Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗ 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ 
Οι φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ζωγραφίζουν Βόνιτσα. 
Μια διαφορετική δραστηριότητα φέτος το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε στην Βόνιτσα, για μια βδομάδα περίπου, φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στα πλαίσια των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ζωγράφισαν μνημεία, φύση, Θάλασσα, ανθρώπους και την καθημερινή ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ HD




Τέτοιες εκδηλώσεις αναβαθμίζουν την περιοχή μας. 

Ένα υπαίθριο εικαστικό εργαστήριο που ζωγράφισαν και οι φιλοξενούμενοι μαθητές των αδελφοποιημένων πόλεων, όπως και πολλοί άλλοι με την επίβλεψη των φοιτητών. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής έγιναν στις 21/7/2012. 
Το βίντεο είναι από ερασιτεχνική κάμερα από το Γιώργο Μπελεσιώτη που μας το παραχώρησε για την ανάδειξη της περιοχής μας. 
Κάθε χρόνο το καλοκαίρι πραγματοποιούνται ορισμένες αξιόλογες Πολιτιστικές Δραστηριότητες στις «πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας».
Θεωρήσαμε σωστό το βίντεο αυτό να το κάνουμε ένα μικρό ντοκιμαντέρ και να μείνει σαν μια όμορφη ανάμνηση της πετυχημένης δραστηριότητας αυτής όπως και τα έργα τέχνης που έμειναν στο Δήμο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ 4.3
google page rank