Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Σταμάτης, η κόρη του Βασιλική και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Oι διεργασίες για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου των βουλευτικών εκλογών της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία έχουν ξεκινήσει και ένας από τους γρίφους αφορά τον Δημήτρη Σταμάτη.
Μπορεί το 2012 να συμμετείχε στις εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (εν συνεχεία να πέρασε και στη Νέα ΜΕΡΑ) και για μια διετία περίπου να εκφραζόταν με σκληρότατες εκφράσεις για τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο κανείς δεν αποκλείει την επανεμφάνιση του στη γαλάζια λίστα μιας και το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε κινήσεις γεφύρωσης του χάσματος. Πολλοί στοιχηματίζουν πως τον ελκύει η επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο ωστόσο ο ίδιος εκπέμπει αντιφατικά μηνύματα στις συζητήσεις του. Προφανώς μετρά όλα τα δεδομένα ωστόσο μια επιστροφή του θα προκαλούσε ανακατατάξεις.

Όμως διακινείται και άλλο σενάριο σχετικά με τον Σταμάτη. Αφορά την κόρη του Βασιλική και το ενδεχόμενο να είναι αυτή τελικώς υποψήφια στη λίστα. Άλλωστε την πρώτη της εμφάνιση την έκανε επιτυχώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές όντας υποψήφια στο ψηφοδέλτιο που στήριξε η ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα. Οι περισσότεροι άλλωστε είδαν τη συμμετοχή της ως το ξεκίνημα στην πολιτική.
Πλέον τα σενάρια φουντώνου καθώς το site antinews.gr, γνωστό για τους δεσμούς του με το περιβάλλον Σαμαρά, τονίζει σε δημοσίευμα (ΕΔΩ) πως στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφια η κόρη του Δημήτρη Σταμάτη.
agrinionews
google page rank