Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 7/2/2014 ΚΑΡΡΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ- ΦΟΥΡΕΙΡΑ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ) ΜΕΡΟΣ 5 ΑΠΟ 5

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
«ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ»
Τ.Θ. 25099 Τ.Κ.10026 ΑΘΗΝΑ

Σε πείσμα των καιρών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, με εξαιρετική επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών  Αθήνας "ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ" στο επώνυμο Κέντρο Fever με τους Βασίλη Καρρά- Νίκο Οικονομόπουλο- Ε. Φουρέιρα, που πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για μια υπέροχη βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σ’ όλους, όσους παρευρέθηκαν!!!
Ο χώρος του καταστήματος ασφυκτικά γεμάτος πράγμα που επιβεβαίωνε την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης, προς μεγάλη ικανοποίηση των διοργανωτών!!!
Οι Κατουνιώτες της Αθήνας για μια ακόμα φορά έκαναν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους και όχι προσωπικές προσκλήσεις. Εξάλλου  όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωση μας "ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΟ Η ΚΑΤΟΥΝΑ είστε όλοι καλεσμένοι..."
 Ήταν μια εκδήλωση υπέροχη... Ο χορός που από πολλούς χαρακτηρίστηκε «Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!» Πολλοί ήταν  οι φίλοι του Συλλόγου μας που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κέρκυρα, Ρόδο, Αγρίνιο, Βόνιτσα, Μοναστηράκι, Λεπενού και φυσικά από Κατούνα και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ταλαιπωρία  τους αλλά και γιατί ζούμε σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και έτσι έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους αλλά και την στήριξη τους. Οι υπόλοιποι ήταν Κατουνιώτες και Κατουνιώτισσες που διαμένουν στην Αθήνα αλλά και πολλοί φίλοι από άλλους εν Αθήναις Συλλόγους. 
  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας "ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο ΑΚΑΡΝΑΝ" εκφράζει τις ευχαριστίες του γενικά σε όλους που με την συμμετοχή τους συνέδραμαν στην πρωτοβουλία του Συλλόγου μας έτσι ώστε όλα τα έσοδα του χορού να αποσταλούν στον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Κεφαλλονιάς για οικονομική βοήθεια στους σεισμοπαθείς. Μάλιστα σας παραθέτουμε το αποδεικτικό κατάθεσης αλλά και σας παροτρύνουμε όποιος από εσάς μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τον Δήμο Κεςφαλλονιάς. 
Η φετινή πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου να διαθέσει όλα τα έσοδα του φετινού χορού προς ανακούφιση των πληγέντων από τους σεισμούς στην Κεφαλλονιά είναι μια πράξη αλληλεγγύης, μια πράξη αλληλοσεβασμού προς το συνάνθρωπό τους αλλά και μια ελάχιστη προσπάθεια οικονομικής στήριξης αυτού του πολύπαθου νησιού σε αυτούς τους  χαλεπούς για τον τόπο καιρούς .
Και του χρόνου...
Τα μελη του Δ.Σ.: 
Παπαδημητρίου Γεώργιος, Στούπας Σταμούλης, Λίτσος Ελευθέριος, Τζαβαλάς Χρήστος, Ζώης Νικόλαος, Μύτακας Κων/νος και Κουτιβής Ευάγγελος.

Ευχαριστούμε επίσης τον Π. Γουρνοπάνο, Νίκο Ζώη και τα κρεοπωλεία "ο Τσέλιγκας" για την ενίσχυση του χορού μας.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 






































ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟΧΡΟΝΗ  ΣΟΦΙΑ






ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΖΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ.