Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Κοινωφελούς εργασίας Δημόσια Ομάδα στο face

Σελίδα στο fb άνοιξαν οι αγανακτισμένοι άνεργοι που περιμένουν μια θέση στην κοινωφελή εργασία 2015 εν όψη των αποτελεσμάτων.
Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για να ενοποιήσει όλον αυτόν τον κόσμο που αγωνίζεται για κάτι καλύτερο, για ένα αύριο χωρίς αντιπαλότητες χωρίς οικονομική ανέχεια και αγωνία. Καιρός είναι να παλέψουμε για αυτό που μας αξίζει και όχι για αυτό που οι άλλοι θέλουν για εμάς , γράφουν τα μέλη της ομάδας στην περιγραφή της.
Tα σχόλια πολλά φυσικά και η αγωνία μεγαλύτερη.Παντού υπάρχουν άρθρα για την κατανομή των θέσεων της 2ης προκήρυξης και ακόμη δεν έχουν βγει της 1ης .
Σας μεταφέρουμε μερικά από τα σχόλια αρχικά και σας επισυνάπτουμε την διεύθυνση (https://www.facebook.com/groups/461607934006389/) για όσους θέλετε να την επισκεφθείτε  ή να γίνεται μέλη ή να γράψετε τα παράπονά σας και την πικρία σας.
«Η κοροϊδία δεν έχει τέλος.Πρώτα καθυστέρησαν για έναν ολόκληρο χρόνο τα προγράμματα voucher 29-64 ετών και τα καταργούν.Τώρα πάνε να κάνουν ακριβώς το ίδιο στα μουλωχτά και για την κοινωφελή εργασία.Καλύτερα να βγει κάποιος να πει πως δεν πληρώνουμε τίποτα,ούτε μισθούς ούτε συντάξεις ,να γίνει επανάσταση να τελειώνουμε επιτέλους»!
«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ..!!Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ..!!ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??»
«Μας αναγκάζουν να γινόμαστε Κ.Α.ΚΟΙ. (Κινητοποίηση Αγανακτησμένων ΚΟΙνωφελούς)»

Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα
google page rank