Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Θυρρειωτών Αθήνας έκοψε την πίτα του!!!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα το πρωί  Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ο  εν Αθήναις Σύλλογος Θυρρείου στο ξενοδοχείο Ηνίοχος στην Αθήνα. 
Παίρνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Μωραΐτης Περικλής απηύθυνε ευχές σε όλους τους παρευρισκόμενους ενώ αναφέρθηκε στο μέλλον του Συλλόγου και τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου. 
Επίσης παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Θυρρείου Ζαφειρούλη Λεωνίδα αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό αλλά και στα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με το Αρχαιολογικό Μουσείου Θυρρείου.
Στην συνέχεια ο Πάτερ ευλόγησε την πίτα του Συλλόγου Θυρρείου και ο Πρόεδρος, Μωραΐτης Περικλής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ, Σώζου Ελευθερία, Παναγιώτης Στράτος, Ζαφειρούλης Στάθης και Κυριάκος Παναγι΄ωτης έκοψαν την πίτα και την μοίρασαν στους παρευρισκόμενους μαζί με  εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά.
Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Τάκης Στεργίου. 
Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θυρρείου Ζαφειρούλης Λεωνίδας, ο Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Δημήτρης Στεργίουο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Παπαδημητρίου Γεώργιος, ο ταμίας του Συλλόγου Κατούνας Λίτσος Λευτέρηςο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Κατούνας Ευάγγελος Κουτιβήςο  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βόνιτσας Μπρούμος Φώτιος ο Πρόεδρος του  Συλλόγου Αγραμπέλου Τσέλιος Γεώργιος ο εκδότης της  Αιτωλοακαρνανικής Πατούλας Χρυσόστομος,      και ο Πετρόπουλος Διονύσιος από το Μοναστηράκι. 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