Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

Ξεκίνησε το πανηγύρι στο Μοναστηράκι χτες 18/8/2014 με μεγάλα ονόματα  τόσο του λαϊκου όσο και του δημοτικού τραγουδιού να παρελάζουν...
Μια  ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παρευρέθηκαν στο κέντρο Κατσαμπές καθώς το γλέντι άνοιξε με κλαρίνο από τη Σάσσυ Τσεντούρου.Αρκετά πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του δημοτικού πανηγυριού στο Μοναστηράκι αλλά αρκετά επιτυχημένο...φοβερό δίδυμο μαζί με τη Μαρία Σαμίου στο τραγούδι ,τον Λάμπρο Σκάρλα, τον Σαφέτη και τον Παναγιώτη Κοτρώτσο στο κλαρίνο που διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες... μαζί με ένα καθαρά ελληνικό τρόπο όπως αυτό γίνεται σε ένα παραδοσιακό πανηγύρι.  
Όμως στο Μοναστηράκι το ρεπερτόριο κάλυπτε όλα τα γούστα καθότι στο δημοτικό Σχολείο,με διοργανωτή τον Νίκο Κασόλα υπό τους ήχους της Κρητικής λύρας του Νίκου Ζωιδάκη το κοινό ξεσηκώθηκε σε ένα ξέφρενο παραλήρημα , ενώ η πίστα όλο το βράδυ δεν άδειαζε από τον κόσμο που συνέχεια  χόρευε τα τραγούδια του Μάκη Χριστοδουλόπουλου που μαζί με τον Κώστα Αριστόπουλο και τον Μάκη στο κλαρίνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους...μαζί τους η Έλενα Χαραμή και ο Γιάννης Σιέττος διασκέδασαν τον κόσμο μέχρι το πρωί.































google page rank