Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Η ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ, ΣΚΟΥΡΤΑ ΒΑΣΙΛΗ!

Την έχουν χαρακτηρίσει και δικαίως, ως μία από τις κορυφαίες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς.

Ερμηνεύτρια καρδιάς, ταλαντούχα, με εξαιρετικό, σπάνιο μέταλλο στη φωνή της, θεωρείται ως μία ελπιδοφόρα φωνή, μία μουσική ηλιαχτίδα στον καλλιτεχνικό χώρο, που αναθερμαίνει την ελπίδα, για την ποιοτική του αναβάθμιση.
Την γνωρίσαμε καλύτερα ως καλλιτέχνη, συνεργαζόμενη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ως ντουέτο στο τραγούδι «Αξίζω», το οποίο ήταν soundtrack της ταινίας «ΛΟΥΦΑ & ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ – ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ» του Νίκου Περάκη και από τη συνεργασία της με τον γνωστό raper Bo στο τραγούδι “ 20 χρονών”. 
Η πρώτη digital δισκογραφική της κυκλοφορία είναι το τραγούδι «Μην κοιμηθείς» σε στοίχους του Νίκου Γρίτση και μουσική του Στάθη Ξένου.
Ακολούθησε συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: Σταμάτη Γονίδη, Μάκη Δημάκη, Κώστα Καραφώτη, όπως και περιοδείες στο εξωτερικό Ισραήλ, Στουτγάρδη κλπ.
Την απολαύσαμε πριν λίγους μήνες στο The Voice Of The Greece, με τις συγκλονιστικές της ερμηνείες, που μας εντυπωσίασε με την αυθεντική λαϊκή φωνή της αλλά και με την υπέροχη σκηνική της παρουσία, που μας καθήλωσε στην οθόνη της τηλεόρασης.
Προσφάτως, συνεργαζόμενη με την δισκογραφική εταιρεία Sonar Music κυκλοφόρησε το τραγούδι «Φωτιές» που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία, τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Βασίλης Δήμα και την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Αντρέας Γιατράκος.
Η Ιουλία, εκτός από λαμπρό αστέρι στο χώρο της μουσικής είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, με εκθαμβωτική λάμψη και περίσσια ενέργεια που σε σαγηνεύει.
Πάνω από όλα όμως, είναι ένα κορίτσι με καθαρή ματιά, που αποπνέει αυτοπεποίθηση και μια ξεχωριστή ευχάριστη αύρα, μια ευγενική φυσιογνωμία γεμάτο ζωντάνια, προσγειωμένη, που την χαρακτηρίζει η απλότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα, που σε κερδίζει με την αμεσότητα και την απλότητά της.