί του συμβάντος και της διαδικασίας.    


H εφορευτική επιτροπή

ΚΕΝΤΡΙ: Της Ν.Δ. έγινε στο ΠΑΣΟΚ Αγρινίου η κάλπη μεταφέρθηκε με συνοδεία στην Αθήνα και τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

Πληροφορίες του katouna News αναφέρουν πως η κάλπη του ΠΑΣΟΚ Αγρινίου μεταφέρθηκε στην Αθήνα σφραγισμένη με ελικόπτερο Apache. Εκεί την περίμεναν Βενιζέλος και Λοβέρδος και πλήθος οπαδών του ΠΑΣΟΚ, η Κάλπη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μιας και το θαύμα που παρουσιάσθηκε στην κάλπη πρώτη φορά(συνέχεια δηλαδή). Παλιότερα, τότε που τα παιδιά ήταν στην ακμή τους τέτοιο θαύμα είχε παρουσιασθεί και στην Κατούνα. 
Πάντως σήμερα θα περάσουν για προσκύνημα όλοι οι πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και υπουργοί από την Αιτωλοακαρνανία. 
Η δε Φώφη πρότεινε την άμεση λύση του θέματος με Brexitκ των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν παραπάνω. Άμεση ενημέρωση είχε η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. οι οποίοι τόνισαν πως δεν τους νοιάζει το αποτέλεσμα αλλά αν συμφωνούν τα χρήματα με τα ψηφοδέλτια γιατί αυτό έχει ενδιαφέρον μιας και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην Ελλάδα που ψηφίζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ άρα λεφτά υπάρχουν. 
Η δε Ακριβή και τα παιδιά της εφορευτικής στο Αγρίνιο αναμένουν τη απόφαση και συνέχεια μιλούν για την προς τα πάνω απόκλιση των ψηφοδελτίων και αν γίνεται να σκίσουν τα ψηφοδέλτια όπως ο Τσίπρας με τα μνημόνια. 
Σύντροφος από τη Ν.Δ. πρώην ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ που επικοινωνήσαμε μας είπε: εμείς μπορεί να κάναμε κάνα δυο-τρεις  μήνες να κάνουμε  εκλογές που δεν είχαμε fax, αλλά το αποτέλεσμα ήταν "πεντακάθαρο" με την vodafon και  έβγαλε ...........ΚΥΡΙΑΚΟ.



Συνεχίζονται οι καθαρισμοί στην Βόνιτσα και Παλιάμπελα (δείτε φωτο)



 Δείτε πολλές Φωτο:

Πανήγυρις Ι.Ν.Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου Περατιάς Βόνιτσας


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου στην Περατιά Βόνιτσας. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. 
Το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου τελέσθηκε η Ακολουθία του Όρθρου, της Αρτοκλασίας και στην συνέχεια η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμάς.  ...
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ.Κοσμάς ανέλυσε την ευαγγελική περικοπής της εορτής και αναφέρθηκε στα διδάγματα που απορρέουν μέσα από αυτήν.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τίμησε τον δεξιοτέχνη στο λαούτο Χρήστο Ζώτο από την Κανδήλα Ξηρομέρου

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στην αίθουσα Τελετών του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 25 χρόνια λειτουργίας του στις 24 Ιουνίου τίμησε τον συμπατριώτη μας από την Κανδήλα Αιτωλ/νίας Χρήστο Ζώτο.
Ο Χρήστος Ζώτος συμπεριλαμβένεται στους διακεκριμένους λαϊκούς μουσικούς και δεξιοτέχνες λαϊκών οργάνων που τιμήθηκαν και είναι οι: Χρόνης Αηδονίδης, Χρήστος Ζώτος, Νίκος Καρατάσος, Γρηγόρης Καψάλης, Νίκος και Γιασεμή Σαραγούδα και Πετρολούκας Χαλκιάς...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Η Google καταγράφει κρυφά όλα όσα λέτε.

Η Google καταγράφει κρυφά όλα όσα λέτε. Πώς να τα ακούσετε, να τα διαγράψετε, και να το "σταματήσετε"
 Χάρη σε μια λειτουργία του λογισμικού αναζήτησης, η Google έχει καταγεγραμένες δικές σας συνομιλίες χρόνων και μπορείτε να τις ακούσετε μόνοι σας.
Όλο το ευαίσθητο ιστορικό σας μπορεί να ακουστεί και να προβληθεί, μαζί με μια λίστα με όλες τις αναζητήσεις σας, στην προσωπική σας σελίδα ιστορικού της Google...

