Ετικέτες

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Ρήγας περιφερειακός σύμβουλος δυτικής Ελλάδος ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα: "Το χρονικό με τον "στρατηγό καιρό" σαν φερετζέ"

Το αν καταστρέφονται κόποι μιας χρονιάς οφείλεται σε "ακραίο καιρικό φαινόμενο" και εκεί αποδίδεται η αιτία του κακού. Το καλοκαίρι πάλι, μεγάλες εκτάσεις καταστρέφονται λόγω μη επαρκούς άρδευσης, και λειψυδρίας. 
Και αυτό το γεγονός, αποδίδεται επίσης σε "ακραία καιρικά φαινόμενα". Φυσικά και δεν είναι έτσι. Δεν φταίει, ούτε ο καλός Θεός, ούτε η μητέρα φύση, αν κάποιοι είναι απλώς... ανίκανοι. Γιατί παρά τις διαχρονικές εξαγγελίες για κατασκευή έργων σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας οι εξαγγελίες αυτές παρέμειναν εξαγγελίες, και πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει. Κάποια έργα βιτρίνας-ως συνήθως- και πολλά λόγια. 
Και η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται, όσο ανεχόμαστε τους... λογάδες. Τους κατά συνήθεια κόφτες κορδελών και "οραματιστές", που ποτέ δεν ξυπνούν από τα "οράματά" τους. Όλους αυτούς που ο ανθρώπινος κόπος, και η ανθρώπινη ταλαιπωρία, δεν είναι παρά αριθμοί που "θα αποζημιώσει ο ΕΛΓΑ". Μέχρι εκεί φτάνει η πρακτική τους. 
Μετά πάλι..ύπνος, πάλι "οράματα", πάλι ευχολόγια. Μέχρι τις επόμενες εκλογές. Όπου πάλι θα εμφανιστούν, χωρίς ντροπή, για να αναλύσουν στον μέσο πολίτη το τι "οράματα" έβλεπαν για τέσσερα και πλέον χρόνια, και πως τα "οράματα" αυτά θα τα κάνουν πράξη μόλις εκλεγούν ξανά. 
Αν ο ο ποταμός Πείρου και του παραπόταμου του Παραπείρου είχε στόμα και ψυχή δεν ξέρουμε τι θα έλεγε η τι θα έκανε, σίγουρα πάντως η κοίτη του θα άλλαζε, και θα κατευθύνονταν στο κτήριο της Περιφέρειας. Και επειδή από το «φούσκωμα» του ποταμού Πείρου δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά πράγματα στον τομέα αυτό, και από τους αυτοδιοικητικούς "άρχοντες" δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε γενικώς, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Δυτική Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει στο Περιφερειακό συμβούλιο. Γιατί από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ο πολίτης της δυτικής Ελλάδος μπορεί να περιμένει πολλά. 
Χρήστος Ρήγας περιφερειακός σύμβουλος δυτικής Ελλάδος ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα