Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Αμβρακικός Βόνιτσας

Διεξήχθη την Κυριακή 16/9 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Καναλίου ο αγώνας της Α φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας με τους φιλοξενούμενους να περνάνε στην επόμενη φάση με τελικό σκορ 0-2.
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρξαν καλές φάσεις στα πρώτα λεπτά και από τις δυο ομάδες και με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 21΄με τον Ιωάννου όπου έκανε ένα μακρινό σουτ και την μπάλα να χτυπάει πάνω σε παίκτη και να καταλήγει στα δίχτυα.
Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αυξήσουν τα τέρματα αλλά με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι και να παραμένει το 0-1 στο ημίχρονο, ενώ το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά με τον Ζιώγκα να κάνει το 0-2 στο 86΄και τον Αμβρακικό να περνάει στην επόμενη φάση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΚΟΥΜΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΛΑΖΑΡΗΣ – ΠΑΠΠΑΣ
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΣΤΡΑΤΗΣ): ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΚΑΝΤΖΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΤΣΙΑΠΗΣ Γ., ΤΣΙΑΠΗΣ Ν., ΚΟΚΚΙΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΚΑΝΤΖΙΩΤΗΣ, ΣΑΜΙΟΣ, ΜΟΥΚΑΝΟΣ.
ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ (ΠΡΟΝΙΟΣ 60΄), ΠΟΠΟΤΑΣ, ΝΙΚΟΥ (ΠΕΠΟΝΗΣ 89΄), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ.
Πηγη : gosports.gr