Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν άνεργοι σου λέω.....

Όλοι θέλουν να αποσπάσουν τα κουκιά των ανέργων και των οικογενειών τους. Σε έρευνα ωστόσο στα βιογραφικά των υποψηφίων των περισσότερων συνδυασμών, ελάχιστους άνεργους εντοπίσαμε. Λες και είναι οι ψωριάρηδες της παρέας.
Λυπάμαι αλλά θα γίνω κακός πάλι σήμερα, θα στενοχωρήσω κόσμο και δεν το θέλω, αλλά είναι ανάγκη να πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους.
Κοιτάζω τα ψηφοδέλτια όπως βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα. Ψηφοδέλτια για τις Ευρωεκλογές, ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές, ψηφοδέλτια για τις δημοτικές εκλογές. Ονόματα, βιογραφικά υποψηφίων, κείμενα υποστήριξης. Η μισή Ελλάδα φοράει τα καλά της, άλλος με γραβάτα και άλλος με ανοιχτό πουκαμισάκι, για να την ψηφίσει η άλλη μισή. Καθηγητές πανεπιστημίου, δικηγόροι, γιατροί, εφοριακοί, επιχειρηματίες, σύμβουλοι επιχειρήσεων, ψηφίστε μας να σας σώσουμε, θέλουμε να προσφέρουμε, εδώ ο καλός ο υποψήφιος, δοξάστε με. Η συνωμοσία των επιτυχημένων.

Aρση ασυλίας για Μπαρμπαρούση

Δεκτές έγιναν οι αιτήσεις της εισαγγελικής αρχής για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτέμιου Ματθαιόπουλου και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Κατά την ονομαστική φανερή ψηφοφορία 213 βουλευτές ψήφισαν «υπέρ» της άρσης, 16 ψήφισαν «κατά» της άρσης και 8 βουλευτές ψήφισαν «παρών».
Οι τέσσερις βουλευτές κατηγορούνται για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Με την απόφαση αυτή κλείνει ο κύκλος των άρσεων ασυλίας για το συγκεκριμένο αδίκημα.
Όλοι οι βουλευτές που πήραν τον λόγο δήλωσαν αθώοι, έκαναν λόγο για πολιτική δίωξη του φρονήματος και των ιδεών τους και κατήγγειλαν σκευωρία σε βάρος της Χρυσής Αυγής.

23χρονη καταγγέλλει απόπειρα βιασμού στην Πάλαιρο

Κινητοποίηση της Ασφάλειας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος της Βόνιτσας, μετά από καταγγελία που έγινε νωρίτερα σήμερα από 23χρονη σύμφωνα με την οποία άνδρας , αγνώστων στοιχείων προς το παρόν, αποπειράθηκε να την βιάσει , κοντά στην Παλαιρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων και αναμένεται ενημέρωση
agriniopress

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3/5/2014 ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας 
Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης 
και τα μέλη του Συνδυασμού του
Σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού  
«ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»  
που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου στη Βόνιτσα , απέναντι από την Εθνική Τράπεζα
το  Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 και ώρα 21:00 , 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ"
 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 

Στα χέρια πιάστηκαν γυναίκες...Στο νοσοκομείο η μία μετά από χτυπήματα με… πλάστη!!!

Αναστάτωση δημιουργήθηκε το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα εστίασης στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, γυναίκα που φέρεται να εργάζονταν στο εν λόγω κατάστημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Συγκεκριμένα, για λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί, οι δύο γυναίκες λογομάχησαν έντονα το βράδυ της Τρίτης εντός του καταστήματος.
Οι διαφορές που είχαν όμως φαίνεται πως ήταν τέτοιες που η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τα αίματα άναψαν για τα καλά σε τέτοιο βαθμό που ακολούθησε επίθεση από την υπεύθυνη του καταστήματος με τον… πλάστη.
Η παθούσα δέχθηκε χτυπήματα σε όλο της το σώμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε και η αστυνομία που έφτασε στο χώρο του συμβάντος.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις.






pamepreveza.gr






Φρικτός θάνατος για 17χρονο

Ένας 17χρονος βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια πλήθους, όταν τον έπιασαν στα «πράσα» με ένα ανήλικο κορίτσι, που ανήκε στην ανώτερη κοινωνική τάξη, όπως σημειώνουν οι Times of India
Το 17χρονο αγόρι δέχθηκε την επίθεση των κατοίκων του χωριού Kharda στην Ινδία, τη Δευτέρα. 
Αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον στραγγάλισαν και στη συνέχεια τον κρέμασαν από ένα δέντρο με σκοινί, ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας.
Ο Nitin Raju Aghe δέχθηκε την επίθεση όταν τον είδαν να συνομιλεί με το κορίτσι. Ανάμεσα σε αυτούς που του επιτέθηκαν και τον σκότωσαν ήταν και ο αδελφός της ανήλικης.
Οι αρχές συνέλαβαν τον αδελφό της, Sachin Goleka ετών καθώς και έναν 42χρονο.





newsbomb.gr






Τι ισχύει για τις άδειες λόγω εκλογών…

Εκλογική άδεια
          Οι υπάλληλοι δικαιούνται, κατόπιν τεκμηριωμένης αίτησης, ειδική άδεια με αποδοχές μιας (1) έως τριών (3) εργάσιμων ημερών για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος (άρθρο 50, παρ. 1, εδ. β’ του Ν. 3528/07). Ο χρόνος της άδειας αυτής δεν συνυπολογίζεται στο χρόνο της κανονικής άδειας που δικαιούνται οι υπάλληλοι αυτοί, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις (άρθρο 106, παρ. 3 του Π.Δτος 26/2012).
          Ειδικότερα, για τη μετάβαση στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος - για τους υπαλλήλους στους οποίους εφαρμόζεται πενθήμερη εβδομάδα εργασίας - χορηγείται άδεια, ως εξής:
α) Όσοι μετακινούνται για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200 – 400 χιλιομέτρων λαμβάνουν άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β) Όσοι μετακινούνται σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω λαμβάνουν άδεια δύο (2) εργάσιμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξολοκλήρου οδικώς, με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.
γ) Όσοι μετακινούνται σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών άδειας που λαμβάνουν εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια αυτή να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ


Απαλλαγείτε από τον πόνο στον αυχένα!

