Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο Αιτωλοακαρνάνας σεφ που κατέκτησε το Μανχάταν

Αφιέρωμα στον Αιτωλοακαρνάνα σεφ, με καταγωγή από τον Αστακό, Γιάννη Τόμπα κάνει η εφημερίδα Εspresso με τίτλο «Ο σεφ που κατέκτησε το Μανχάταν» και «Παραδοσιακές πίτες τρελαίνουν τους κατοίκους του Big Apple».
Ο Έλληνας σεφ έχει ξετρελάνει τους Νεοϋορκέζους. Τόσο μάλιστα που υπάρχει γι αυτόν ολοσέλιδο αφιέρωμα στην NY Daily News.
«Πρόκειται για ένα υπέροχο παιδί με πολύ ταλέντο στην μαγειρική. Τις παραδοσιακές συνταγές τις έμαθε από την γιαγιά του ενώ θήτευσε και δίπλα σε μεγάλους σεφ όπως τον Γιώργο Χελώνα της οικογένειας Ωνάση.
.Αν και μόλις 26 ετών ο Γιάννης έχει πολλές επιτυχίες Εκτός από τις χειροποίητες παραδοσιακές πίτες, τα γλυκά του Γιάννη είναι ανεπανάληπτα όπως ο μπακλαβάς, το γαλακτομπούρεκο, καθώς και το παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι.» καταλήγει το ρεπορτάζ.

thebest.gr
agrinioreport