Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς Ερμής Καναλίου και Πας Αμβρακικός Βόνιτσας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καναλίου ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και τον φιλοξενούμενο Πας Αμβρακικό Βόνιτσας με το τελικό σκορ του αγώνα να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες (2-2).
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι στο 9΄την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπεκιάρη, ενώ στο 14΄ο Νταλιάρδας έκανε τον 0-1 μετά από σέντρα του Γκολάκου, με τον Αμβρακικό να παίρνει τα ηνία του αγώνα. Στο 31΄ο Τσαρακλημάνης μετά από πάσα του Παπακίτσου σκόραρε ισοφαρίζοντας το ματς ( 1-1),  όπου ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 76΄οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι προβάδισμα στο σκορ (1-2)  με τον Hasaj, ενώ στο 78΄ο Ερμής απάντησε με τον Παπακίτσο αλλά τον διαιτητή να δείχνει οφσάιντ και να ακυρώνει το γκολ με το ματς να παραμένει στο 1-2. Στο 82΄ο Μήτσουρας έκανε φάουλ στον Ριστάνη μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή του αγώνα κ. Μπαίλη να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ του Ερμή, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή όπου πέρα από τις κίτρινες κάρτες απέβαλε και τον προπονητή του Αμβρακικού εκτός αγωνιστικού χώρου. 
Οι γηπεδούχοι  με εκτελεστή τον Τσαρακλημάνη που πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ στο ματς ισοφάρισαν τον αγώνα, με το 2-2 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΪΛΗΣ Ν.
ΒΟΗΘΟΙ :  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ.-  ΝΑΣΤΟΣ Ζ.
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (ΘΩΔΗΣ): ΤΖΙΜΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ 79΄), ΚΑΡΑΚΗΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΔΑΡΔΑΣ, ΜΠΑΧΑ, ΤΣΑΡΑΚΛΗΜΑΝΗΣ, ΘΕΜΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ (ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 89΄).
ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΙΝΤΖΟΣ): ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 79΄), ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ(ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ 67΄(ΤΣΑΒΑΛΑΣ 89΄)), ΝΤΟΝΤΗΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ (HASAJ 61΄), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ.





















gosports.gr