Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Δυο τροχαία ατυχήματα με το καλημέρα…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 8.30 περίπου, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στην περιοχή του Μεσολογγίου, λίγο πριν την είσοδο της πόλης, όταν ένα αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο, το οποίο οδηγούσε ένας 54χρονος άνδρας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 74χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, επιχείρησε να βγει από το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ που υπάρχει στο σημείο και να κατευθυνθεί προς Αγρίνιο. Έτσι η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και οι δυο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, με ελαφρά τραύματα. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της τροχαίας Μεσολογγίου, καθώς και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, προκειμένου να επιληφθούν του γεγονότος, αλλά και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία η οποία για αρκετή ώρα γινόταν, εκ περιτροπής, από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε και ένα δεύτερο τροχαίο στην Αγριλιά, στην περιοχή Ταμπράκι, όταν δυο αυτοκίνητα που είχε την αντίθετη κατεύθυνση, κινούμενα στο δρόμο αριστερά του πεδίου βολής, συγκρούστηκαν μετωπικά. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά οι δυο οδηγοί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ περιπολικό της τροχαίας Μεσολογγίου έφθασε άμεσα στο σημείο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi
google page rank