Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Έχασε ο Α.Ο.Παλαίρου από την ΑΕΝ Σαμψούντας για το πρωτάθλημα Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Η ΑΕΝ Σαμψούντας επικράτησε σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο «Νεστορίδης Κ.» του Α.Ο Παλαίρου για την 10η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με τελικό σκορ 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να μπορούν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες, έχοντας παράλληλα πολλές απουσίες βασικών παιχτών, με το σφύριγμα του διαιτητή να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια του ημιχρόνου χωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με την Σαμψούντα να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί με τους Hyria, Καράκη και Μπρούβα. Το γκολ ήρθε στο 78’ με τον Μπρούβα από πλάγια θέση να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη. Στο 90’ ο Hyria βρήκε και αυτός δίχτυα δίνοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του για το τελικό 2-0.
Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.
Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΖΩΤΟΣ Δ.
ΑΕΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ (Μπρούβας):ΚΙΟΣΓΙΑ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΜΠΑΛΑΚΕΡΑΣ(88’ΑΔΑΜΙΔΗΣ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΝΟΣ, ΜΑΝΕ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(62’ HYRIA).
Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ (Στάχτιαρης): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΖΕΡΒΑΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ., ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ Ζ., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, PRINA, ΧΑΣΑΚΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(33’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ).
gosports.gr