Ο πόνος στον αυχένα συχνά εντοπίζεται στην πίσω περιοχή του λαιμού. Πολλές φορές περιλαμβάνει τον ώμο, το κεφάλι, τον βραχίονα, το αντιβράχιο, ολόκληρο το χέρι. Υπάρχει συχνά περιορισμός των κινήσεων του αυχένα, ενώ κάποιες φορές μπορεί να εμφανίζονται μουδιάσματα.
Όπως πάντα, πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σωματικών αιτιών, θα αναφερθούμε εν συντομία στην ψυχολογική αιτία.

ΒΟΝΙΤΣΑ: ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ 2014

Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΛΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ... ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΦΘΟΝΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟΣ ...ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!

Ενδιαφέρον από ΦΑΓΕ για εξαγορά της Δωδώνης

Θέμα ημερών θεωρείται η πώληση του ποσοστού των μετοχών που κατέχει στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων. Η απόφαση για την πώληση του 24,78% της γαλακτοβιομηχανίας ελήφθη προ ημερών, μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΑΣ Ιωαννίνων Χριστόδουλου Μπαλτογιάννη.
Αιτία στάθηκε η επικείμενη αύξηση κεφαλαίου της Δωδώνης από τον νέο ιδιοκτήτη της – την Strategic Initiatives Foods – η οποία θα μειώσει σημαντικά το ποσοστό συμμετοχής του συνεταιρισμού έναντι του επενδυτή, που θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιωαννίνων κ. Μπαλτογιάννης «η ΕΑΣ αδυνατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή της σε ενδεχόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της γαλακτοβιομηχανίας.
Ακόμη βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Δωδώνης και προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα μικρό ποσοστό στη γαλακτοβιομηχανία αλλά να είναι «προνομιακό», δηλαδή να μην πληγεί από μια μελλοντική αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».
Στο μεταξύ ενδιαφέρον για την εξαγορά εγχώριου παίκτη στον κλάδο της φέτας εκδηλώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ, λίγο διάστημα μετά την ανακοίνωση επένδυσης στις ΗΠΑ στον κλάδο του γιαουρτιού.
Η βιομηχανία με την εξειδίκευση στην αγορά γιαουρτιού, επιθυμεί να βρει εταιρεία την οποία θα απορροφήσει στον χώρο της φέτας, καθώς ο συνδυασμός δύο ελληνικών τροφίμων που αποτελούν τα δυνατά brand name στις διεθνείς αγορές, θα της δώσει ισχυρό πλεονέκτημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους κύκλους της αγοράς, η διοίκηση της ΦΑΓΕ έχει πραγματοποιήσει ήδη κρούση στη διοίκηση της Δωδώνης. Η κίνηση της ελληνικής βιομηχανίας, η οποία έχει μεταφέρει την έδρα της στο Λουξεμβούργο, είναι η πρώτη μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα και σηματοδοτεί νέες εξελίξεις σε περίπτωση θετικής κατάληξης, καθώς μετά την αποχώρηση της από το φρέσκο γάλα η ΦΑΓΕ έδειχνε σημάδια απομάκρυνσης από την εγχώρια αγορά.

Πηγή: www.agrotypos.gr

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συμβουλές προς καπνιστές και όχι μόνο: Τέσσερις τροφές που καθαρίζουν τα πνευμόνια

Οι πνεύμονες είναι ένα από τα βασικά όργανα το σώματος που επιβαρύνονται ιδιαίτερα από συσσώρευση βλαβερών ουσιών που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.
Επιπλέον, οι κάτοικοι των πόλεων έχουν να αντιμετωπίσουν μια ακόμη πιο μολυσμένη ατμόσφαιρα που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.
Εκτός από όλα αυτά, υπάρχουν και οι καπνιστές οι οποίοι από μόνοι τους δημιουργούν τις χειρότερες συνθήκες για τα πνευμόνια τους.
Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα είδη τροφών που μπορούν να βοηθήσουν ως ένα βαθμό και να συνδράμουν στον καθαρισμό του πνεύμονα απομακρύνοντας τις βλαβερές ουσίες.
Τέσσερα βασικά είναι:
Σταυρανθή λαχανικά: Οπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λαχανο. Εχουν αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλουν στην απομάκρυνση των τοξινών.
Καροτενοειδή: Τα καροτενοειδή βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά που χαρακτηρίζονται από πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα και περιορίζουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του πνεύμονα.
Τροφές με Ω-3 λιπαρά οξέα: Τρόφιμα πλούσια σε λιπαρά οξέα έχουν ευεργετικές επιδράσεις σε περιπτώσεις χρόνιου άσθματος
Τροφές με φολικό οξύ: Σπανάκι, σπαράγγια, παντζάρια και φακές θα σας προστατέψουν, απομακρύνοντας τις καρκινογόνες ουσίες από τον οργανισμό σας, που συμβάλλουν στην εκδήλωση καρκίνου του πνεύμονα.

iefimerida

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ" ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ

                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
Έγιναν το Σάββατο 27 Απριλίου 2014, με μεγάλη επιτυχία και με τη παρουσία και τη συμμετοχή μεγάλου πλήθους πολιτών τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας τον Ευθύμιο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Νεκτάριος Φαρμάκης, νυν και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.
Μετά τον αγιασμό, ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Ευθύμιος ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ. Στο χαιρετισμό του, τον οποίο παρακολούθησαν θερμά οι παριστάμενοι, εξέφρασε τη σιγουριά του για τη νίκη του συνδυασμού και εστίασε στους άξονες δράσης της επόμενης μέρας στο Δήμο. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΤΑΝΤΑΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΕΛΕΠΑΠ κατά πάγια τακτική της δεν αναμιγνύεται στον προεκλογικό αγώνα των παρατάξεων στην αυτοδιοίκηση. Τα άτομα με αναπηρία μας χρειάζονται όλους.
Από την ίδρυση της στο Αγρίνιο το κράτος, τα θεσμικά του όργανα, φορείς και ιδιώτες την βοηθούν στο έργο της και γι’αυτό πολλές φορές δημόσια έχουμε εκφράσει τις ευχαριστίες μας.
Η μελέτη του νέου Κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ έγινε από ιδιωτική τεχνική εταιρεία που επέλεξε η ΕΛΕΠΑΠ και πλήρωσε με δικά της χρήματα. Η περιφέρεια ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ απ’όπου και χρηματοδοτείται η κατασκευή του, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος Αγρινίου, που είναι και  ανάδοχος του έργου.
Η Περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και ο δήμος Αγρινίου στάθηκαν αρωγοί κατά την εκπόνηση της μελέτης του νέου κτηρίου και την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Για την ΤΔΕ
Ο Πρόεδρος
Επαμεινώνδας Τάνταρος

