Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μια Κατουνιώτισσα πάντα μπροστά στις γιορτές εξόδου της ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Κατερίνα Μυλωνά, κόρη του αείμνηστου Κώστα και της Αλίκης, είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό, μένει μόνιμα στο Μεσολόγγι όπου για τριάντα περίπου χρόνια δούλευε ως μαία στο νοσοκομείο του πόλης . Τώρα, ως συνταξιούχος πια  μένει μόνιμα με την οικογένειά της λίγο πιο έξω από το Μεσολόγγι στον Άγιο Θωμά. Δεκαπέντε χρόνια τώρα παίρνει μέρος στην πομπή του Σαββάτου και της Κυριακής ενώ για  πολλά χρόνια ήταν στο χορευτικό τμήμα του Δήμου της ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Τα δύο τελευταία χρόνια συμμετέχει στην πομπή με τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Θωμά Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΙΚΥΡΝΑ.
Από τα μαθητικά της χρόνια η Κατερίνα έδειξε την αγάπη της στην παράδοση και τον πολιτισμό  συμμετέχοντας με χαρά στα θεατρικές εκδηλώσεις του σχολείου με  ποιήματα, χορευτικά και παρελάσεις και πιστεύω ειλικρινά ότι είναι η επιρροή από τους άξιους και καλούς γονείς της που την ενέπνευσε για την συμμετοχή της. 
Σε ευχαριστούμε πολύ Κατερίνα , σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, που αντιπροσωπεύεις την Κατουνιώτικη ψυχή  στις εκδηλώσεις της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και όχι μόνο.







Ένας συμμαθητής σου
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:









google page rank