Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Σοκάρει το πόρισμα για την Πολλάτου

H έκθεση των εμπειρογνωμόνων δείχνει ως μοιραίο το ταμπλό του αυτοκινήτου της το οποίο και τη σκότωσε!
Ανατροπή στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος της Ολυμπιονίκης, Άννας Πολλάτου, που έχασε την ζωή της τον περασμένο Μάιο.
Το  αυτοκίνητο της άτυχης 31χρονης που είχε βρεθεί  στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή και ύστερα συγκρούστηκε σε διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν,  ήταν ένα ερωτηματικό που έπρεπε να επιλύσουν οι εμπειρογνώμονες. Σύμφωνα με την έρευνα που ακολούθησε, πιθανή αιτία του δυστυχήματος ήταν το ταμπλό του αυτοκινήτου της Πολλάτου το οποίο το πιθανότερο είναι πως αποκολλήθηκε ξαφνικά από την αλουμινένια βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα. Το αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο «σενάριο», να χτυπήσει η Άννα, να παρασύρει το ταμπλό μαζί του τιμόνι από τον άξονά του κατά την αποκόλλησή του και να βρεθεί η οδηγός μετέωρη ενώ το κορμί της κόλλησε με μεγάλη δύναμη πίσω στο κάθισμα. Αυτή ήταν και η στιγμή που το κορμί της χτύπησε πάρα πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της καθώς υπήρξε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας της.
Κάτι που επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση. Αν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω, η οικογένειά της είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά εναντίον της κατασκευάστριας εταιρίας, ζητώντας, έστω και με αυτόν τον τρόπο δικαίωση για τον άδικο και ξαφνικό θάνατο της 31χρονης Άννας.

Πηγή: patrastimes.gr
           enet.gr
google page rank