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ

Εδώ και τέσσερα χρόνια, η χώρα διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της σε καιρό ειρήνης. Οι εγκληματικές επιλογές των μνημονίων οδηγούν στην αποσάθρωση της οικονομίας και της κοινωνίας. Η  οικονομική κρίση μετατράπηκε γρήγορα σε κοινωνική και ανθρωπιστική.
Στόχος μας είναι 
«Κανείς μόνος, κανείς αβοήθητος, κανείς χωρίς μια δραστηριότητα χρήσιμη, κοινωνικά αναγνωρισμένη και δημόσια υποστηριζόμενη ή αμειβόμενη»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας καλούμε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
του συνδυασμού μας στη Βόνιτσα (οδός Αγίου Σπυρίδωνα)
την Παρασκευή 2 Μαίου και ώρα 8 το βράδυ.

Θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας
ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Η τελευταία επιθυμία μέλους του ΚΚΕ -Η αντίδραση του ιερέα

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις προκαλούν τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια κηδείας μέλους του ΚΚΕ, στην περιοχή της πεδινής Ηλείας.
Η τελευταία του επιθυμία ήταν να διαβαστεί και να ταφεί με τη σημαία του ΚΚΕ πάνω στο φέρετρό του. Ωστόσο, ο ιερέας του χωριού που κλήθηκε να τελέσει την κηδεία εξέφρασε την αντίθεσή του, ζητώντας την απομάκρυνση της σημαίας.
Τελικά, μετά και από την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών, η σημαία παρέμεινε πάνω στο φέρετρο και η κηδεία συνεχίστηκε κανονικά. Το περιστατικό, σημειώθηκε στην περιοχή της πεδινής Ηλείας.

Περιοδείες – Συγκεντρώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακτίου –Βόνιτσας


Στη Τρύφου Πέμπτη 1 Μάη  περιοδεία και συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στο καφενείο του Γρηγόρη Μπάρδη
Στα Παλιάμπελα  Παρασκευή 2 Μάη περιοδεία και συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στο καφενείο Χρήστου Λύτρα
Στη Πάλαιρο Σάββατο 3 Μάη περιοδεία και συγκέντρωση στις 9 μ.μ. στο καφενείο Γιώργου Τσουνάκα 
Στο Μοναστηράκι Κυριακή 4 Μάη περιοδεία και συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο καφενείο Αφοί Φούρλη

ΒΟΝΙΤΣΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Πλήρωσε τη βενζίνη με πλαστά χαρτονομίσματα

Ένας 40χρονος, κάτοικος Αθήνας, διερχόμενος χθες από Βόνιτσα σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να φουλάρει με βενζίνη το όχημά του. Πλήρωσε όμως με πλαστά χαρτονομίσματα και όταν έγινε αντιληπτή η πράξη του ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές. Τελικώς ο 40χρονος εντοπίστηκε να κινείται με το όχημα του στην περιοχή της Αμφιλοχίας και συνελήφθη το απόγευμα  από άνδρες του εκεί αστυνομικού Τμήματος που ενεργεί την έρευνα.
agrinionews

Τα πράγματα είναι .................απλά !!!

   
Με αφορμή το δημοσίευμα του site katounanews για την πτώση του φορολογικού εισοδήματος των κατοίκων της περιοχής του Ακτίου-Βόνιτσας, πραγματικά δεν άντεξα και έγραψα:
 Φυσιολογικό επόμενο των ημερών μας, για τα χαμηλά εισοδήματα των κατοίκων της περιοχής ,όταν κλείνουν επιχειρήσεις, όταν υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι, όταν ο συνταξιούχος παίρνει προνοιακή σύνταξη ΟΓΑ περίπου 360 ευρώ, όταν ο σημερινός αγρότης δεν παίρνει κάποιο ποσό από τις αγροτικές δουλειές όπως παλιά όπου έπαιρναν ένα ποσό από τα καπνά για να καλύψουν ανάγκες ενός χρόνου και κάπως ανέβαινε το εισόδημα. Τώρα πως να γίνει αυτό?
 Αναρωτιόμαστε τώρα γιατί τόσο χαμηλό εισόδημα και για ποιό λόγο???
 Πάντα ήταν οι περιοχές του νέου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας υποανάπτυκτες και φτωχικές, πάντα υπήρχε πρόβλημα διαχείρισης των οικονομικών. Δυστυχώς με την νοοτροπία που γαλουχήθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών του "μεροδούλι-μεροφαϊ '' όπως λέει ο λαός ήταν καταστροφική.
Μετά από τις πολιτικές του παρελθόντος ,τον υπνωτισμό και τα λόγια τα μεγάλα των ''ωραίων'' πολιτικών που έρχονταν στα χωριά μόνο για τον σταυρό λέγοντας βαρύγδουπα λόγια και ακαταλαβίστικες προτάσεις σε απλούς, καθημερινούς ανθρώπους λέγοντας (από ''πίσω'' άστους αυτούς ''αγράμματοι'' είναι ,δεν ξέρουν τι ζητάνε ,θα πούμε αυτό που πρέπει το ''θα'' και το ''ναι'' και την πήραμε την ψήφο), έτσι έχρησαν την διαβίωση των κατοίκων ανυπόφορη.
 Κατά την προσωπική μου άποψη αυτοί οι ''μορφωμένοι'' και ''κοσμογυρισμένοι'' αποδείχθηκαν πιο αγράμματοι από τον τελευταίο κάτοικο της περιοχής που οι εποχές  τα έφεραν να μην σπουδάσει αλλά μέσα του είναι πιο μορφωμένος με περισσότερη  ανθρωπιά από αυτόν με πτυχία γιατί αυτός ο δήθεν σωτήρας βλέπει τον άνθρωπο μόνο σαν αριθμό.
 Φτάνοντας σήμερα στην εποχή της τεχνολογίας και της περιβόητης ανάπτυξης όλοι οι πολίτες αυτής της περιοχής και της χώρας  παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, γι' αυτό που χρόνια πάλευαν λέγοντας λόγια παρηγοριάς στους εαυτούς τους ότι θα υπάρξουν καλύτερα χρόνια.
 Αναρωτιέμαι πότε θα είναι αυτά τα χρόνια, ίσως και να μην τα προλάβω!!!
Βέβαια φταίμε και εμείς οι ίδιοι για το αποτέλεσμα, λάθος χειρισμοί ,λάθος λογική, ποτέ όμως δεν υπήρξε κανείς να μας δείξει το δρόμο, πάντα έδειχνε το αδιέξοδο, πάντα έκλειναν τα αυτιά των ανθρώπων για να κάνουν το παραπάνω, να ενδιαφερθούν για τον εαυτό τους, για τα παιδιά τους ,τον τόπο τους.
Αλλαγή νοοτροπίας είναι η λύση σε αυτές τις περιοχές, ένωση ιδεών από το πλέον ελάχιστο νέο αίμα που είναι ανοιχτόμυαλο και φρέσκο.
Αλλαγή πλεύσης είναι το σύνθημα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την διαβίωση των ανθρώπων της επαρχίας.
Και όχι χάσιμο χρόνου σε καρέκλες με άπειρες και ατέρμονες συζητήσεις καφενείων που καταλήγουν σε κουβέντα πολιτικής αντιπαράθεσης χωρίς νόημα και ιδέες. Ζητήστε από τους πολιτικούς που θα επισκεφθούν τα χωριά, απλά πράγματα που θα κάνουν την καθημερινότητα της ζωής σας πιο εύκολη.
Αναζητήστε τι είναι αυτό που λείπει από εσάς και τα παιδιά σας!!!
Αυτό ζητήστε, δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή κοινωνία χωρίς φαμφάρες και χτυπήματα στην πλάτη. Εάν δεν βρείτε αντίκρισμα σε αυτά που ζητάτε (λέγοντάς σας ''...αυτά είναι απλά... γίνονται...'') γυρίστε την πλάτη πριν το χτύπημα της ,δικαιολογώντας την πράξη σας, στο ότι έχοντας τα απλά θα έχουμε κουράγιο να κοιτάξουμε και τα περισσότερα και τα περίπλοκα, γιατί ποτέ δεν έγιναν τα απλά σε αυτόν τον τόπο, γι' αυτό όλοι κοιτούν το παρελθόν και το αναπολούν.
 Ήρθε η ώρα να δούμε το μέλλον, να βάλουμε το μυαλό, την δύναμη και την ψυχή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μακριά από συμφέροντα και αλισβερίσια.

