Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Θωμάς Καφρίτσας πρόεδρος της Κατούνας: Ξεκίνησε το βοηθητικό γήπεδο στην Κατούνα όπως είχα υποσχεθεί



Ξεκίνησε το βοηθητικό γήπεδο στην Κατούνα ένα έργο από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας με τίτλο “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 7X7 ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ )” για πλαστικό χλοοτάπητα για βοηθητικό γήπεδο δίπλα στο σημερινό.
Το γήπεδο έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου σύμφωνες με τις ισχύουσες προδιαγραφές,. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι 57,00 Χ 33,00 μ. και οι περιμετρικές λωρίδες 1.50, 1.50. Ο αγωνιστικός χώρος συνολικά έχει μήκος 60,00 μ. και πλάτος 36,00 μ. 
Στις δύο μικρότερες πλευρές τοποθετούνται τα δύο τέρματα, με την απαραίτητη γραμμογράφηση. 
Οι εργασίες που ξεκίνησαν είναι: 
• Θα κατασκευασθεί ο ασφαλτικός τάπητας πάχους 5 εκ.
• θα τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας όπως περιγράφεται στο τιμολόγιο μελέτης για τον οποίο απαραίτητη προϋπόθεση είναι να καλύπτει τις απαιτήσεις και τα επιθυμητά όρια των απαιτήσεων τις FIFA και να συνοδεύεται από εγγύηση τουλάχιστον πέντε ετών. Oι απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές και τα ελάχιστα χαρακτηριστικά του συνθετικού τάπητα περιγράφοντα ι αναλυτικά στο τεύχος του Τιμολογίου της μελέτης.
• Στη συνέχεια θα γίνει πλήρωση του πέλους με διαστρωμάτωση χαλαζιακής άμμου και κόκκων ελαστικού σε αναλογία όμοια με εκείνη που διαπιστώνεται στο κατατεθειμένο πιστοποιητικό εργαστηριακής εξέτασης (Laboratory test report) του αναγνωρισμένου από τη FIFA εργαστηρίου. Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές των υλικών πλήρωσης (χαλαζιακής άμμου και κόκκων ελαστικού) αναφέρονται αναλυτικά στο Τιμολόγιο Μελέτης.
• Στη συνέχεια θα γίνει η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς του αθλήματος η οποία θα είναι ενσωματωμένη στον τάπητα & όπου ορίζονται οι γραμμές του γηπέδου θα γίνει με λωρίδες συνθετικού χλοοτάπητα λευκού κίτρινου χρώματος (ιδίων ακριβώς προδιαγραφών κατά τα λοιπά εκείνες του υπόλοιπου συνθετικού χλοοτάπητα) που θα εφαρμοσθούν με την μέθοδο της κοπής και ενσωμάτωσης.
• Θα τοποθετηθούν τα goαlpost και ότι άλλο απαιτείται για να λειτουργήσει το γήπεδο ποδοσφαίρου.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 129.350,00 € μαζί με το Φ.Π.Α. 24% ΚΑΙ θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.










ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank