Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΞΥΛΟ KAI ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ

ΜΕ “ΚΑΜΠΑΝΑ” τριών αγωνιστικών σε τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν οι τιμωρίες για όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό ματς της 6ης αγωνιστικής μεταξύ της Πλαγιάς και του Λούρου. Μετά την λήξη του αγώνα που έγινε στο γήπεδο Πλαγιάς και ολοκληρώθηκε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 2-1, σημειώθηκαν σοβαρά έκτροπα που όμοιά τους δεν έχουν ξανασυμβεί τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ Π-Λ.
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νίκου Ρούσσου. Οι αντεγκλήσεις μεταξύ ενός παίκτη της μιας ομάδας και ενός της άλλης, αποτέλεσαν την αιτία για να “ανάψει η φωτιά” και να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη με παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους να παίζουν ξύλο. Αμέσως μετά παράγοντας της φιλοξενούμενης ομάδας κατευθύνθηκε στο κέντρο του γηπέδου όπου παρέμενε το διαιτητικό τρίο, και διαπληκτίστηκε με τον διαιτητή της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας, άνδρες της οποίας κατέφθασαν λίγο αργότερα, ενώ ο διαιτητής που κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια περίπου μισή ώρα μετά την λήξη τους ματς, αποχώρησε από το γήπεδο στις 19.25′, δηλαδή μία ώρα και 35′ μετά την χρόνο λήξης του αγώνα.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ παράγοντα του Λούρου, στο φύλλο αγώνα σημειώθηκαν και τέσσερις παίκτες (δύο από κάθε ομάδα) που τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές ο καθένας. 
Πρόκειται για τους Φραγκολιό και Καπότη της Πλαγιάς και τους Ράπτη και Λώλη του Λούρου. Οι δύο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία (πρέπει να κατατεθεί έως 6/11/14), μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στο φύλλο αγώνα και προβλέπει ο ΚΑΠ σε αυτές τις περιπτώσεις, δύσκολα Πλαγιά και Λούρος θα αποφύγουν τιμωρία της έδρας τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι άνθρωποι της ΕΠΣ χαρακτήρισαν “ντροπή για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο” όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Πλαγιάς, ενώ οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για διαπραγματεύσεις ώστε οι ποινές να μην είναι αυτές που ορίζει ο ΚΑΠ, δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, οι τιμωρίες που θα επιβληθούν θα είναι οι βαρύτερες που προβλέπει ο ΚΑΠ ώστε να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.
lefkadaweb
google page rank