Παράσταση από τη παιδική θεατρική ομάδα του Αγ. Νικολάου Βόνιτσας

Η παιδική θεατρική ομάδα του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας (κατηχητικό Ι.Ν.Α.Ν.) θα παρουσιάσει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στον Άγιο Νικόλαο την θεατρική παράσταση «Από την Εσύπολη στην Ουρανούπολη» από το ομώνυμο βιβλίο της Μυρσίνης Βιγγοπούλου.
Τι έγινε τελικά ο Πείσμονας μετά το συναρπαστικό ταξίδι του «Από την Εγώπολη στην Εσύπολη»; Ετοιμάζεται τώρα για νέες περιπέτειες και θα συμπαρασύρει μαζί του παιδιά κάθε ηλικίας καθώς αγωνίζεται να φτάσει ακόμη πιο μακριά... στην Ουρανούπολη. Στο βιβλίο αυτό, ανακαλύπτουμε τα λόγια και τις συμβουλές του Γέροντα Παϊσίου, χαρίζοντας στα παιδιά τη σοφία του για την κατάκτηση των αρετών...

Τον Ιούλιο στην κυκλοφορία το Κόρινθος-Κιάτο και Σήραγγες Δερβενίου

Για την ολοκλήρωση των αυτοκινητόδρομων μίλησε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικο σταθμό "Στο Κόκκινο" και αναφέρθηκε στην παράδοση της παράκαμψης των Τεμπών που την τοποθέτησε μέσα στο χειμώνα, πριν τον Μάρτιο του 2017, ενώ έβγαλε είδηση μιλώντας για την Ολυμπία Οδό καθώς όπως είπε, τον Ιούλιο θα παραδοθεί το τμήμα μέχρι το Κιάτο (Κόρινθος-Κιάτο) αλλά και οι Σήραγγες στο Δερβένι.
Έθεσε ως στόχο την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού και των άλλων αυτοκινητόδρομων τον ερχόμενο Μάρτιο...

Άκης Βάβαλης: ''Φεύγω καθαρά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους''

Με δηλώσεις, που έκανε το απόγευμα της Κυριακής, 26/06 στον Παρασκευά Μάζη, ο πρώην -πλέον- βοηθός του Γιάννη Μαντζουράκη, στον πάγκο του Παναιτωλικού, ξεκαθαρίζει πως οι λόγοι που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα, είναι καθαρά προσωπικοί και οικογενειακοί.
Λίγο παρακάτω, μας διευκρινίζει πως δεν έχει κανένα παράπονο, ούτε από τον πρόεδρο, ούτε από τη διοίκηση, πόσο μάλλον από τον προπονητή ή τους παίχτες θέλοντας παράλληλα να στείλει τις ευχαριστίες του, σε όλους, για ακόμη μία φορά...

"ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ…………στο πέρασμα του χρόνου" είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε ο Γιώργος Τσούκας και παρουσιάζεται στην Στοά του βιβλίου στην Αθήνα την Τρίτη 28/6/2016

Η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και ο Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας 
Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου Ν. Τσούκα με τίτλο  "ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ…………στο πέρασμα του χρόνου" που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 στις 7 μ μ. στη Στοά του Βιβλίου – Αίθουσα Λόγου
( Οδός Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου –Αρσάκειο Μέγαρο. Πλησίον στάσης Μετρό: Πανεπιστήμιο)
Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης θα απευθύνουν: 
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης και η
Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας κ. Γεωργία Μακρυγιάννη
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: 
Ο κ. Γιάννης Δημητρούκας Ιστορικός - διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μονάχου.
Ο κ. Νίκος Θεοδ. Μήτσης Συγγραφέας και 
Η κ. Μαρία Λούντζη- Πετροπούλου καθηγήτρια – θεολόγος




ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΚΑΣ 
Το κλείσιμο της εκδήλωσης θα γίνει από τον συγγραφέα του βιβλίου κ. Γεώργιο Ν. Τσούκα
Συντονιστής: Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας 
κ. Παναγιώτης Κοντός

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο στους ενδιαφερόμενους, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. στην φιλική τιμή των 5 ευρώ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΕΚΔΑΠ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ"

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 
Κ.Δ.Α.Π. ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΔΟΜΗ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ
ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τ.Κ. 30002
Τηλ-fax: 2643023118
email: kdapanaktoriou@yahoo.gr

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ για το νέο σύστημα λειτουργίας του προγράμματος της "Εναρμόνισης" μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται οι Παιδικοί και τα ΚΔΑΠ...

