Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Κτήμα Παλούκη στο Δρυμό Ακτίου-Βόνιτσας ένα κόσμημα στην Αιτωλοακαρνανία

 

Ένα υπέροχο καταπράσινο κτήμα, στις ακτές του Αμβρακικού κόλπου, σας περιμένει για να φιλοξενήσει το γάμο σας ή όποια άλλη εκδήλωση εσείς επιθυμείτε.
Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον συνολικής έκτασης 35 στρεμμάτων, βρίσκεται το ''ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ'' , το οποίο συνδυάζει την ομορφιά και τη φρεσκάδα της θάλασσας καθώς και το καταπράσινο του βουνού.
Τα χρώματα που αντανακλούν στην θάλασσα καθώς ο ήλιος δύει , οι φοίνικες , τα δέντρα, η πέτρα καθώς και τα καλαίσθητα στοιχεία διακόσμησης, συνθέτουν την εικόνα ενός μικρού παράδεισου , όπως είναι το ''ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ'' .
Το εντυπωσιακό αυτό τοπίο με τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας , αποτελείτε από δυο χώρους, το ''ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ HALL'' και το ''OLD ISLAND'' και προσφέρεται για καλοκαιρινές εκδηλώσεις και όχι μόνο.
ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ HALL
Ο εξωτερικός χώρος με την πισίνα, τα δυο μεγάλα συντριβάνια καθώς και οι γύρω χώροι, τα δύο επίπεδα με πελεκητή πέτρα, το γκαζόν,οι φοινικιές και τα δέντρα, δημιουργούν ένα ονειρεμένο περιβάλλον για κάθε εκδήλωση.
Οι ανταύγειες των γαλάζιων νερών της πισίνας που τονίζονται το βράδυ από τον εσωτερικό φωτισμό,οι πύρινοι πίδακες των πυροτεχνημάτων και το φώς των κεριών,δίνουν μια αίσθηση ρομαντισμού που είναι δύσκολο να περιγραφεί.
Το χειμώνα σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρεται τα events σας στην κλειστή αίθουσα του κτήματος "ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ HALL" όπου κυριαρχούν η φίνα αισθητική και η πολυτέλεια.
Το "ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ HALL" με αμφιθεατρικό σχεδιασμό για την πλήρη και ανεμπόδιστη θέα όλων των καθήμενων ,τους μεγάλους χώρους με εύκολη πρόσβαση για τους καλεσμένους,τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τα συστήματα ασφαλείας,εξαερισμού και πυρόσβεσης εξασφαλίζουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας μια αξέχαστη εμπειρία.
Χαρακτηριστικά χώρου:
• Αίθουσα "ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ HALL" 1200 άτομα για seated buffet & 2000 άτομα για coctail όρθιο.
• Στον εξωτερικό χώρο 1500 άτομα για seated buffet & 2500 άτομα για coctail όρθιο.
• Parking 400 αυτοκινήτων
• Γεννήτρια 200kw
• WC 8 ΓΥΝΑΙΚΏΝ & 10 ΑΝΤΡΩΝ & W C AMEA
• Δωμάτια εξυπηρέτησης για το νεόνυμφο ζευγάρι ή για το μόλις βαπτισμένο μωράκι.
OLD ISLAND
Για τις μικρότερες εκδηλώσεις σας το ‘‘OLD ISLAND’’ είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Η στεγαζόμενη αυτή αίθουσα με τα ανοιγόμενα πλα΄ι΄νά , σας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης ενός εξωτερικού χώρου, προστατευμένου από τυχών άστατες καιρικές συνθήκες , καθώς δεν στερεί από εσάς και τους καλεσμένους σας την υπέροχη θέα της θάλασσας αλλά και το απέραντο πράσινο του βουνού , που απλώνεται απλόχερα μπροστά σας.
Η πισίνα με το πουλ μπαρ καθώς και οι γύρο χώροι με την πελεκητή πέτρα το γκαζόν οι φοίνικες και τα δέντρα δημιουργούν ένα ονειρεμένο περιβάλλον μπορούν να φιλοξενήσουν την κάθε εκδήλωση σας.
Το πλακόστρωτο δάπεδο , τα παρτέρια με τα κάθε λογίς λουλούδια αλλά και η θέα της πισίνας με τα πολυάριθμα φώτα και τα γάργαρα νερά του βραχόκηπου , θα αφήσουν στην εκδήλωσή σας μια ευχάριστη νότα πολυτέλειας.
Χαρακτηριστικά χώρου:
• Αίθουσα ‘OLD ISLAND’ 800 άτομα για seated buffet & 1000 άτομα για cocktail όρθιο
• Στον χώρο της πισίνας 200 άτομα για seated buffet & 400 άτομα για cocktail όρθιο
• Γεννήτρια 200 KW
• W.C 2 γυναικών & 2 ανδρών
• Ράμπα πρόσβασης για άτομα με ειδικές ανάγκες
Τώρα και Catering στο χώρο σας



ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:


















google page rank