         Με τιμή,
ΤΣΑΜΠΟΔΗΜΟΥ Α ΑΘΑΝΑΣΙΑ
 ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Εμπρησμός οχήματος Αγρινιώτη δημοσιογράφου

Ως επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπροσώπων του τοπικού τύπου μπορεί να χαρακτηριστεί ο εμπρησμός οχήματος δημοσιογράφου τα ξημερώματα στο Αγρίνιο.Το συμβάν έγινε σε παρκινγκ πολυκατοικίας στην οδό Σόλωνος (συμβολή  με την Εθνικής Αντιστάσεως) στο Αγρίνιο όταν άγνωστοι στις 2:15 τα ξημερώματα έριξαν εμπρηστικό μηχανισμό στο όχημα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσακανίκα.
Οι δράστες έδρασαν ταχύτατα, έσπασαν αρχικά με πέτρα τζάμι του οχήματος και έριξαν μέσα σε αυτό εμπρηστικό μηχανισμό. Το όχημα δεν άργησε να γίνει παρανάλωμα του πυρός αλλά ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση περιοίκων και της μεγάλης πυροσβεστικής δύναμης που έσπευσε στο σημείο απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς και την κατάσβησε.
Η αστυνομία κάνει το έργο της και η Ασφάλεια Αγρινίου ενεργεί την προανάκριση για τη θρασύδειλη εμπρηστική επίθεση. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι η στοχοποίηση του δημοσιογράφου Π.Τσακανίκα είχε και άλλο σκοπό, αυτό της τρομοκράτησης ανθρώπων των τοπικών μέσων ενημέρωσης. Μια ενέργεια πρωτοφανής για το Αγρίνιο που πρέπει να καταδικαστεί από όλους.
Το agrinionews.gr διαμηνύει στους θρασύδειλους ότι οι πρακτικές τους δεν θα φοβίσουν τους δημοσιογράφους του Αγρινίου.
agrinionews

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ" ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ


Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Γεωργαλή

Πατριώτες, Δημότες του Ξηρομέρου.
Θαυμαστά πράγματα εξελίχθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο Δήμο μας στη διαδικασία συγκρότησης συνδυασμών. Ένας ως χθες ενιαίος πολιτικός μηχανισμός συμπολίτευσης - αντιπολίτευσης Κουμανδράκη - Γαλούνη προσπάθησε να επιβάλλει ένα δίπολο αντιπαράθεσης χωρίς κανένα περιεχόμενο.
Η υπεύθυνη του ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες, η μοναδική παγκόσμια, ίσως, Αντιδήμαρχος με μηδενικό έως καταστροφικό έργο και ο συνεπικουρών της αντιπολίτευσης, χωρίς κανένα πρόγραμμα, χωρίς πλαίσιο θέσεων, χωρίς ιδρυτικές διακηρύξεις, με καταστροφικό έργο καθένας στον τομέα του συγκρότησαν συνδυασμούς(!!!), ενέπνευσαν «παράγοντες»(!!!), στρατολόγησαν καινούργιους φερέλπιδες νεανίες (που θέλουν να κάνουν τις ονειρώξεις τους πρόγραμμα της κ. Κουμανδράκη και του κ. Γαλούνη) και επαγγέλλονται την ανατροπή (ποιος, ποιανού;)!!
Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κινούμενη έξω από τις ισορροπίες των Τοπικών παραγόντων, πέρα απ’ τις γνωστές στους πάντες μεθόδους προσέλκυσης υποψηφίων, συγκρότησε ένα ψηφοδέλτιο χωρίς ν’ ακουμπήσει τις κόκκινες γραμμές της, μέσα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο τοπίο εξαγοράς συνειδήσεων. Μέσα σε ένα περιβάλλον εμετικό, όπου παράγοντες με «πλούσιες πολιτικές θέσεις» κάνανε τα βαποράκια της εξαγοράς, εμείς συγκροτήσαμε ψηφοδέλτιο νίκης.
Ας μην ξεχνάει κανείς πως στις 18 Μαΐου ο λαός θα ψηφίσει τους καλύτερους, τους ικανότερους κι αυτούς που έχουν άποψη και πρόγραμμα. 

