Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα 31/08/2014 η Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου Γεωργίου Αποστολάκη με διάφορα θέματα, ένα από αυτά είναι η πρόταση προς ψήφιση για τον Κώστα Μπαλατσούρα από την Πάλαιρο για πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που συνεδριάζει την άλλη Κυριακή στην Βόνιτσα.
Οι Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν σήμερα και αύριο το πρωί η Δημοτική ομάδα έχει συνάντηση με όλο το διοικητικό προσωπικό στο Δήμο. Τα ονόματα των Αντιδημάρχων οριστικά είναι: 
Στούπας Θεόδωρος
Πάντας Νίκος
Τσακάλης Νίκος
Σώζος Βασίλης
Πρόεδρος κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης:
Αποστολάκης Παντελής 
Τα υπόλοιπα ονόματα του αντιπροέδρου του κέντρου μέριμνας και των επιτροπών θα ανακοινωθούν αυτές τις μέρες αν και είναι γνωστά.

2α Σεπτεμβρίου 31 πχ: Το χρονικό της Ναυμαχίας του Ακτίου

2α Σεπτεμβρίου 31 πχ
Η τελευταία σύγκρουση των επί ένα έτος πολεμικών γεγονότων στη περιοχή του αρχαίου Ακτίου.

Η σύγκρουση λεπτό προς λεπτό, μέσα από τα κείμενα του Δίωνα Κάσιου, του Ιώσηπου Φλάβιου, του  Πλούταρχου, της εγκυκλοπαίδειας Πάπυρος Λαρούς Μπιτάνικα, της Ιστορίας του Ελληνικού Εθνους (βραβείο ακαδημίας Αθηνών)  και  της Dauvergne Morgan .
2/9/31 πΧ, Άκτιο, ώρα 1η, 6 πρωί,

Μετά το άκουσμα μιας σάλπιγγας τα πλοία του Αντωνίου βγήκαν σε πυκνή παράταξη.  Τα πλοία του Καίσαρα, Οκταβιανού, παρατάχθηκαν έτσι ώστε να τον κάνουν να παραιτηθεί. Και αφού αυτοί ανοίχθηκαν με το άκουσμα της σάλπιγγας και με πυκνή παράταξη πλοίων, λίγο έξω από τα στενά παρατάχθηκαν.(Δ.,Κάσσιος)

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΚΑΙ ΤΖΙΟΛΗ)






Επίθεση και ξυλοδαρμός έξω απ’ την αστυνομία

Ομάδα Ρομά επιτέθηκε με ρόπαλα σε πολίτη, μπροστά στην πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου-Καμία σύλληψη.

Στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταβαίνει αυτή την ώρα ο πολίτης, που λίγο νωρίτερα δέχθηκε, σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία στο agrinioreport.com, την απρόκλητη επίθεση ομάδας Ρομά, όσο αυτός περίμενε τον αδερφό του έξω από την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ακαρνανίας.

Οι Ρομά που του επιτέθηκαν, προφανώς πληροφορήθηκαν την εκεί παρουσία του, αφού, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο αδερφός του, όλα έγιναν με καταδρομικό τρόπο: Έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητο, κατέβηκαν κρατώντας ρόπαλα, τον χτύπησαν …και έφυγαν ανενόχλητοι.

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του θύματος είναι ο επιχειρηματίας που προ ημερών δέχθηκε την επίθεση από ομάδα νεαρών στην οικεία του. Μάλιστα, για αυτή την υπόθεση βρίσκεται σήμερα, απ’ το πρωί, στην αστυνομία.

Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν συλλήψεις για τα όσα απίστευτα συνέβησαν πριν από λίγο, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
agrinioreport

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΟ ΖΑΒΕΡΔΙΑΝΟ" (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ) ΝΤΟΥΡΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ)

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΡΟ. ΑΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΜΟΣ

Είναι πολύς ο κόσμος, είναι πολλά τα χρήματα, είναι λίγες οι μέρες των διακοπών.
Σιγά μην κάτσουμε να χτυπάμε πόρτες και τηλέφωνα.
Η παραλία των αναμνήσεων και το γεφύρι της Κλεοπάτρας μας περιμένουν. Ξενοδοχείο τ’ αστέρια, η άμμος και Rio de Paleir. Πολύ καλή εμπειρία  αν δεν έχεις χρήματα.










Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Στούπας Θεόδωρος
Σύμφωνα με πληροφορίες του KatounaNews  αύριο Κυριακή 31/8/2014 το πρωί συνεδριάζει η Δημοτική ομάδα του Δημάρχου Γεωργίου Αποστολάκη.





Πάντας Νίκος
Εκεί θα συζητηθεί το πρόγραμμα υλοποίησης της πενταετίας του Δήμου, η παραλαβή από την απερχόμενη δημοτική αρχή, τα ονόματα των Αντιδημάρχων και Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, όπως θα συζητηθούν και όλες οι άλλες οι θέσεις για την διοίκηση του Δήμου. 
Τσακάλης Νίκος
Οι αντιδήμαρχοι και οι αρμοδιότητες τους θα συζητηθούν σε όλη την δημοτική ομάδα όπως και του προέδρου του κέντρου και θα ορισθούν από τον Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη.






Σώζος Βασίλης
Την Δευτέρα αναλαμβάνουν καθήκοντα πρωί πρωί και αρχίζει να γίνεται η παραλαβή από την απερχόμενη δημοτική αρχή ενώ την άλλη  Κυριακή  βάση Καλλικράτη έρχεται σε σώμα το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που προέκυψε απο τις εκλογές ψηφίζοντας πρόεδρο Δ.Σ. και επιτροπές. 


Τα ονόματα των Αντιδημάρχων που το τονίζουμε είναι σύμφωνα με πληροφορίες δικές μας θα είναι :
Στούπας Θεόδωρος
Πάντας Νίκος
Τσακάλης Νίκος
Σώζος Βασίλης
Αποστολάκης Παντελής
Πρόεδρος κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης
Αποστολάκης Παντελής  







Φυσικά για όλα αυτά θα περιμένουμε ανακοινώσεις του Δήμου.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ







































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































google page rank