Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αυτοκτόνησε 21χρονος

Τέλος στη ζωή του με ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο επέλεξε να βάλει ένας 21χρονος από τον Κέχρο Κομοτηνής τη Μεγάλη Παρασκευή, καρφώνοντας στην καρδιά και τον αριστερό του πνεύμονα ένα μεταλλικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την κοπή ξύλων.
Ο 21χρονος είχε επιχειρήσει λίγες ημέρες πριν το μοιραίο συμβάν να βάλει τέλος στη ζωή του, με την προσπάθειά του τη Μεγάλη Τετάρτη να αποβαίνει τελικώς άκαρπη. Τότε διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ένα ηρεμιστικό.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη την Παρασκευή, όταν και, αφού πρώτα κλείδωσε τους γονείς του σε δωμάτιο της οικίας του, κάρφωσε το μεταλλικό εργαλείο αρχικά στον αριστερό του πνεύμονα και, στη συνέχεια, στην καρδιά του, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.
Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του άτυχου νέου, Νίκος Κιφνίδης, μιλώντας στο ThrakiToday.com, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν άλλα τραύματα, πέραν των όσων προκάλεσε ο ίδιος ο 21χρονος στον εαυτό του.
Σημειώνεται ότι ο θάνατος δεν επήλθε ακαριαία, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: Thrakitoday.com
enikos
google page rank