Ο Συνδυασμός μας έχει ως εξής:

Γεωργαλής Ηλίας του Φωτίου
(Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΒΟΤΣΗ








Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«Μούδιασαν» όλοι στην κηδεία

Μούδιασμα σε όσους ήταν παρόντες προκάλεσε το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε κηδεία στο Ηράκλειο της Κρήτης....
Σύμφωνα με το flashnews.gr, την Πέμπτη το πρωί, σε χωριό του δήμου Μονοφατσίου, μια 35χρονη γυναίκα κήδεψε τον αγαπημένο της πατέρα.
Την ώρα που το σώμα του αγαπημένου της πατέρα κατέβαινε στον τάφο προσπάθησε να πλησιάσει για να τον αποχαιρετίσει. Πάτησε όμως πάνω σε ένα διπλανό τάφο, ο οποίος ήταν εγκαταλελειμμένος για πάνω από 15 χρόνια, με συνέπεια αυτός να υποχωρήσει και η άτυχη γυναίκα να πέσει μέσα στον τάφο, σε βάθος 1,5 μέτρου.
Όσοι ήταν παρόντες αναστατώθηκαν από το ατύχημα της 35χρονης, ενώ η ίδια υπέστη ισχυρό κλονισμό. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι.
gr.celebrity

Ξυλοκόπησαν υποψήφια...

Το μεσημέρι του Σαββάτου άγνωστοι μπήκαν μέσα στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου. Οι άγνωστοι την χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα και την άφησαν λιπόθυμη ενώ λίγο πριν την απείλησαν να αποσύρει την υποψηφιότητά της.
Η υποψήφια δήμαρχος με τον συνδυασμό «Για μια Θεσσαλονίκη με Φως και Αλήθεια», απέσυρε την υποψηφιότητά της μετά το συμβάν, γράφοντας στο Facebook και αναρτώντας φωτογραφίες (κεντρική φωτό) του χτυπημένου σώματός της:
«ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ''ΚΥΡΙΟΥΣ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ...
Είστε αδίστακτοι. Είστε θρασύδειλοι. 
Είστε κακομοίρηδες και άρρωστοι. Απευθύνομαι σε αυτούς που εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό μου.
Ήμουν στο γραφείο μου, ολομόναχη, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, στις 2 το μεσημέρι. 
Καλή σας τύχη και ...με την νίκη την ημέρα της κάλπης. Τρέξτε να προλάβετε να βολευτείτε στην θεσούλα του δημάρχου Θεσσαλονίκης και σουφρώστε όσα περισσότερα χρήματα προλαβαίνετε, γεμίστε τις τσέπες σας, φάτε ότι προλάβετε αυτά τα 5 χρονάκια και συνεχίστε να βασανίζετε άρρωστοι και απάνθρωποι εγκληματίες, πνιγείτε μέσα στο χάος και το βούρκο της ζωής και της ψυχής σας που εσείς δημιουργήσατε. Είμαι σίγουρη πως και δίχως εμένα ως υποψήφια, δίχως να με έχετε αντίπαλο, ΤΙΠΟΤΑ δε θα καταφέρετε και πάλι, γιατί είστε ανάξιοι, ανώριμοι, ανέντιμοι και έχετε άρρωστη ψυχή. 
Και τώρα τι θα γίνει; Ο κάθε πολίτης θα εμπιστευτεί την ψήφο του σε αυτόν που ξέρει και σε αυτόν που έχει υπάρξει στην διοίκηση, αλλά όχι εσένα ναι εσένα που είσαι άτομο μέσα στο ψέμα, άρρωστο, βίαιο και εγκληματικό μκρύβοντας όλα αυτά πίσω από την εικόνα καλού γονέα.
Όχι εσένα. Όχι. Δε σου αξίζει και αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει από τα μάτια σου γιατί είναι ο καθρέπτης της ψυχής σου. Και η ψυχή σου , τα μάτια σου αντικατοπτρίζουν την βρωμιά και την σαπίλα που έχεις μέσα σου και πως για το συμφέρον σου κάνεις την ζωή σου reality και χλευάζεις. Μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις και εσύ και οι άνθρωποι που σε βοήθησαν για να ξυλοκοπηθώ. 
Αν ήταν ένα από τα παιδιά σου στην θέση μου, πως θα ένιωθες εσύ και η οικογένειά σου; Θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό που κάνετε μα δεν έχετε αξιοπρέπεια, δε ξέρετε τι θα πει εντιμότητα. 
Εδώ και καιρό δημόσια βρίζατε οικογενειακώς εμένα και το 16χρονο παιδί μου, είστε αρρωστημένη οικογένεια...
Γεια σας λοιπόν. Καλή σας τύχη.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΗ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ »


athensvoice.gr

Γυναίκα σκοτώθηκε ανεβάζοντας selfie στο Facebook ενώ οδηγούσε!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 32χρονη γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα, όταν τράκαρε με φορτηγό δευτερόλεπτα αφού είχε ανεβάσει selfie στο Facebook.
Η 32χρονη Κόρτνι Σάνφορντ οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και ταυτόχρονα τραβούσε selfie. Μία από τις selfie την ανεβάζει και στο Facebook με το σχόλιο «Το τραγούδι «Happy» (σ.σ. του Φαρέλ Γουίλιαμς) με κάνει ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!».
Λίγα δευτερόλεπτα μετά τρακάρει με φορτηγό, το αυτοκίνητό της παίρνει φωτιά και η Κόρτνει σκοτώνεται. Ήταν η τελευταία της φωτογραφία και οι τελευταίες λέξεις. Μόλις ένα λεπτό μετά το ποστάρισμα έγινε η πρώτη κλήση στην αστυνομία για το δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της Κόρτνι και άλλες selfie εν ώρα οδήγησης, οδηγούσε με περίπου 70-75 χλμ./ώρα και ενώ φορούσε ζώνη φαίνεται ότι δεν την είχε κουμπώσει σωστά.

athensvoice.gr

Ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης» με υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου τον ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ


Ανακοίνωση Συνδυασμού - Όλα Τα Ονόματα Των Υποψηφίων Δημοτικών Και Τοπικών Συμβούλων.
«ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ –πρώτα ο πολίτης».


Ο συνδυασμός μας με ιδιαίτερη υπερηφάνεια και αίσθημα ευθύνης υπέβαλε απόψε την απαιτούμενη από το νόμο δήλωση κατάρτισης, η οποία και σας αποστέλλεται.

