Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καυγάς Σαλμά – Κραμποκούκη στη Βόνιτσα

Άρον - άρον αποχώρησε χθες το απόγευμα από την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην περιοχή της Βόνιτσας, ο διοικητής του νοσοκομείου του Αγρινίου, μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχε σύμφωνα με πληροφορίες,  με τον υπουργό
Άγνωστο γιατί προκλήθηκε  ο καυγάς, αλλά  έντονη η φημολογία  από την άλλη, πως από την υπουργοποίηση  του και μετά ο υπουργός, πιέζει στην κατεύθυνση αλλαγών στην διοίκηση των Υγειονομικών μονάδων της περιοχής ενώ ήδη έχουν διαρρεύσει ονόματα αντικαταστατών των σημερινών  διοικήσεων.
Επίσης γνωστό πως από την αρχή οι σχέσεις Σαλμά με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, δεν ήταν σε καλό επίπεδο. Έτσι, όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, ο κ. Κραμποκούκης που συνόδευε τον αναπληρωτή υπουργό στην Βόνιτσα, είχε αντιπαράθεση  μαζί του, με τον κ. Σαλμά να καλεί τον κ. Κραμποκούκη σε παραίτηση.

Ο κ. Κραμποκούκης φέρεται να του απάντησε αρνητικά και να του είπε : «Άμα θες απόλυσε με, αν είσαι αρμόδιος γι αυτό» για να αποχωρήσει στην συνέχεια από την επίσκεψη του υπουργού, πριν αυτή ολοκληρωθεί.
Απομένει να δούμε εάν θα υπάρχει και συνέχεια μετά και το επεισόδιο αυτό, που δείχνει πως οι σχέσεις του υπουργού με την διοίκηση του νοσοκομείου είναι πλέον  οριακές.

agriniopress
google page rank