Προσφυγικό και Πολιτική Συνοχής στο επίκεντρο του Πολιτικού Γραφείου της CPMR –

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 24 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου
Προσφυγικό και Πολιτική Συνοχής στο επίκεντρο του Πολιτικού Γραφείου της CPMR – Σημαντικές παρεμβάσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της CPMR (Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης), συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Αγγελόπουλος,...

«Επιχειρηματικότητα και καινοτομία ψηλά στην ατζέντα» – Εγκρίθηκε η Πενταμελής Επιτροπή για τη συγκρότηση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου
Περιφερειακό Συμβούλιο: «Επιχειρηματικότητα και καινοτομία ψηλά στην ατζέντα» – Εγκρίθηκε η Πενταμελής Επιτροπή για τη συγκρότηση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας – Ενημέρωση του Σώματος για το βραβείο Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Περιφέρειας 2017

Την Πενταμελή Επιτροπή που θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για τη συγκρότηση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ)...

Έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό και σίδηρο στο Μεσολόγγι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δήμος Ιεράς Πόλεως  Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου

Γραφείο Επικοινωνίας 
και Δημοσίων Σχέσεων Ι.Π. Μεσολογγίου24-6-2016

Ταχ. Δ.νση : Π. Σταυροπούλου 31
Ταχ. Κώδικας : 302 00
Τηλ. 26313-63451
Fax: 26313-63444
e-mail: epikoinonia.mes@gmail.com

Έναρξη προγράμματος ανακύκλωσης για χαρτί, πλαστικό και σίδηρο...

Ανακοίνωση Εφορ. Επιτρ. της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Αγρίνιο, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε  απόκλιση των ψηφοδελτίων που βρέθηκαν στην κάλπη σε σχέση με τον αριθμό των ψηφισάντων που είχαν καταγραφεί στην αντίστοιχη λίστα...

Στο Διαδίκτυο τα ονόματα όσων χρωστούν πάνω από 300.000 ευρώ στο Δημόσιο

Όλοι όσοι χρωστούν περισσότερα από 300.000 ευρώ, είτε σε φόρους είτε σε ασφαλιστικές εισφορές είτε ευρύτερα στο Δημόσιο, απειλούνται πλέον με διαδικτυακή διαπόμπευση, ενώ κατόπιν εντολής εισαγγελέα και υπό την προϋπόθεση παρουσίας δικαστικού λειτουργού οι ελεγκτές της Εφορίας θα μπορούν να διενεργούν και ελέγχους κατ’ οίκον.
Η δυνατότητα των ελεγκτικών οργάνων της Φορολογικής Διοίκησης να εισέρχονται και στην κατοικία των φορολογουμένων...

Αυστηροποιείται το πλαίσιο για τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Από την ερχόμενη Παρασκευή (1 Ιουλίου), τίθενται σε εφαρμογή οι αυστηρότεροι όροι για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Οι φορολογούμενοι πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς για να μη χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων θα πρέπει να εξοφλήσουν άμεσα τις νέες οφειλές τους, εντός μάλιστα μόλις 15 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν εκτός ρύθμισης...

Σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης


Στάση στο Μεσολόγγι θα κάνει την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης.
Ο υπουργός έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τη δημοτική αρχή, αλλά και φορείς, στη δημοτική πινακοθήκη (κεντρική πλατεία) όπου και θα τεθούν επί τάπητος αρκετά ζητήματα αρμοδιότητάς του. Φλέγον θέμα είναι βέβαια η δημόσια περιουσία όπου το Κράτος κρατά σε ομηρία την πόλη κρατώντας γύρω απ’...

Αύριο η πανηγυρική διάνοιξη της Σήραγγας Κλόκοβας

Σχεδόν 9 χρόνια μετά την εκκίνηση των έργων, αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου θα έχουμε την πρώτη μεγάλη είδηση για το έργο του οδικού άξονα Αντίρριο-Ιωάννινα, γνωστότερου ως Ιόνιας Οδού.
Αύριο το μεσημέρι θα γίνει η πανηγυρική διάνοιξη της Σήραγγας Κλόκοβας της μεγαλύτερης οδικής σήραγγας του αυτοκινητόδρομου. Η διάνοιξη είναι ένα βέβαιο πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς μιλάμε για μία σήραγγα 2,9χλμ.που διανοίχθηκε σε μόλις 14 μήνες...
google page rank