Η ομάδα μας αποτελεί μίξη νέων και έμπειρων στην τοπική αυτοδιοίκηση ανθρώπων με προσπάθεια αντιπροσώπευσης όσο το δυνατόν περισσότερων επαγγελματικών τάξεων, ανθρώπων του καθημερινού μόχθου αλλά και εξειδικευμένων επιστημόνων.
Μας ενώνει το μεράκι για τη ανάπτυξη του ταλαιπωρημένου τόπου μας. Η επιθυμία για έξοδο από το σημερινό τέλμα κι η αλλαγή πορείας. Η θέληση να πετύχουμε. Το χρωστάμε στις γενιές που έρχονται. Κι αυτό θα γίνει με τη δύναμη της ψήφου του λαού του Ξηρομέρου. Για μια καινούργια μέρα. Για το Ξηρόμερο των πολιτών, για ένα ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Όλοι εμείς που αναφερόμαστε και υπογράφουμε παρακάτω, με την παρούσα Δηλώνουμε ότι καταρτίζουμε Συνδυασμό που θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές για την ανάδειξη της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ξηρομέρου, ο οποίος θα φέρει το όνομα «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - πρώτα ο πολίτης» και έμβλημα ένα τόξο διαφόρων αποχρώσεων, στο οποίο θα περικλείεται η εδαφική περιφέρεια του Δήμου Ξηρομέρου και κάτω από το οποίο θα αναγράφονται (σε τρείς σειρές) η λέξη «ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ» και το όνομα του Συνδυασμού και όπως ειδικότερα αυτό απεικονίζεται αμέσως στη συνέχεια:

ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Παναγιώτη
(υποψήφιος Δήμαρχος)
α) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ" ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ - ΣΑΜΑΡΑ

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι του Δήμου Ξηρομέρου,
 Ο συνδυασμός «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή  ευθύνης», με επικεφαλής την Ντίνα Σαμαρά, κατέθεσε χθες στο πρωτοδικείο Μεσολογγίου την δήλωση κατάρτισης και  προχωρά σήμερα στην ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών  συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο νίκης. 
Άνθρωποι με αυξημένα τα αισθήματα της ευθύνης και της δικαιοσύνης, ειλικρινείς, έντιμοι, με ανιδιοτέλεια, άνθρωποι όπως όλοι εσείς, αποτελούν την ομάδα που βγαίνει μπροστά να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη σας και να φανεί αντάξια των προσδοκιών σας, στην πολύ κρίσιμη εκλογική μάχη του Μαΐου.
Μέσω μιας πολύμηνης διαδικασίας, προσπαθήσαμε - και τα καταφέραμε - να φέρουμε κοντά μας  τους δικούς σας ανθρώπους. Ένας προς ένας, οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας επιλέχτηκαν με κριτήρια την εντιμότητα, την ικανότητα και την προσφορά, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Ο συνδυασμός μας εκπροσωπεί όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις, στο σύνολό τους, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Είναι άνθρωποι που κατοικούν στο Ξηρόμερο, γνωρίζουν τα προβλήματα, ξέρουν που πάσχει ο Δήμος και οι δημότες του, άνθρωποι με σύνεση, άνθρωποι που κινούνται ανάμεσά σας, τους ξέρετε και σας ξέρουν, άνθρωποι που νοιάζονται για την προοπτική του τόπου.
Το ψηφοδέλτιό μας φέρνει μαζί του την ανανέωση. Με υποψηφίους όλων των ηλικιών, ανδρών και γυναικών, που δημιουργούν έναν ισχυρό και συμπαγή κορμό που αξιοποιεί την εμπειρία της ωριμότητας ενώ, ταυτόχρονα, ενσωματώνει και αναδεικνύει τις ανησυχίες της νέας γενιάς.
Όλοι μαζί αποτελούμε μία δυναμική ομάδα που κρατάει τα καλύτερα στοιχεία του παρελθόντος και τα συνδέει με τις πιο ελπιδοφόρες ιδέες του μέλλοντος. Αυτός είναι ο κύριος στόχος της υποψηφιότητάς μας και με αυτό το σκεπτικό θα πορευθούμε καθ’ όλη την επόμενη πενταετία ως δημοτική αρχή.
Στις 18 του Μάη, σας καλούμε να στηρίξετε τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης» και τους υποψηφίους του, κοιτώντας στο μέλλον, κάνοντας την επιλογή της ευθύνης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ.
ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ :
«ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης»  με τρεις κυματιστές γραμμές μεταξύ των δυο προτάσεων .
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ - ΣΑΜΑΡΑ του Αντωνίου
(ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ “ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΒΟΥΛΙΑ” ΑΠ. ΚΟΙΜΗΣΗΣ

Το έμβλημα του συνδυασμού περιλαμβάνει το χάρτη των τριών διοικητικών ενοτήτων, Αμφιλοχίας, Ινάχου και Μενιδίου που αποτελούν τον ενιαίο δήμο Αμφιλοχίας και επί του σχήματος του χάρτη φέρει τρεις ανά δύο τεμνόμενους κύκλους με ίσες ακτίνες, μέσα στους οποίους αναφέρονται σε οριζόντια διάταξη τα ονόματα των τριών διοικητικών ενοτήτων Αμφιλοχίας, Ινάχου και Μενιδίου, όπως φαίνεται και στο σχήμα.
Κοιμήσης Απόστολος του Φωτίου                    
  Yποψήφιος Δήμαρχος      
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ   
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Τον εκτέλεσαν με 10 σφαίρες

Καρτέρι θανάτου έστησαν σήμερα το πρωί δύο άγνωστοι σε 63χρονο πασίγνωστο επιχειρηματία στη Νέα Χιλή της Αλεξανδρούπολης. 

Το έγκλημα
Περί τις 08.15, οι δράστες, οι οποίοι ανέμεναν τον 63χρονο Χρήστο Καλούδη να βγει από το σπίτι του, τον ακολούθησαν την ώρα που εκείνος οδηγούσε το όχημά του προς τον χώρο της εργασίας του και, αφού τον ακινητοποίησαν πολύ κοντά στην οικία του, τον «γάζωσαν» με 10 σφαίρες. 
Δευτερόλεπτα πριν από την εν ψυχρώ εκτέλεση ο επιχειρηματίας αντέδρασε και συνεπλάκη με τον έναν δράστη. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή στην οποία επέβαινε και πυροβόλησε το θύμα με πιστόλι δύο φορές στο στήθος. 
Στη συνέχεια, με απόλυτη ψυχραιμία, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας άρπαξαν έναν χαρτοφύλακα τον οποίο ο 63χρονος είχε αφήσει στη θέση του συνοδηγού και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσικλέτα. 

