Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα ''Aρχαίες πόλεις και μνημεία του Δήμου Ξηρομέρου''στο Δημαρχείο Αστακού


  
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα  η ημερίδα ''Aρχαίες πόλεις και μνημεία του Δήμου Ξηρομέρου'',η συνδιοργάνωση έγινε από το Ν.Π.Δ.Δ. 'Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια τουδήμου ξηρομέρου,με την εφορεία αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.


Την ημερίδα παρουσίασαν η Ολυμπία Βικάτου Δρ. Αρχαιολόγος προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας,η Βασιλική Τσαντήλα  Δρ. Αρχαιολόγος  της εφορείας αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,η Αικατερίνη Χαμηλάκη Αρχαιολόγος της εφορείας αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, ο Νικόλαος Μίνως συντηρητής Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, επίτιμος προϊστάμενος της διεύθηνσηςσυντηρησης Αρχαίων και Νεώτερον Μνημείων,ο Ιωάννης Μόσχος Αρχαιολόγος της εφορείας αρχαιοτήτων Αχαίας,ο Γιώργος Σταμάτης Αρχαιολόγος της εφορείας αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,ο
Γιώργος Παπανδρέου αρχιτέκτονας  προϊστάμενος της εφορείας  Νεώτερον Μνημείων και τεχνικών έργων δυτικής Ελλάδος,και ο Βασίλειος Μουρκούσης πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ του δήμου Ξηρομέρου.

Την ημερίδα συντόνισε ο Παναγιώτης Κοντός,καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών,πρόεδρος της Αιτωλικήςπολιτιστικής εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε).
Την ημερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον αρκετός κόσμος.






















Μπαμπίνη ΙΝ
google page rank