Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ανείπωτη τραγωδία στην Καρυά Λευκάδας - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό Ανακοινωθέν του Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας για το περιστατικό.
"Περί την ώρα 15.15 μέσω ΕΚΑΒ προσεκομίσθησαν νεκροί διαδοχικά από την Καρυά Λευκάδος έπειτα από αναφερόμενη εισπνοή αναθυμιάσεων σε δεξαμενή παραγωγής αλκοολούχου ποτού, τρεις άνδρες ηλικίας 63 ετών, 57 ετών και 65 ετών. Κατά την εισαγωγή τους στα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων περιστατικών) έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από την ομάδα ανάνηψης του νοσοκομείου (αναισθησιολόγο, χειρουργό – εντατικολόγο και παθολόγο) για περίπου 40 λεπτά στον καθένα η οποία , δυστυχώς, δεν απέδωσε. Οι άτυχοι άνδρες θα παραπεμφθούν για νεκροψία – νεκροτομή ως ορίζει ο νόμος."
Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Καρυά. Το κτίριο που χρησιμοποιούταν ως αποστακτήριο τσίπουρου και βρίσκεται στα ορεινά του χωριού κοντά στο νεκροταφείο, έγινε παγίδα θανάτου για τρεις άτυχους άνδρες. Μέσα στο κτίριο υπήρχε υπόγειο σχεδόν ημιτελές κατασκευαστικά. Το υπόγειο ήταν από το περασμένο καλοκαίρι -όταν «έπεσαν» τα μπετά- κλεισμένο στεγανά. Σήμερα ο ιδιοκτήτης μπήκε στο υπόγειο το οποίο όπως αναφέρουν οι γείτονες πιθανόν ήταν γεμάτο δηλητηριώδη αέρια από αναθυμιάσεις. 
Πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του. Σε αναζήτηση του εισήθλε δεύτερο και τρίτο άτομο τα οποία είχαν την ίδια τύχη.
Οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρα. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους τρεις άτυχους άνδρες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για τους: Σ.Ρ., Δ.Ζ., και Δ.Κ.. Οι κάτοικοι της Καρυάς είναι σοκαρισμένοι από το αναπάντεχο γεγονός.





google page rank