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ανατροπή τώρα” για τον Δήμο Αγρινίου με επικεφαλής τον Δημήτρη Τραπεζιώτη

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ανατροπή τώρα” για τον Δήμο Αγρινίου με επικεφαλής τον Δημήτρη Τραπεζιώτη κατατέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
Υποψήφιος Δήμαρχος
Τραπεζιώτης Δημήτριος του Χρήστου

Εκλογική Περιφέρεια Αγγελοκάστρου
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγγελοκάστρου)

Μπόμπολου – Δερβίση Ιωάννα (Τζοάνα) του Χρήστου
Ντοβάκος Νικόλαος του Ανδρέα
Σαράντης Νικόλαος του Γεωργίου

Εκλογική Περιφέρεια Αγρινίου
(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγρινίου)

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.


Η ανακοίνωση:
Έχοντας πραγματοποιήσει μια συστηματική και οργανωμένη προεργασία ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο. Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» είναι  άνθρωποι ικανοί που  έχουν δοκιμασθεί και πετύχει σε θέσεις ευθύνης, καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, με ήθος εντιμότητα και ειλικρίνεια .Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλα όσα μας κρατούν στάσιμους.

Γιατί πιστεύουμε πως η συμμετοχή μας είναι εκείνη που θα δώσει τη δυναμική για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ  για ένα νέο ξεκίνημα, δυνατό και ελπιδοφόρο για τον τόπο μας. Για τον τόπο που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

ΓΕΜΙΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Η ΒΟΝΙΤΣΑ

Μια συνδημότισσα  μας  έστειλε την παρακάτω επιστολή:
Επιτέλους οι αρμόδιοι του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας βάσει του νόμου για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, να τα περισυλλέξουν από την παραλία τους δρόμους και πίσω από το κάστρο.
Τα τετράποδα φίλοι μας και καθόλα συμπαθείς (σκύλοι) που εδώ και αρκετές μέρες περιφέρονται ελεύθεροι και έχουν επιτεθεί σε διερχόμενους πεζούς η μετα ποδήλατα μας, γυναίκες που πάνε για περπάτημα και μικρά παιδιά. Κύριοι υπεύθυνοι είναι αυτοί που τα εγκατέλειψαν και τα άφησαν και πολλαπλασιάζονται στο δρόμο, είμαστε περισσότερο φιλόζωοι από αυτούς αλλά κάτι πρέπει να γίνει.
Μιας και τελευταία όπως έχουμε μάθει κυκλοφορεί η «λύσσα» και στην Ελλάδα και πολλές άλλες μεταδιδόμενες αρρώστιες κάντε κάτι με κάποια φιλοζωική εταιρεία  η βρέστε μια λύση, σας παρακαλώ πάρα πολύ.


Ενδεχόμενη έναρξη αεροπορικής σύνδεσης Άκτιο – ΑΘήνα

Tην σχετική ενημέρωση έκανε πριν από λίγες μέρες με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Λευκάδας. Σύμφωνα με αυτήν, στελέχη της αεροπορικής εταιρίας Aegean φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο επανέναρξης της συγκεκριμένης αεροπορικής γραμμής.
Αναλυτικά:

Ο 37χρονος Αγρινιώτης με την θέληση που ξεπερνά τη λογική

Πιστός στο δόγμα ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το καταφέρεις, ο 37χρονος Γεράσιμος Κορδάτος που η μοίρα τού στέρησε εδώ και 14 χρόνια το ένα του πόδι, όχι μόνο βρήκε τη δύναμη να ασχοληθεί ξανά με τον αθλητισμό μέσω του τρεξίματος και του επίπονου τριάθλου, αλλά και βρήκε χορηγό για να τον βοηθήσει να αποκτήσει το ειδικό τεχνητό μέλος που θα του επιτρέψει να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, να τρέξει και να τερματίσει στον Μαραθώνιο της Αθήνας.
Ο Κορδάτος, πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού, δηλώνει στην «Κ» ότι «πρέπει να αγωνιζόμαστε πάντα, να αναζητούμε τα όριά μας και να κρατούμε ερμητικά κλειστές τις πόρτες της ζωής μας σε κάθε άσχημο χτύπημα της μοίρας». Πριν από το 2000 ο Αγρινιώτης αστυνομικός είχε μια φυσιολογική αθλητική ζωή, ασχολούμενος κυρίως με το τρέξιμο. Αδάμαστος από το τροχαίο ατύχημά του που τον υποχρέωσε τότε σε ακρωτηριασμό από το γόνατο, «άρχισα τις προσωπικές μου αναζητήσεις για να ανακαλύψω τα όριά μου». Ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μια δεκαετία μετά ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες δρόμου.

Ο συνδυασμός «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό

Kατατέθηκαν και επίσημα στο Πρωτοδικείο όλα τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία» με επικεφαλής τον Παύλο Μοσχολιό.
Πρόκειται για ένα πλήρες  ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει όλες τις κοινωνικές τάσεις του σύγχρονου μεγάλου Αγρινίου και αξιοποιεί την εμπειρία όσων έχουν ήδη θητεία στην αυτοδιοίκηση αλλά και τον ενθουσιασμό των νεότερων.
Εκατοντάδες άνθρωποι, που συμμετέχουν για πρώτη φορά στα κοινά, με τις ιδέες τους μπολιάζουν την πείρα όσων έχουν προσφέρει ήδη στον θεσμό που κράτησε τη συνοχή της Ελληνικής Κοινωνίας, την Αυτοδιοίκηση.
Είναι ένα ψηφοδέλτιο Νίκης και Ελπίδας, όπου εκπροσωπούνται ισοβαρώς το κέντρο και η περιφέρεια του δήμου και όπου όλες οι δυνάμεις του τόπου αναλαμβάνουν ευθύνες, με όραμα και προοπτική.
Ο στόχος όλων είναι να παραμείνει ο δήμος Αγρινίου πρωτοπόρος στην ένταξη έργων και την απορρόφηση κονδυλίων για ένα ακόμη ισχυρότερο Αγρίνιο, αλλά και να συνεχιστεί η αλληλεγγύη στην τοπική κοινωνία όπως και στα δύσκολα προηγούμενα χρόνια.
Οραματιστήκαμε το μεγάλο Αγρίνιο και δυναμώσαμε τον δήμο μας με έργο και προοπτική. Τώρα μένει να ολοκληρωθεί η μεγάλη αλλαγή του τόπου μας με την ψήφο των πολιτών στον Παύλο Μοσχολιό και τον συνδυασμό «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία».
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
(Υποψήφιος Δήμαρχος)

