Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Η ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ!


Τη δική τους ξεχωριστή και όμορφη γιορτούλα για τα Χριστούγεννα έκαναν οι μικροί μαθητές του  Νηπιαγωγείου Μοναστηρακίου, το πρωί της Δευτέρας 23/12/2013 στο κατάμεστο από κόσμο  Κοινοτικό Κατάστημα Μοναστηρακίου! 
Το θέμα του θεατρικού που παρουσίασαν τα μικρά παιδάκια ήταν «Ο Σκρούτζ και οι φίλοι του», και με τα τραγούδια τους και τα σκετσάκια τους, έστειλαν πολυποίκιλα και πολυσήμαντα μηνύματα για την αγάπη και την καλοσύνη που πρέπει να έχουμε όλοι μας αυτές τις άγιες μέρες! 
Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα παιδάκια ήταν ζεστή και γεμάτη ζωντάνια, ενώ τα χαμόγελα, τα παιχνίδια και τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν! 
Οι μικρές μαθήτριες και οι μικροί μαθητές του  Νηπιαγωγείου, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών τους είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν με καταπληκτικές αποδόσεις και ερμηνείες, επί σκηνής, το θεατρικό αυτό δρώμενο για τα Χριστούγεννα! Με τα λαμπερά προσωπάκια τους, τις γλυκιές φωνούλες τους και τη χαρούμενη διάθεσή τους, έπαιξαν, τραγούδησαν και πέρασαν υπέροχα στη γιορτή τους! 
Οι γονείς, οι γιαγιάδες και οι παππούδες, όπως και συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των οικογενειών τους απόλαυσαν τη γιορτή και καταχειροκρότησαν θερμά τα μικρά τους αγγελούδια επί σκηνής ενώ συνεχάρησαν θερμά τις νηπιαγωγούς για το πολύ καλό έργο που επιτελούν με αγάπη και φροντίδα για τα παιδάκια. 
Η γιορτή, από κάθε άποψη, ήταν συγκινητική και ευχάριστη συνάμα! Μια όμορφη και ζεστή γιορτή, των παιδιών, με μηνύματα για τους μεγαλύτερους και την κρίση! 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 























google page rank