Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤΟΥΝΑ: Πλήθος κόσμου με θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάσθηκε ο προστάτης και πολιούχος Άγιος Αθανάσιος


               

 Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα 18 Ιανουαρίου 2019, η μνήμη του Αγίου Αθανασίου, Πολιούχου της Κατούνας.
Ημέρα μνήμης του εν Αγίοις πατρός ημών Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας του Μεγάλου Πολιούχου και προστάτου της πόλεώς μας τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος και ομιλούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κανάγκας κ.κ. Θεοδόσιου Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας, και του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Τριάντη και Ιερέων Γεώργιου Λαζούρα, Δημητρίου Χαμαλέτσου, Αναστασίου Παναγιώτη διάκου π. Χρυστόστομου και άλλων Ιερέων
Στα πλαίσια των Θρησκευτικών και Λειτουργικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου Κατούνας έγινε η Λιτάνευση της εικόνας στην κεντρική οδό της Κατούνας υπό τους ήχους της φιλαρμονικής. 
Ανάμεσα στο πλήθος ήταν ο Αντι περιφερειάρχης Λύτρας Ιωάννης,   ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Προδρομίτης, η Δημοτική Σύμβουλος και Γραμ. του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος στο Κέντρο Μέριμνας Αθηνά Καρέλου, ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης, ο πρόεδρος της Παλαίρου Δημήτριος Στάχτιαρης, 
ο πρόεδρος της Κατούνας Καφρίτσας Θωμάς, ο πρόεδρος της Κωνωπίνας Χρήστος Τίγκας, ο Δημοτικός σύμβουλος πρώην πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθανασιος Κασόλας, ο δικηγόρος και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτριος Μασούρας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Καραμάνης Θωμάς, Σαλοδημήτρης Παναγιώτης και Αφροδίτη Μπουμπούλη. 
Αστυνομικές Αρχές με το Διοικητή κ. Δημήτριο Κόκιο. Επίσης ο πρώην Δήμαρχος Μεδεώνος Τζαβαλάς Δημήτριος και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καλογιάννης Παναγιώτης.
                   








ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:






































































































































































Ευάγγελος Κουτιβής