Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«Λουκέτο» στο Ναό του Αγίου Κοσμά στα Παλιάμπελα



      Απίστευτα πράγματα! Η αστυνομία χθες βράδυ τοποθέτησε λουκέτα και σφράγισε το Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.
    Οι Αστυνομικοί από το Αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας ως όριζε η διαδικασία αφού πρώτα τοιχοκόλλησαν την υπ’ αριθμ. 55/16.8.2012 Πράξη του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας  κ. ΚΟΣΜΑ με την οποία ανακαλεί την άδεια λειτουργίας του ιδιωτικού ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στα Παλιάμπελα Βόνιτσας και «απαγορεύει ρητώς την εφεξής λειτουργία του, διατάσσοντας αρμοδίως το κλείσιμο αυτού», στη συνέχεια σφράγισαν το ναό, αφού τοποθέτησαν αλυσίδες με λουκέτα και στις  3 εισόδους του.....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ...



   
   Σίγουρα η δυσμενής αυτή εξέλιξη τραυματίζει όλους τους πιστούς και ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση, καθώς η εικόνα της εκκλησίας με τα λουκέτα λειτουργεί αρνητικά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι στα Παλιάμπελα να τα έχουν χαμένα.
      Να επισημάνουμε ότι η ένταση στα Παλιάμπελα δημιουργήθηκε  από την πρόθεση του αρχιμανδρίτη Ανατόλιου Ψυχογιού να λειτουργήσει σήμερα ως Ιδρυτής της Διεθνούς Ακαδημίας στον ιδιωτικό Ναό Κοσμά του Αιτωλού, που βρίσκεται μέσα στο χώρο και δίπλα από την ακαδημία.

     Ως γνωστόν ο αρχιμανδρίτης αποχώρησε από την Ορθόδοξη Εκκλησία και προσχώρησε  στη σχισματική εκκλησία του Παλαιού Ημερολογίου (στην παράταξη του σχισματικού «Αρχιεπισκόπου» Αυξεντίου) και ανακηρύχθηκε «Μητροπολίτης Ακτίου, Βονίτσης και Στερεάς Ελλάδος».









xiromeronews 
google page rank