Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ εκτός έδρας ο Α.Ο Πλαγιάς στην Δόξα Ωρωπού με 4-3 Α για το πρωτάθλημα Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Σε ένα χορταστικό ματς με 7 γκολ, πολλές ανατροπές και σκληρές μονομαχίες ο Α.Ο Πλαγιάς κατάφερε σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 να φύγει με το διπλό από το γήπεδο Ωρωπού αφού επικράτησε της τοπικής Δόξας Ωρωπού για την 1οη αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τελικό σκορ 3-4.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με γκολ του Σταμουλάκη Σ., με τον Τσαλοκώστα Κ. στο 7’ να σκοράρει για το 1-1. Στο 12’ ο Μωραίτης βρήκε δίχτυα δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα της Πλαγιάς, αλλά στο 23’ ο Μαντούσης ισοφάρισε για το 2-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47΄ο Φερεντίνος έκανε το 2-3, με τον Τσαλοκώστα Α. με εύστοχο πέναλτι στο 55’ να ισοφαρίζει σε 3-3. Ο Παξινός σκόραρε για την Πλαγιά για το 3-4, δίνοντας τη νίκη και τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.
Βοηθοί: ΠΑΣΧΟΣ Γ. –ΝΤΟΥΣΚΟΣ Γ.
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ(Γιάννος): ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ(57’ ΛΥΓΚΟΥΡΗΣ), ΛΙΑΣΚΟΣ(65’ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ), ΤΣΑΛΟΚΩΣΤΑΣ Α.(80’ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ Χ.), ΜΑΝΤΟΥΣΗΣ, ΤΣΑΛΟΚΩΣΤΑΣ Κ., ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΖΕΡΗΣ.
Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΗΣ Π., ΚΟΚΟΛΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Ε., ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Δ. (80’ ΚΑΤΑΓΗΣ Β.), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ.(90+ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Θ.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ(73’ ΠΑΞΙΝΟΣ)