Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Αμφιλοχία: Στέκι τοξικομανών η περιοχή της Αγ. Παρασκευής (Βίντεο)

Σε ένα μικρό γκέτο ναρκωτικών έχουν μετατραπεί τα εγκαταλελειμμένα κτίρια γύρω από τον Ιερό ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία. 
Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν το φόβο τους και την ανασφάλεια τους. Επίσης υπογραμμίζουν ότι πρέπει να αυξηθεί η αστυνόμευση κυρίως τις βραδινές ώρες. Την περιοχή επισκέφτηκε ο αντιδήμαρχος Γρηγόριος Παπούλιας ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση του προς τους γείτονες ενώ τους διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι την περιοχή επισκέφθηκε και η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Σοφία Ανδρίκουλα. 
Η ίδια σε δηλώσεις της τόνισε ότι ” είμαστε στο πλευρό των κατοίκων που αντιδρούν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την ανάδειξη αυτού του προβλήματος. Είμαστε όμως και στο πλευρό των χρηστών με τους οποίους θα πρέπει να αναζητούμε ρεαλιστικές λύσεις στο πρόβλημά τους”. Η δράση των τοξικομανών έχει αναπτυχθεί και στο πίσω μέρος της ενορίας της Αγίας Παρασκευής. Ελπίζουμε να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα.


Βασίλης Τζουβάνος – e-maistros.grhttp://www.agriniotimes.gr
google page rank