Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Μεσολόγγι: Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε 12χρονο στην Τουρλίδα! – Σε κατάσταση-σοκ ο νεαρός

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας 12χρονος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από μια αγέλη αδέσποτων σκύλων στην παραλία Τουρλίδας πριν από λίγη ώρα.
Η οικογένεια βρίσκεται στο Μεσολόγγι, που είναι και ο τόπος καταγωγής του πατέρα, για διακοπές. Το συμβάν σημειώθηκε όταν έφθασαν στην Τουρλίδα για το μπάνιο τους. Βγαίνοντας το παιδί από το αυτοκίνητο δέχθηκε αμέσως την επίθεση. Τα αδέσποτα άρπαξαν τον 12χρονο από το μαγιό, το οποίο φυσικά του έσκισαν προκαλώντας του και κάποια, ευτυχώς, επιπόλαια τραύματα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην επέμβαση άλλων λουόμενων και του πατέρα που απομάκρυναν τα σκυλιά. Το σοκ βέβαια για τον νεαρό, αλλά και για τους γονείς του, ήταν μεγάλο. Μεταφέρθηκε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.
Ο πατέρας θα απευθυνθεί και στον δήμο, προκειμένου να παρθούν μέτρα, διότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί πλέον κάποιος να αισθανθεί ασφαλής ούτε καν στην παραλία, όπου υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά, όπως υπογράμμισε ο κ. Π.Κ. σε επικοινωνία που είχε με την ΑΙΧΜΗ προκειμένου να αναφέρει το γεγονός, φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος για την εικόνα που αντίκρυσε στην γενέτειρά του, μετά από αρκετά χρόνια που απουσίαζε.

Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr
agriniotimes