Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο! Κατέρρευσε η στέγη της Βουλής. Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα (φωτό)


     
Διεκόπη η συνεδρίαση της ολομέλειας! Τα τζάμια έπεσαν πάνω στα υπουργικά έδρανα-Σε κατάσταση πανικού βγήκαν έξω από την αίθουσα βουλευτές και εργαζόμενοι 
Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Βουλής, η οποία διεκόπη αιφνιδίως για αρκετή ώρα όταν σημειώθηκε ατύχημα στην γυάλινη οροφή του κτηρίου, η οποία έπεσε στην κυριολεξία στα κεφάλια των βουλευτών και των υπουργών.
Μια από τις υπαλλήλους τεχνικών υπηρεσιών της Βουλής ανέβηκε να καθαρίσει το γυάλινο θόλο από την εξωτερική πλευρά όμως φαίνεται πως πάτησε σε ένα σημείο το ποίο ήταν ήδη ραγισμένο με αποτέλεσμα δύο μεγάλα τζάμια να σπάσουν και να πέσουν τα υπουργικά έδρανα στο σημείο που κάθονταν εκείνη την ώρα ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Χρήστος Σταικούρας. Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός στην Ολομέλεια και είναι χαρακτηριστικό ότι μία από τις πρακτικογράφους σε κατάσταση σοκ φώναζε ότι δεν θέλει να ξαναμπεί στην αίθουσα ποτέ.
Χαρακτηριστικά ήταν τα πλάνα που πρόβαλε το κανάλι της Βουλής, κατά την διακοπή της συνεδρίασης με τους βουλευτές και τους υπουργούς να κάθονται όρθιοι στο προεδρείο και οι καθαρίστριες με σφουγαρίστρες και κουβάδες να μαζεύουν τα γυαλιά και τα νερά.
Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της ολομέλειας.




parapolitika.gr
google page rank