Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τρεις μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές, αναμένεται και ανακοίνωση του σημερινού δημάρχου.

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σιγά - σιγά για τις υποψηφιότητες, όσον αφορά τις αυτοδιοικητές εκλογές στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τρία νέα ονόματα ως υποψήφιοι Δήμαρχοι που κατεβαίνουν με συνδυασμούς διεκδικώντας τον Μάιο την ψήφο μας και είναι: 
-Ο Δημήτριος Μασούρας από την Βόνιτσα 36 ετών παντρεμένος με δυο παιδιά δικηγόρος παρ’ Αρείου Πάγου, με δικηγορικό γραφείο στην Βόνιτσα στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Πολίτες σε δράση με επικεφαλής τον Νίκο Λιάπη. 

-Ο Γιώργος Αμαργιανός από την Πάλαιρο, 38 ετών σπούδασε στο Τμήμα πλαστικών τεχνών και επιστημών τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο ΙΕΚ Δομή ως συντάκτης ρεπόρτερ. Διατηρεί κατάστημα ψησταριά-εστιατόριο στην Πλατεία Παλαίρου κατεβαίνει με την Λαϊκή Συσπείρωση που στις προηγούμενες εκλογές ήταν ο επικεφαλής ο Βουλευτής του ΚΚΕ ο Νίκος Μωραΐτης. 
- Ο Αθανάσιος Κασόλας με καταγωγή από το Μοναστηράκι, 38 ετών, πτυχιούχος ΤΕΙ Πάτρας Πολιτικών Μηχανικών με μεταπτυχιακό στην διαχείριση αποβλήτων και φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Πολιτικός Μηχανικός. Διατηρεί Τεχνικό γραφείο στην Βόνιτσα. Σήμερα είναι ένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης του συνδυασμού ανοιχτός Δήμος με επικεφαλής το Θύμιο Φερεντίνο. 
Αν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα θα σας ενημερώσουμε. 
Αναμένεται μάλλον και η υποψηφιότητα του σημερινού Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη.

Ευάγγελος Κουτιβής 
google page rank