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Με τρεις υποψηφίους παραπάνω σε αριθμό στο Γενικό ψηφοδέλτιο ο Αποστολάκης έναντι του Φερεντίνου στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας κατατέθηκαν οι συνδυασμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του katounaNews κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με υποψηφίους Δημάρχους: τον Γιώργο Αποστολάκη, Θύμιο Φερεντίνο, Νίκο Λιάπη και Νίκο Μωραίτη.
Το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αποστολάκη υπερτερεί αριθμητικά έναντι του Θύμιου Φερεντίνου κατά τρεις υποψηφιότητες στο Γενικό ψηφοδέλτιο, 2 στο Ανακτόριο και 1 στην Πάλαιρο. Ενώ ο Φερεντίνος έχει 2 στο τοπικό του Βάτου έναντι του Αποστολάκη που κατεβάζει 1(τον χρυσό μας Αθλητή Δημήτρη Μπακοχρήστο).
Στο Ανακτόριο ο Αποστολάκης κατέθεσε 26 υποψηφίους  έναντι 24 του Φερεντίνου και στην Πάλαιρο 14 έναντι 13.
Δηλαδή στο σύνολο ο Γιώργος Αποστολάκης κατέθεσε 120 υποψηφίους, ο Θύμιος Φερεντίνος 118, ο Νίκος Λιάπης 80, και ο Νίκος Μωραίτης   78.

Κατατέθηκε το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Κατατέθηκε την Κυριακή 27 Απρίλη το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ακτίου – Βόνιτσας για τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη.
Το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται από φτωχούς αγρότες, εργάτες, υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες, ανέργους, συνταξιούχους και νέους, που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται. Το σύνολο των υποψηφίων δίνει αυτήν την πολιτική μάχη με τη σεμνότητα και την ανιδιοτέλεια που αρμόζει σε αγωνιστές και την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί, σαν μία γροθιά θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα με το ταξικό εργατικό κίνημα, με το συνεπές αγροτικό κίνημα, τις Λαϊκές Επιτροπές, οργανώνοντας και στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση που αντιπαλεύει την κυρίαρχη πολιτική.
Δηλώνουμε οτι δεν είμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι όπως δηλώνουν κάποιοί που χρόνια τώρα υπηρετούν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική και τώρα το παίζουν «ανεξάρτητοι». Απεναντίας είμαστε βαθιά εξαρτημένοι και δεσμευμένοι να οργανώσουμε την λαϊκή πάλη για την επίλυση των προβλημάτων της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων 
«Να στηριχθεί η "Λαϊκή Συσπείρωση"»
«Οι πράξεις μας αποτελούν εγγύηση ότι και στη συνέχεια θα κοντράρουμε με αυτήν την πολιτική, δεν μπορούν να μας βάλουν "στο χέρι", θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ανάσες επιβίωσης για τη λαϊκή οικογένεια, προκειμένου να σταθεί όρθια και να τους αντιπαλέψουμε μαζί». «Η εκλογική μάχη 18 και 25 του Μάη είναι μια σημαντική μάχη και πρέπει τις ημέρες που μένουν, οι υποψήφιοι και οι φίλοι του ψηφοδελτίου να τη δώσουμε με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα πείσμα και αισιοδοξία. Με μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαό, στους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα.
Ο λαός της περιοχής μας μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να ξεχωρίσει τους φίλους από τους αντιπάλους του. Να κρίνει αυστηρά και να καταδικάσει όσους του λένε μεγάλα λόγια, αλλά στην πράξη υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και την πολιτική της ΕΕ.
Να συμπαραταχθεί με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", που σταθερά και αταλάντευτα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό και μισόλογα, στάθηκε στο πλευρό του».
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΒΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                                             ΑΛΙΕΡΓΑΤΗΣ
ΒΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΒΕΝΕΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΒΕΤΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ
ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΟΑΕΔ
ΔΡΟΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΘΩΜΑ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΣΥΝ/ΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
ΖΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ"
ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΘΩΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΙΕΡΓΑΤΗΣ
ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ, ΨΗΤΟΠΩΛΗΣ "Ο ΠΡΩΤΟΣ"
ΜΠΟΥΡΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
ΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΝΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
ΣΚΛΕΠΟΥΝΗ ΑΝΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΡΓΑΤΡΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΆΡΗΣ)  του ΖΩΗ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ                       ΨΗΤΟΠΩΛΗΣ
ΚΑΣΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΙΕΡΓΑΤΗΣ
ΚΑΨΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΚΛΑΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΚΩΛΕΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΣΥΝ/ΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΛΙΒΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΛΥΣΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΜΑΛΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ
ΜΕΡΙΣΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗΣ
ΠΕΠΟΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΡΓΑΤΡΙΑ
ΖΩΓΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ                       ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΜΠΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΠΑΞΙΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΘΩΜΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ
ΠΟΓΩΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΛΑΣΙΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΩΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ "ΔΑΣΚΑΛΟΣ"
ΔΡΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ                         ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΙΕΡΓΑΤΗΣ
ΚΥΡΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΜΠΑΜΖΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΡΓΑΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝ/ΧΟΣ ΙΚΑ
ΑΜΑΡΓΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ                     ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΜΑΡΓΙΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΡΟΤΗΣ
ΒΡΑΧΝΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ               ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΟΝΤΑΛΕΞΗ ΓΚΟΛΦΩ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΤΣΑΜΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΒΕΝΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΛΙΕΡΓΑΤΗΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ
ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ
ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                         ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ - ΤΣΙΤΣΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΡΓΑΤΡΙΑ
ΤΙΤΟΥ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΖΩΗ                       ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΜΑΤΖΑΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟΣ
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ
ΚΟΛΕΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ           ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ
ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΡΓΟΣ
ΣΟΥΡΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΒΡΑΚΑΤΣΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΖΩΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΙΚΙΑΚΑ
ΣΚΟΤΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ     ΦΟΙΤΗΤΗΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΛΕΝΕΤΗ ΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΡΓΑΤΡΙΑ
ΜΠΑΡΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ

google page rank