Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Νίκη του Α.Ο Πλαγιάς μέσα στην Α.Ε Πρέβεζας

Με το διπλό έφυγε από το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» σήμερα 7 Οκτωβρίου 2017 η ομάδα του Α.Ο Πλαγιάς, καθώς επικράτησε 0-3 για την 3η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας της Α.Ε Πρέβεζας.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με δυνατό σουτ του Μωραΐτη Β έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον ίδιο παίχτη να απειλεί και στο 15ο λεπτό. Στο 18ο λεπτό ο Ζέρης έχασε κλασική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα αφού βρέθηκε τετ α τετ με τον Καταγή αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει. Στο 39ο λεπτό η Πλαγιά απείλησε με τον Σταμουλάκη με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 60ο λεπτό ο Φερεντίνος βρέθηκε τετ- α- τετ με τον Μπαλάφα με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει. Στο 75ο λεπτό ο Χριστοδούλου απείλησε για την Ένωση με το σουτ να περνάει δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι. Η Πλαγιά βρήκε πάλι δίχτυα με τον Μωραΐτη Β. αυτή τη φορά με κεφαλιά στο 85ο λεπτό ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Φερεντίνος με κεφαλιά.
Διαιτητής: Ρούσος Ν.
 Βοηθοί: Ντόμαρης – Γκούμας
ΑΕ Πρέβεζας (Χ. Τάγκας): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΝΤΕΝΤΙ, ΚΩΣΤΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ (86ο ΤΣΑΤΣΟΣ), ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ (76ο ΣΚΑΡΠΟΣ), ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ (45ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ), ΖΕΡΗΣ.
ΑΟ Πλαγιάς ( Θ. Βασιλειάδης): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Β. (62ο ΠΑΞΙΝΟΣ Α.), ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΩΡΑΪΤΗ Ι., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΪΤΗΣ Β., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ.










gosports.gr