Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΠΑΛΑΙΡΟΣ Ξενοδοχείο Ηλέκτρα "και θα ξαναρθεις"

Το Elektra Hotel βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, σε απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια από την παραλία της Πάλαιρου. Διαθέτει ιδιωτική παραλία, πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα με ξαπλώστρες. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στα βουνά.
Όλες οι ευρύχωρες μονάδες στο Elektra περιλαμβάνουν καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση και DVD player. Θα βρείτε ψυγείο και στεγνωτήρα μαλλιών.
Το lounge bar σερβίρει σνακ και ποτά. Μπορείτε να απολαύσετε ελληνικά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων, που λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Η ηλιόλουστη βεράντα έχει δωρεάν ξαπλώστρες και θέα στην εξοχή. Υπάρχει επίσης υδρομασάζ. Οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική πισίνα.
Το κατάλυμα απέχει 3χλμ. από την Αρχαία Πάλαιρο και 13χλμ. από τον Κρατικό Αερολιμένα του Ακτίου. Η Λευκάδα βρίσκεται 29χλμ. μακριά. Η Πρέβεζα είναι προσβάσιμη σε 34 χιλιόμετρα. 
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9 για ταξίδι δύο ατόμων.
Αυτό το κατάλυμα έχει αξιολογηθεί ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στον Πάλαιρο! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.
Οι επισκέπτες είπαν ότι τους άρεσε ο καφές σε αυτό το κατάλυμα.
Μιλάμε τη γλώσσα σας!
Τηλ. 2643042100
Το Ξενοδοχείο Ηλέκτρα υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 16 Ιουλ 2012.
                    ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: